- 22 Temmuz 2016
- 563
- 558
- 48
çok şükür canım darısı diğer bekleyen arkadaşlarımızın başına inşallah
yeni mi başladı bulantı
Son 4-5 gundur başladı, azalip arttigi gunler oluyor. 2 gundur sancilarim kesildi. Cuma kalp atisi dinlemeye gideceğiz. Aslinda gecen hafta kalbini gorduk. Atiyordu. Cok heyecanliyim. Tasvir edilemez bir duygu.
inşallah canım hayırlsı ile hafif atlatırız inşallah şimdilik bnde hiç bişey yok diyebilirşm sabahları ağzımın hiç tadı olmuyor ama yinede uyanır uyanmaz yumurtamı yiyorum allahım inşallah hayırlısı ile ileriletir
kaf haftalık canım ben suan 4 haftalıgım bulantı yokKızlar bulantı oluyo ama kusma henuz yok bide arada baş dönmesi oluyo bakalım erken başladık
benımde ucuncu olacak canım ınsallah duyarsın kalp atıslarını ıyı dusun merak etmeTatlım 6 haftalık suan kese gorundu fakat kalp atışı duymadık bu hafta tekrar kontrolum var ınsallah duyarım ıkıncı melegim olcak Rabbim izin verirse duani zı eksik etmeyın
zararlı olan şeyler haricinde her şeyi yiyebilirsin dedi canım. bitki çaylarından da günde iki fincanı geçmemek koşulu ile içebilirsin dedi.Mrb kizlar. Dr yemeniz icmeniz hakkinda ne dedi. Ceviz vs. Basladiniz mi yemeye. Ben 5. Haftadan sonra gitmeyi planliyorum. Bulantilar baslamadan ne yersek kardir. Bnm ilk hamileligim bol kusmali gecmisti. Yine oyle olursa diye her gotdugumu yiyorum
ayyy basladı mı canım bulantılar bende daha bır sey yok bakalım. Kac haftalık oldun :)Selam kızlar maşallah ne çok oldu ekim annesi :)
Benim 4 - 5 gündür mide bulantilarım var ve bugün hiç yataktan kalkamadım halsizliğin dibine vurdum heralde. Ay çok enerjiktim nazar ettiler heralde
Çarşambada doktora gideceğiz kalp atışı için inşallah hayirlisiyla duyarız bakalım.
6+4olduk bugün ama mide bulantım ara ara geliyor gidiyor. Şükür kusma yok şimdilik :)ayyy basladı mı canım bulantılar bende daha bır sey yok bakalım. Kac haftalık oldun :)
ben ceviz yiyip süt içmeye dikkat ediyorum bide imom diye bi multivitamn kullanıodum içinde yeterli folik asit var ona devam ediyorum bie yoğurtMrb kizlar. Dr yemeniz icmeniz hakkinda ne dedi. Ceviz vs. Basladiniz mi yemeye. Ben 5. Haftadan sonra gitmeyi planliyorum. Bulantilar baslamadan ne yersek kardir. Bnm ilk hamileligim bol kusmali gecmisti. Yine oyle olursa diye her gotdugumu yiyorum
hıı benım 4+1 canım bakalım 5 haftalık olsun doktora gıdıcem keseyı gormek ıcın :)6+4olduk bugün ama mide bulantım ara ara geliyor gidiyor. Şükür kusma yok şimdilik :)
10 aylikcanım tebrık ederım saglıkla alırsın kucagına ınsallah ılk bebek kac yasında benımde ıkıncı kızım suan 9 yasında
10 aylikcanım tebrık ederım saglıkla alırsın kucagına ınsallah ılk bebek kac yasında benımde ıkıncı kızım suan 9 yasında
hıı benım 4+1 canım bakalım 5 haftalık olsun doktora gıdıcem keseyı gormek ıcın :)
Ihlamur canım bol bol c vitamini.Ne iyi gelir kızlar ne yapmalıyım sizce ?