2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
evet canım karından baktı. ama çok aşırı doluydu mesanem gözükmez normalde ama bebek bile gözüktü dedi :) maşallah sübhanallah..
Ayy siz böyle anlatınca heyecan yaptım haftaya 5 haftalık olsun bende gidicem hemen suan kaç haftalık sizinki?:)

Ayy siz böyle anlatınca heyecan yaptım haftaya 5 haftalık olsun bende gidicem hemen suan kaç haftalık sizinki?:)
normalde adetime göre 6. haftamın içinde olmam gerek ama doktor bebeğe göre hesapladı cumartesi tam 5 haftalıksın dedi. heralde 5 haftamın içindeyim :) bebek vücut ölçülerine göre sonra daha net oluyormuş hesaplama inşallah bakalım :) umarım senin bebişin de gözükür :)

sagol cnm benim cevabin icin
hayirlisiyla insallah hepimiz bebeklerimizi kucagimiza aliriz :)
bakalim artik ben gittigimde daha cok kucuktu oyuzden bi sonraki randevumda artik insallah kalp atislarinida duyucam :)

kızlar nasılsınız 6+4 de olup bulantısı filan olan var mı
ben sata göre 6+2 yim çok şükür şimdilik bulantım yok çok yersem bulanıyo genelde bide tatlıya bayılırım normalde şimdi yiyemşyorum tatlı hiç bişey erken mi bulantı için diil mi 8 9 haftalarda coşuo diolar ama inşallah hafif atlatırız

bnm de ilk hamilelik ilk 3 ay bebeğin tutunmasında çok önemli diye biliyorum ben dikkatli olmakta fayda var çok hoplama sen :)

çok şükür canım darısı diğer bekleyen arkadaşlarımızın başına inşallah

Bende artık tüm gün bulanti var
yeni mi başladı bulantı

inşallah canım hayırlsı ile hafif atlatırız inşallah şimdilik bnde hiç bişey yok diyebilirşm sabahları ağzımın hiç tadı olmuyor ama yinede uyanır uyanmaz yumurtamı yiyorum allahım inşallah hayırlısı ile ileriletir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…