2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Selamlar kizlar

Yaw bisey sorcam ben gecenlerde bi doktora gittim iste keseyi gorduk hersey normal dedi
benim ilk hamileligim 28 yasimdayim daha bunalti flnda bisey hissedemedim icin tam olarak hamilelikte hissedemiyorum
sadece sigara konusunda kendime engel oluyorum obur turlu eskisinden farkli hic bisey yapmiyorum hatta utanarakmi soylemeliyim bilmiyom ama dun halay bile cektim

sorum su, eger riskli olsaydi doktor soylerdi dimi? sonucta gordu hersey iyi dedi 01/03a randevu verdi, hatta esimle iliski konusundada bile ozellikle sorduk bisey olmaz dedi, dusuk riski olup olmadigini neye gore soyluyolar doktor nerden anliyor yani riskli oldugunu??
burda iliski bile yasamiyoruz diyen bazi anneler var hani doktorlari neden oyle demis keseyle alakalimi bebekle alakalimi? ilk hamilelik oldugu icin daha once dusuk flnda olmadi ondan icimde bi korkuda yok pek bi oluruna birakmislik var bilmiyorum niye

bide asabiyet

benim hiç bulantım filan yok şimdilik cumartesi gün bebişi de gördük Allaha şükürler olsun inşallah Allahım bu duyguyu isteyen dileyen herkese nasip eder

yaaaa amaaa yerim kii egem yaa aynı benimkide öyle canım insanda öyle deyince bir şey diyemiyo ne yalan söyleyeyim içim eriyor sözlerine

yaaaa amaaa yerim kii egem yaa aynı benimkide öyle canım insanda öyle deyince bir şey diyemiyo ne yalan söyleyeyim içim eriyor sözlerine
Ya evet oyle bı dıyo kı uykulu uykulu yaza dogru odayı vercez ona,nasıl tek basına uyıcak sımdıden aldı benı telas

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…