- 18 Ekim 2007
- 1.202
- 228
- 41
maalesef o konuda bilgim yok canımçok teşekkürler. peki şimdi üçüncü dozu hiç yaptırmama gerek yok mu ?
hoşgeldin,hayırlı olsun. Değer hakkında fikrim yok :) muhtemelen güzel bi degerMerhaba ekim anneleri bende aranıza yeni katıldım.bu sabah idrar testiyle öğrendim hamileliği mi beta hcg baktırdım 573 sat 14 ocak nasıl sizce
ekim anneleri merhabalar bende 10 gün önce ögrendim evde yaptigim testle melegimi. yarin ilk doktor kontrolüm var insAllah hersey yolundadir. ilk bebegim ve planladigimzdan cok daha erken oldu. yeni bir işe baslayacagim döneme denk geldi ve aklim cok karişik
Canım ben 3.dozu ilk gebeliğimde yaptırmıştım. Öyle denk gelmişti. Dr a sormuştum. Yaptırabilirsin. Bir zararı yok demişti. Kızım daha ileri aydaydı üstelikçok teşekkürler. peki şimdi üçüncü dozu hiç yaptırmama gerek yok mu ?
Teşekkür ederim size de hayırlı olsunhoşgeldin,hayırlı olsun. Değer hakkında fikrim yok :) muhtemelen güzel bi deger
Canım oncelikle basın sagolsun melegin icin.Merhabalar
28 yaşında ikinci bebeğine hamile bir anneyim. İkinci diyorum ama ilk evladim doğum sonrası kalp anomalisi nedeniyle melek oldu iki yıl önce. Bu arada genetik testlerimi yaptırdım. Planlı bir gebelik oldu. İlişki sonrası kasık agrilariyla anladım. Ancak emin olamadım. Bir gece cok agrim var deyip esimi acillere sürükledi m. Amacım kan testiydi ve adetime 2 gün vardi Gittik ancak olumsuz çıktı. Ama hala emindim ben. Geçtiğimiz hafta cuma günü mubarek gün deyip bir test aldım. Resmen kalbim duracaktı testi yaparken. Bismillah dedim kapadim gözlerimi. Açtığımda çift cizgi. Çok şükür RABBİM nasip etti. Gerçi henüz doktora gitmedim. Çarşamba günü randevum var. Yüreğimde bir umut ve geçmişin korkusu var.ALLAH yardımcımız olsun hepimizin.
Bu arada hamile olduğunu öğrendiğinde sigara içen var mı? Ben öğrendim günde 1 tane iciyorum ama onu da vicdanim sızlıyor yarıda atıyorum.
Hosgeldın canım gozun aydın.Merhaba ekim anneleri bende aranıza yeni katıldım.bu sabah idrar testiyle öğrendim hamileliği mi beta hcg baktırdım 573 sat 14 ocak nasıl sizce
benim de 10 gün varbir gün bile geçmiyorken 10 gün beklemek cok zor..
Benimde 21 inde haftaya salı ve ilk kontrolum olcak.Benim de 20 sinde geçmiyor geçmiyor valla.
Hepimize hayırlı olsun canım. Kimselere söylemedim gebeligimi. Ama paylasmam lazımdı birileriyle. Catliycam yoksa. ilkinde öğrendiğim gibi bıraktım direk.bunda resmen canım çekiyor. Ama bırakacağım tamamen.Canım oncelikle basın sagolsun melegin icin.Ve gozun aydın insallah bu yavrunu saglıkla kucagına alırsın. Sigara konusuna gelırsen bence bebegını dusun ve ıcme derım.
Doktora gıttıkten sonra soylersın belkıHepimize hayırlı olsun canım. Kimselere söylemedim gebeligimi. Ama paylasmam lazımdı birileriyle. Catliycam yoksa. ilkinde öğrendiğim gibi bıraktım direk.bunda resmen canım çekiyor. Ama bırakacağım tamamen.
Bende hafta içi gitmeyi planlıyorum..Güzel haberler alalım inşallah.
Ayy haber ver canım:))
Merhaba kizlaar Allah kısmet ederse 2. Gebeliğim ekim de 2. Bebegime kavuscam
Merhabalar:) Ben de galiba Ekim annelerinden olacağım yani inşallah. Daha bu sabah idrar testi yaptım
Selam kızlar nasipse bende ekim annesi olacağım 2011 ve 2013 doğumlu 2 tane kızım var
Bhcg pazartesi 80 di bugün 700 çıktı
Iyi aksamlar kizlar. 2017 ekim annesi olarak bende buradayim. 32 yasindayim 33 aylik bir oglum var bu ikinci cocugum olacak insallah. Herkesin hayirlisiyla bebegini kucagina almasini diliyorum.
Merhabalar. Allah nasip ederse ben de bu ekim annesi olacagim. Regl tarihime 5 gun kala ogrendim kan degerim 14.85 çıktı. Umarim yukselir ve tutunur bebegim lutfen dualarinizda bana da yer verin.
Sağol canimmKızlar hayırlı olsun bebeişiniz sağlıkla gelişşin
Hayırlı olsun canım..Selam kızlar, bende 6 gün öncesinde öğrendim. evde 2 test yaptım :) sonra hemen kan testi yaptırdım değerim 42.08 çıktı.
şuan adet günüme 1 gün kaldı. doktora ne zaman gitmeliyim henüz bir şey göremem diye gitmek istemiyorum
Benim kafadansın .bende kan tahlili yaptırmayacam direk Dr.a gidecemHayırlı olsun bence adet günün iki gün geçince direk doktora git belki keseyi filan görürler kan testi yaptırmana gerek kalmaz.
ekim anneleri merhabalar bende 10 gün önce ögrendim evde yaptigim testle melegimi. yarin ilk doktor kontrolüm var insAllah hersey yolundadir. ilk bebegim ve planladigimzdan cok daha erken oldu. yeni bir işe baslayacagim döneme denk geldi ve aklim cok karişik
Merhaba ekim anneleri bende aranıza yeni katıldım.bu sabah idrar testiyle öğrendim hamileliği mi beta hcg baktırdım 573 sat 14 ocak nasıl sizce
Merhabalar
28 yaşında ikinci bebeğine hamile bir anneyim. İkinci diyorum ama ilk evladim doğum sonrası kalp anomalisi nedeniyle melek oldu iki yıl önce. Bu arada genetik testlerimi yaptırdım. Planlı bir gebelik oldu. İlişki sonrası kasık agrilariyla anladım. Ancak emin olamadım. Bir gece cok agrim var deyip esimi acillere sürükledi m. Amacım kan testiydi ve adetime 2 gün vardi Gittik ancak olumsuz çıktı. Ama hala emindim ben. Geçtiğimiz hafta cuma günü mubarek gün deyip bir test aldım. Resmen kalbim duracaktı testi yaparken. Bismillah dedim kapadim gözlerimi. Açtığımda çift cizgi. Çok şükür RABBİM nasip etti. Gerçi henüz doktora gitmedim. Çarşamba günü randevum var. Yüreğimde bir umut ve geçmişin korkusu var.ALLAH yardımcımız olsun hepimizin.
Bu arada hamile olduğunu öğrendiğinde sigara içen var mı? Ben öğrendim günde 1 tane iciyorum ama onu da vicdanim sızlıyor yarıda atıyorum.
Benimde 21 inde haftaya salı ve ilk kontrolum olcak.
Sağol canimmseninki kaç haftalık?:)
Al benden de o kadr geçer inslh..benim de 10 gün varbir gün bile geçmiyorken 10 gün beklemek cok zor..