2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Yau valla beklemek çok zor. Eskiden olsa bi ara doktor yapardım şimdi sabretmeye çalışıyorum. Bi de bana haftaya gittiğimde kalp atışı veya bebeği görmemiz lazım dedi erken mi acaba çünkü haftaya pazartesi 5+5 olacağım
Erken degilmi ya 5+5de benm kese 8mm di bnmki mi çok ufak anlamadm.

Yani bana böyle mantıklı geliyor elli keremin tahlili yaptırsam acayip gerilirdim. Ki hamile olduğumu testle öğrendim eşim zoruyla kan testi yaptırdım 16.300 çıktı şaka gibiydi :)
Hahaha hakikaten şaka gibiymiş.. Ben ilkindede yaptırmadım Dr.a gittim adetim gecikti dedim burada bebiş var dedi:) hiç test istemedi.

Selam kızlar, bende 6 gün öncesinde öğrendim. evde 2 test yaptım :) sonra hemen kan testi yaptırdım değerim 42.08 çıktı.
şuan adet günüme 1 gün kaldı. doktora ne zaman gitmeliyim henüz bir şey göremem diye gitmek istemiyorum

ekim anneleri merhabalar bende 10 gün önce ögrendim evde yaptigim testle melegimi. yarin ilk doktor kontrolüm var insAllah hersey yolundadir. ilk bebegim ve planladigimzdan cok daha erken oldu. yeni bir işe baslayacagim döneme denk geldi ve aklim cok karişik:KK43:

Merhaba ekim anneleri bende aranıza yeni katıldım.bu sabah idrar testiyle öğrendim hamileliği mi beta hcg baktırdım 573 sat 14 ocak nasıl sizce

Merhabalar
28 yaşında ikinci bebeğine hamile bir anneyim. İkinci diyorum ama ilk evladim doğum sonrası kalp anomalisi nedeniyle melek oldu iki yıl önce. Bu arada genetik testlerimi yaptırdım. Planlı bir gebelik oldu. İlişki sonrası kasık agrilariyla anladım. Ancak emin olamadım. Bir gece cok agrim var deyip esimi acillere sürükledi m. Amacım kan testiydi ve adetime 2 gün vardi Gittik ancak olumsuz çıktı. Ama hala emindim ben. Geçtiğimiz hafta cuma günü mubarek gün deyip bir test aldım. Resmen kalbim duracaktı testi yaparken. Bismillah dedim kapadim gözlerimi. Açtığımda çift cizgi. Çok şükür RABBİM nasip etti. Gerçi henüz doktora gitmedim. Çarşamba günü randevum var. Yüreğimde bir umut ve geçmişin korkusu var.:eek: ALLAH yardımcımız olsun hepimizin.:110:
Bu arada hamile olduğunu öğrendiğinde sigara içen var mı? Ben öğrendim günde 1 tane iciyorum ama onu da vicdanim sızlıyor yarıda atıyorum. :KK12:

Atladiklarim var ise özür ...

Kızlar hosgeldinizzz
Bebisleriniz hayırlı olsun
Güzel bir hamilelik süreci dilerim :emir_bebek::anneadayı:

canım kızda sorun yok o çok istiyor zaten kardeş ama oğlum çok duskün bana hiç paylaşamaz ve yaramaz :KK70:

Merhaba kızlar. Aranıza yeni katıldım. Bursa da yaşayan var mı[/QUOTE]

Hosgeldinnnn :anneadayı:

X