- 18 Ekim 2007
- 1.202
- 228
- 41
Sağlıkla doğarsa küçüğüm 4 büyüğüm 6.5 yaşında olacakaynen degılsın bakalım ıkı cocukla nasıl yapıcazsenınkıler kac yasında benım kız 2009 oglan 2013 bu da 2017 olacak
ben gğnde 1mm büyüyo kese diye biliyodum 1cm de yolk sac 1.5 cm bebek gözüküo diye okudum arkadaş bütün referans değerlerimi bozduDemi maşallah hzli gelişmiş :) inslh bzde duyarz canm.
Sorma birde benim oğlan çok hereketli ve bana çok düşkün sabahtan beri koşturuyorum arkasindan banyoya sokmak için girmicekmisSağlıkla doğarsa küçüğüm 4 büyüğüm 6.5 yaşında olacak
Bende kara kara düşünüyorum 3 çocukla ne yapıcam diye
Hayırlı uğurlu olsun inşallah. Hoş geldin :)Iyi aksamlar kizlar. 2017 ekim annesi olarak bende buradayim. 32 yasindayim 33 aylik bir oglum var bu ikinci cocugum olacak insallah. Herkesin hayirlisiyla bebegini kucagina almasini diliyorum.
Senın profıl fotonu yıyemSorma birde benim oğlan çok hereketli ve bana çok düşkün sabahtan beri koşturuyorum arkasindan banyoya sokmak için girmicekmis
Teşekkürler o resim temsili canım :)Hoş geldin hayırlı olsun :) Profildeki sizin fotoğrafınız mı? Çok güzel görünüyorsunuz kızlarla :) Maşallah :)
Bence öncesinde doktoru tam boyutu görememiştir 9mmden fazladır yda ikinci gittiğinde idrara sıkışmıştı sanırm ya yanls hatırlamıyorsam.. bnde en aşağı 1mm büyüyor diye biliyorum 2mmde büyüyebiliyormus. Canm şimdi bz iki hafta sonra gidince kese 3cm olur demi bebekte 7 8mm olarak gözükür demi?ben gğnde 1mm büyüyo kese diye biliyodum 1cm de yolk sac 1.5 cm bebek gözüküo diye okudum arkadaş bütün referans değerlerimi bozdu9mm den 3 günde 1.2 cm olmalı bebek 7mm gözüktü dedi neyse ztn bnm doktor 2 hafta sonra çağırdı ztn
Ay öyle mi :) Olsun eminim senin minnoşlar da çok tatlıdır :)Teşekkürler o resim temsili canım :)
beni de dün gece zombiler kovalıyoduİnslh canm. Allahım bu kez nasip etsn kucağımiza almayı biliyormusn bn geceleride kötü rüyalar görmeye basladm diger hamileligm gbi ya bu okunma faln varms kim yapar bulamıyorum bir türlü dün br tanıdık okudu suyu iç dedi daha rahatm inan acaba çok tedirginim ondan mı korkuyorum kendmde okuyorum birşeyler içimdeki sıkıntı geçiyor. Rüyalar psikolojik değil diye düşünüyorum çünkü kanli kanlı rüyalar görüyorum hep bni öldürmeye çalışıyorlar off iyice paranoyak oldum
valla ben idrar testini bile vermekte zorlandm okdr susuzdum karından nekdr net gözüktü bilmiyorum ama günde 1mm bile büyüse 2cm i aşıo olur bebişleri de görürüz Allah ın izniyle inşallah sağlıklı bi şekilde pıt pıt kalplerinide duyarızBence öncesinde doktoru tam boyutu görememiştir 9mmden fazladır yda ikinci gittiğinde idrara sıkışmıştı sanırm ya yanls hatırlamıyorsam.. bnde en aşağı 1mm büyüyor diye biliyorum 2mmde büyüyebiliyormus. Canm şimdi bz iki hafta sonra gidince kese 3cm olur demi bebekte 7 8mm olarak gözükür demi?
Öyle miymiş. Ben kabus görmüyorum ama tüm günü tekrar saçma şekilde rüyamda görüyorum, o yüzden sabah yorgun uyanıyorum, kafam hiç dinlenmemiş oluyor. Günde 7 saat ders anlat, uykuda 7 saat ders anlat, eder 14 saat ders. Yorgunluğu siz düşününbeni de dün gece zombiler kovalıyodubrad pitt in filmi var ya world war z aynı öylrydi sonra korkup uyandım bida uyudum eve hırsız girmiş rüyamda yine uyandım hamilelipin ilk dönemlerinde hormonal olarak endişeler yüksek olduğu için kabuslar görülebiliyomuş
Öyle miymiş. Ben kabus görmüyorum ama tüm günü tekrar saçma şekilde rüyamda görüyorum, o yüzden sabah yorgun uyanıyorum, kafam hiç dinlenmemiş oluyor. Günde 7 saat ders anlat, uykuda 7 saat ders anlat, eder 14 saat ders. Yorgunluğu siz düşünün
Gerçekten Mi ay bizimde evin yanına bomba koyuyorlar sonra uzerime duvar yıkıyorlar insanlar duvarn altında ölüyi bnde bu hamilelikte düşuklere sebeb olan br şey varms smdi adını demk istemiyorum banlaniyorum sonra. :) O mu var acaba bnde diye düşünüyordm o yüzden sürekli okuyorum kendimi okutuyorum hayırlısı hakkımızdabeni de dün gece zombiler kovalıyodubrad pitt in filmi var ya world war z aynı öylrydi sonra korkup uyandım bida uyudum eve hırsız girmiş rüyamda yine uyandım hamilelipin ilk dönemlerinde hormonal olarak endişeler yüksek olduğu için kabuslar görülebiliyomuş
İnslh canm benm .valla ben idrar testini bile vermekte zorlandm okdr susuzdum karından nekdr net gözüktü bilmiyorum ama günde 1mm bile büyüse 2cm i aşıo olur bebişleri de görürüz Allah ın izniyle inşallah sağlıklı bi şekilde pıt pıt kalplerinide duyarız
daha birde bunun son ayları varAnneadayi3 benimkilerinde çok bi farkı yok inan işte daha çok dinleniyorum
2015 ki oğlan 15 gün farkla 2014 ü kaçırdı :)tamam canım sen ona 3 de artık oğlun 2014 lu ise bu da 2017 li olacak bencevap gayet iyi
Canım bu tür şeylere inanırsan kafanda büyütüp kendine zarar verebilirsin. Kuranı Kerim'in Türkçesini açıp dinle. Bu tür hurafelerin olmadığını göreceksin. Tamamının Türkçesi internette var. İçinin huzurla dolacağına, Allah'ın sözlerinin doğrusunu göreceğine inanıyorum :) Bebişimle bize terapi gibi geliyor onun sözlerini dinlemekGerçekten Mi ay bizimde evin yanına bomba koyuyorlar sonra uzerime duvar yıkıyorlar insanlar duvarn altında ölüyi bnde bu hamilelikte düşuklere sebeb olan br şey varms smdi adını demk istemiyorum banlaniyorum sonra. :) O mu var acaba bnde diye düşünüyordm o yüzden sürekli okuyorum kendimi okutuyorum hayırlısı hakkımızda
Öyle aslında yakın yaşlarda olması daha iyi rahata ermeden büyüyüp gidecekler.Hayırlısı olsun canım ne olcak buyuyecekler oyle yada boyle.