2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221

Yeni gelen herkes hoşgeldiniz ne güzel gittikçe kalabalıklaşıyoruz bende bugün sağlık ocağına gittim kan testi için eğer değerlerim iyiyse kendi doktoruma gidicem tansiyonuma ve kiloma baktı ebe güzel maşallah dedi tansiyonun darısı betaya

Tatlım 6 haftalık suan kese gorundu fakat kalp atışı duymadık bu hafta tekrar kontrolum var ınsallah duyarım ıkıncı melegim olcak Rabbim izin verirse duani zı eksik etmeyın
benımde ucuncu olacak canım ınsallah duyarsın kalp atıslarını ıyı dusun merak etme

Mrb kizlar. Dr yemeniz icmeniz hakkinda ne dedi. Ceviz vs. Basladiniz mi yemeye. Ben 5. Haftadan sonra gitmeyi planliyorum. Bulantilar baslamadan ne yersek kardir. Bnm ilk hamileligim bol kusmali gecmisti. Yine oyle olursa diye her gotdugumu yiyorum

Mrb kizlar. Dr yemeniz icmeniz hakkinda ne dedi. Ceviz vs. Basladiniz mi yemeye. Ben 5. Haftadan sonra gitmeyi planliyorum. Bulantilar baslamadan ne yersek kardir. Bnm ilk hamileligim bol kusmali gecmisti. Yine oyle olursa diye her gotdugumu yiyorum
zararlı olan şeyler haricinde her şeyi yiyebilirsin dedi canım. bitki çaylarından da günde iki fincanı geçmemek koşulu ile içebilirsin dedi.
ben kefir ceviz yumurta fındık kuru erik bol yiyorum. canım ne çekerse. ben de bulanırsa diye ne varsa yiyeyim diyorum.

Selam kızlar maşallah ne çok oldu ekim annesi :)
Benim 4 - 5 gündür mide bulantilarım var ve bugün hiç yataktan kalkamadım halsizliğin dibine vurdum heralde. Ay çok enerjiktim nazar ettiler heralde
Çarşambada doktora gideceğiz kalp atışı için inşallah hayirlisiyla duyarız bakalım.

ayyy basladı mı canım bulantılar bende daha bır sey yok bakalım. Kac haftalık oldun :)

ben ceviz yiyip süt içmeye dikkat ediyorum bide imom diye bi multivitamn kullanıodum içinde yeterli folik asit var ona devam ediyorum bie yoğurt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…