- 29 Aralık 2016
- 544
- 351
ılk bebegın mı canımÇok teşekkür ederim
Hadi hayırlı olsun beklenen Doğum tarihlerimiz aynııı:)Herkese iyi akşamlar :)
Perşembe günü değer 68 çıkmıştı. Değer düşük diye üzülmüştüm. Bugün 494 çıktı. Şükürler olsun
Canım benimki tüp bebek olduğu için gün konusunda emin değilim. Bir de daha önce ameliyat olduğum için sezaryen yapmam lazım. Yani işler karışık :) Senden önce doğurursam kusura bakmak yokHadi hayırlı olsun beklenen Doğum tarihlerimiz aynııı:)
hayırlısı diyelim bebişleri gördüğümüzde anlaşılır ikiz bana çok zor geliyo Allah daha iyisini bilir ama ne bilim çalışıyorum ben ikiz zor :)Ay acaba ikiz olabilir mi..
hayırlısı diyelim bebişleri gördüğümüzde anlaşılır ikiz bana çok zor geliyo Allah daha iyisini bilir ama ne bilim çalışıyorum ben ikiz zor :)
Maşallah büyük senin ki :))))
Teşekkür ederim canımBı hafta sonra git garantı olsun canım hadi hayırlı olsun
2012 li kızım var Ekimde de düşüğüm var maalesef..ılk bebegın mı canım
Memnun oldum bende accik uzakim KartalBen varım canım cengelkoyde yaşıyorum.
Maşallah büyük senin ki :))))
Maşallah bnde gözlerinden operiiimmBenim de 2. Gebeliğim 2012 Mayıs Doğumla bi kizcem var ellerinizden öper
ayy enteresanmış gerçekten :) hayırlısıCanım ben de çalışıyorum benim ikiz iki tane abim var yani toplam 4 tane..:) genler baskın hani olabilir mi acaba diye düşündüm ben olsun isterim valla öncelikli olarak hayırlısı olsun tabi de..:)
Ihlamur nane limon zaten ilac yasak ihlamura limon sikip icmekte iyi geliyorNe iyi gelir kızlar ne yapmalıyım sizce ?
Merhaba kızlar bugün bebeğimin kalp atışlarını duyduk çok şükür.. Darısı başınıza inşallah.. Bulantılar fena bastırdı benim sizin nasıl ne durumdasınız Dr ilaç verdi bana başlayacağım yarın bütün gün ölü gibi geziyorum işte.
Şuan ıhlamur çay limon artık çok zorlanırsam onuda yaparım napıyım sağol canımAy bilemedim benim de cok bulantim var. Ama oyle hizli iyilestiriyorki. Virusu oldurdugu icin bir daha hastalanmiyorsun da. Yapabilirsen cok rahat edersin canim.
Aynen canım şuan onları yapıyorumIhlamur nane limon zaten ilac yasak ihlamura limon sikip icmekte iyi geliyor
Endişeni anlayabiliyorum bencede vakit kaybetmeden yarın doktora inşallah herşey yolundadır buraya yaz mutlakaKızlar moralim çok bozuldu. Bugüne kadar hersey cok duzgun gidiyordu seviniyordum çünkü benim 2ay onceki gebeligim dusukle sonlanmıstı ondan hcg yukselisini 2 gunde bir kontrol ettiriyordum ve 2 kat degil 4 kat artiyordu degerlerim șöyle : 185, 866, 3200dü bugun olcturdugumse 3960 çıktı neden 2 kat bile olsa artmadi acaba cok endiseleniyorum birsey olcak yine diye
Bugün 5+3teyim sizce nasil değerler ? Cuma gününe doktor randevum vardi beklemeyeyip yarin gitsemmi doktora?