2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Canım ben öğreneli bir hafta oldu. Bir sabah idrar testi yapayım dedim, şak diye çıktı ikinci çizgi. Çoook erken öğrenmiş oldum. Regl günüm dündü. Çarşamba da doktora gideceğim inşallah :)
Erken ogrenmek hıc ıyı degıl ya :KK70: bende 3 haftalıkken ogrendım. Hala beklıyorum dr ıcın :KK70:

Erken ogrenmek hıc ıyı degıl ya :KK70: bende 3 haftalıkken ogrendım. Hala beklıyorum dr ıcın :KK70:
Ah canım ben bu bebişi tam üç yıldır bekliyorum. Hem de hiç sorunumuz yok. Tam 37.ayda tüp bebekle hamile kaldım. O yüzden sabredemedim test konusunda. İnşallah çarşambaya kadar değerim yükselir de kesinleşir. Az kaldı canım bu hafta içi gidersin sen de doktora di mi?

Ah canım ben bu bebişi tam üç yıldır bekliyorum. Hem de hiç sorunumuz yok. Tam 37.ayda tüp bebekle hamile kaldım. O yüzden sabredemedim test konusunda. İnşallah çarşambaya kadar değerim yükselir de kesinleşir. Az kaldı canım bu hafta içi gidersin sen de doktora di mi?
Insallah canım hayırlısı olsun. Daha bekletmek ıstememıs annesı bebegin. Ben 21 inde gıdıcem :deli:

Demi maşallah hzli gelişmiş :) inslh bzde duyarz canm.

Midem benmdde bulanıyor durup dururken yda ne yesem die düşünürken bile korkuyorum bn midem bulanıyor demeye bile hakkım yokmuş gibi eşime ilaçtadır diyorum oda hamilesin ondan dio ...şaka gibi.... kötü haber almaktan o kadar korkuyorum ki kendimi moda sıkamıyorum hala

Midem benmdde bulanıyor durup dururken yda ne yesem die düşünürken bile korkuyorum bn midem bulanıyor demeye bile hakkım yokmuş gibi eşime ilaçtadır diyorum oda hamilesin ondan dio ...şaka gibi.... kötü haber almaktan o kadar korkuyorum ki kendimi moda sıkamıyorum hala
Canm seni çok iyi anlıyorum bnde moda giremedm henüz inan eşim sürekli hatırlattığı için biraz hissediyorum kendimi hamile gbi. Migdem bulanmiyor aslında yemek görünce ve aklımdan geçirince tiksinme oluyor bir çoğuna karşı tiksinme olmayan şeyi yiyorum çok şükür.

Canım ekmek arası peynir kurtarıcıdır hem tuzlu mideyi bastırır hem kalsiyum alırsın. Ben bu durumlarda öle yaparım :)
Peynir yiye yiye peynr olacam ama sonra ondanda tiksinirm diye korkuyorum sabah peynir yoğurt ara Öğün peynr ekmek . Bakalm smdi br arkadaş yoğurtlu makarna ye dedi fikri migdemi bulandirmadi yerim onu şimdi :)

:anne:

Canm seni çok iyi anlıyorum bnde moda giremedm henüz inan eşim sürekli hatırlattığı için biraz hissediyorum kendimi hamile gbi. Migdem bulanmiyor aslında yemek görünce ve aklımdan geçirince tiksinme oluyor bir çoğuna karşı tiksinme olmayan şeyi yiyorum çok şükür.

Cuma günü dr a gerçekken öğürdüm arabadan oldu sanırım hiç bişi bilmiyorum inşallah ikimiz içinde herşey güzel olur:anne:

Iyi aksamlar kizlar. 2017 ekim annesi olarak bende buradayim. 32 yasindayim 33 aylik bir oglum var bu ikinci cocugum olacak insallah. Herkesin hayirlisiyla bebegini kucagina almasini diliyorum.

:anne:

Cuma günü dr a gerçekken öğürdüm arabadan oldu sanırım hiç bişi bilmiyorum inşallah ikimiz içinde herşey güzel olur:anne:
İnslh canm. Allahım bu kez nasip etsn kucağımiza almayı biliyormusn bn geceleride kötü rüyalar görmeye basladm diger hamileligm gbi ya bu okunma faln varms kim yapar bulamıyorum bir türlü dün br tanıdık okudu suyu iç dedi daha rahatm inan acaba çok tedirginim ondan mı korkuyorum kendmde okuyorum birşeyler içimdeki sıkıntı geçiyor. Rüyalar psikolojik değil diye düşünüyorum çünkü kanli kanlı rüyalar görüyorum hep bni öldürmeye çalışıyorlar off iyice paranoyak oldum :KK43:

X