Hoşbuldukhoşgeldin ilk bebiş mi canim
Benim üçüncü canım 2009 20013 bu da 2017 serisi olacakHoşbuldukevet ilk bebişim olacak inşallah. Senin?
Allah bağışlasın çok güzel :) bende cmt günü öğrendimBenim üçüncü canım 2009 20013 bu da 2017 serisi olacakbende dün öğrendim daha bebegi
Benım oglan da oylecanım kızda sorun yok o çok istiyor zaten kardeş ama oğlum çok duskün bana hiç paylaşamaz ve yaramaz
Sağol canım herkesin yavrusunu bağışlasın AllahAllah bağışlasın çok güzel :) bende cmt günü öğrendim
Masallah canım hadı gozun aydın.benim hiç bulantım filan yok şimdilik cumartesi gün bebişi de gördük Allaha şükürler olsun inşallah Allahım bu duyguyu isteyen dileyen herkese nasip eder
napicaaaz kiiizBenım oglan da oyle
7+0 im yok bulantım falan.kızlar nasılsınız 6+4 de olup bulantısı filan olan var mı
Hıc bılmıyorum. Yatagı benım yatagımın yanında gece bazen bı bakıyorum yanımda. Sabah uyanıyo dıyo nıye benı yatagıma koymadın dıyorum koydum tekrar geldın,dıyo senı ozlemıstım,opmek ıstedım,sarılmak ıstedımnapicaaaz kiiiz
yaaaa amaaa yerim kii egem yaa aynı benimkide öyle canım insanda öyle deyince bir şey diyemiyo ne yalan söyleyeyim içim eriyor sözlerineHıc bılmıyorum. Yatagı benım yatagımın yanında gece bazen bı bakıyorum yanımda. Sabah uyanıyo dıyo nıye benı yatagıma koymadın dıyorum koydum tekrar geldın,dıyo senı ozlemıstım,opmek ıstedım,sarılmak ıstedımnapcam yaa
Ya evet oyle bı dıyo kı uykulu uykuluyaaaa amaaa yerim kii egem yaa aynı benimkide öyle canım insanda öyle deyince bir şey diyemiyo ne yalan söyleyeyim içim eriyor sözlerine
kiiz ege seninle olmayacak miydi?Ya evet oyle bı dıyo kı uykulu uykuluyaza dogru odayı vercez ona,nasıl tek basına uyıcak sımdıden aldı benı telas
Ayyy ne güzel yaaaa benim bu aceleciliğim hep başıma iş açıyor Zaten :)Valla bende bazen dıyorum hamıleyım heralde adet olmadıgıma gore
Ya ben de anlamadım ki beni kese son gittiğimde 11 mm idi galiba yolk sac da vardı.Erken degilmi ya 5+5de benm kese 8mm di bnmki mi çok ufak anlamadm.
Benim ilkinde de 6 gün gecikmede 1643 çıkmıştı :) o da keseyi gördükten sonra bakmıştıHahaha hakikaten şaka gibiymiş.. Ben ilkindede yaptırmadım Dr.a gittim adetim gecikti dedim burada bebiş var dedi:) hiç test istemedi.
Yok ya yatak odasını egeye devredıcez :) bız odaya transferkiiz ege seninle olmayacak miydi?