2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Canım ılk zamanlar gıttıgımde ne gorcektım kı yok kalbı yok kesesi :) sımdı bır bebek gorebılırım ınsallah
Yani aslında mantıklı. Ne bileyim ben bi garibim Zaten herkes her zaman beni bi sakinleştirmeye çalışıyor acele etme filan. Bu aralar taktım yine. Nefret ediyorum kardan kıştan yaz gelsin artık dayanamıyorum gibisinden. Eşim kardeşim sakinleştiriyor.

Yani aslında mantıklı. Ne bileyim ben bi garibim Zaten herkes her zaman beni bi sakinleştirmeye çalışıyor acele etme filan. Bu aralar taktım yine. Nefret ediyorum kardan kıştan yaz gelsin artık dayanamıyorum gibisinden. Eşim kardeşim sakinleştiriyor.
Valla bende tez canlıyım normalde ama nedense bı rahatlık var ustumde bı umursamazlık :KK70:

Selamlar kizlar :KK49:

Yaw bisey sorcam ben gecenlerde bi doktora gittim iste keseyi gorduk hersey normal dedi
benim ilk hamileligim 28 yasimdayim daha bunalti flnda bisey hissedemedim icin tam olarak hamilelikte hissedemiyorum
sadece sigara konusunda kendime engel oluyorum obur turlu eskisinden farkli hic bisey yapmiyorum hatta utanarakmi soylemeliyim bilmiyom ama dun halay bile cektim :halay:o_O

sorum su, eger riskli olsaydi doktor soylerdi dimi? sonucta gordu hersey iyi dedi 01/03a randevu verdi, hatta esimle iliski konusundada bile ozellikle sorduk bisey olmaz dedi, dusuk riski olup olmadigini neye gore soyluyolar doktor nerden anliyor yani riskli oldugunu??
burda iliski bile yasamiyoruz diyen bazi anneler var hani doktorlari neden oyle demis keseyle alakalimi bebekle alakalimi? ilk hamilelik oldugu icin daha once dusuk flnda olmadi ondan icimde bi korkuda yok pek bi oluruna birakmislik var bilmiyorum niye :KK57:

bide asabiyet :KK62:
canım selam. hayırlı olsun öncelikle. bizde hem keseyi hem bebeği gördük çok şükür. olumsuz bir şey olsa aktarırdı doktorun bence hiç kuruntu yapma içini rahat tut. tabi düzenli kontrollerine gitmeyi ihmal etme. bize kalp atışı duyulana kadar ilişki önermiyoruz dedi. her ihtimale karşı dedi. ama bazı yerlerde bir sorun yoksa sakıncası yok deniyor. biz beklemeyi tercih ettik :)

benim hiç bulantım filan yok şimdilik cumartesi gün bebişi de gördük Allaha şükürler olsun inşallah Allahım bu duyguyu isteyen dileyen herkese nasip eder
hayırlı olsun canım. ne tesadüf biz de bebeği cumartesi gördük. maşallah bize :):)
benim de henüz yok canım bulantı inşallah olmaz hiç. pek bir belirtim de yok açıkçası güzel ilerliyor şimdilik :)

Benimki bir dr sabaha kadar emiyor. Şimdi uyuttum hala emiyor. Çişim geldi kalkamıyorum yataktan sıpa yüzünden. Zaten sabaha kadar da yanımda yatıyor.
Benimki de sabaha kadar 5/6 kere emiyo
Ya oyle dusunduk ama bebek aglıcak oglan uyanıcak o yuzden
Doğru diyorsun benim oğlum geceleri hiç ağlamadı ama gündüzleride hiç susmadı:)))
Abisine çekerse gece süte kalkarız sadece inşallah öyle olur..

@loori 1. Sayfadaki listeyi
İsim. Doğ.tar. kaçıncı bebeği olduğu. Yaş şeklinde yapsana birbirimizi tanımak açısından kolay olmaz mı? Ne dersin ?? Çünkü unutuyoruz hep. Sıgarsa şehirde yazarsın

X