2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Bence öncesinde doktoru tam boyutu görememiştir 9mmden fazladır yda ikinci gittiğinde idrara sıkışmıştı sanırm ya yanls hatırlamıyorsam.. bnde en aşağı 1mm büyüyor diye biliyorum 2mmde büyüyebiliyormus. Canm şimdi bz iki hafta sonra gidince kese 3cm olur demi bebekte 7 8mm olarak gözükür demi?

beni de dün gece zombiler kovalıyodu brad pitt in filmi var ya world war z aynı öylrydi sonra korkup uyandım bida uyudum eve hırsız girmiş rüyamda yine uyandım hamilelipin ilk dönemlerinde hormonal olarak endişeler yüksek olduğu için kabuslar görülebiliyomuş

valla ben idrar testini bile vermekte zorlandm okdr susuzdum karından nekdr net gözüktü bilmiyorum ama günde 1mm bile büyüse 2cm i aşıo olur bebişleri de görürüz Allah ın izniyle inşallah sağlıklı bi şekilde pıt pıt kalplerinide duyarız

Öyle miymiş. Ben kabus görmüyorum ama tüm günü tekrar saçma şekilde rüyamda görüyorum, o yüzden sabah yorgun uyanıyorum, kafam hiç dinlenmemiş oluyor. Günde 7 saat ders anlat, uykuda 7 saat ders anlat, eder 14 saat ders. Yorgunluğu siz düşünün

öğretmenlerin en büyük kabusu budur belki bnmde eşim öğretmen
bnde hep koşmaca kovalamaca yorgun uyanıyorum hep

Gerçekten Mi ay bizimde evin yanına bomba koyuyorlar sonra uzerime duvar yıkıyorlar insanlar duvarn altında ölüyi bnde bu hamilelikte düşuklere sebeb olan br şey varms smdi adını demk istemiyorum banlaniyorum sonra. :) O mu var acaba bnde diye düşünüyordm o yüzden sürekli okuyorum kendimi okutuyorum hayırlısı hakkımızda

İnslh canm benm . Bizim aynı bebisler yumurtlamada çok yakın zatn bakalm gelişimleri nasıl olacak senin kese idrara sıkışık olsan daha büyük görüntülenrdi bence bn sıkışık gittim 8mmdi

Canım bu tür şeylere inanırsan kafanda büyütüp kendine zarar verebilirsin. Kuranı Kerim'in Türkçesini açıp dinle. Bu tür hurafelerin olmadığını göreceksin. Tamamının Türkçesi internette var. İçinin huzurla dolacağına, Allah'ın sözlerinin doğrusunu göreceğine inanıyorum :) Bebişimle bize terapi gibi geliyor onun sözlerini dinlemek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…