2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Ben henuz doktor ayarlayamadim. Devlette yaptiriyorum takibimi. Bir yandanda hastane arastirmalarina devam..ogrendigim hastanelerin muayene ucretlerini paylasiyorum
LOKMAN HEKIM ETLIK-muayene 60-normal dogum 2050- sezeryan 2650
KORU CUKURAMBAR- muayene 235 - dogum ayni 4750
KORU SINCAN-muayene 110-dogum farketmez 2300
MEDICANA-muayene 220 -normal doğum 4200- sezeryan 4750
LIV HOSPITAL -muayene 215
MEDICAL PARK - muayene 99 ile 228 arasi
ÖZEL KEÇİÖREN HASTANESİ - muayene 30-normal dogum 1350 - sezeryan 1850
Koru Sincan'a gidiyorum ilk doğumum da orada oldu dr Hüseyin pehlivan mükemmel bir insan Harika bir doktordur. Kesinlikle tavsiye ediyorum. Dün ona muayene oldum yine

Günaydın hüseyin pehlivan koruda mı? Ben ilkni medicanada süleyman beyle yaptım tekrar özelde istememin sebebi sezaryen kesi yerini yapıştırma yapıolr devlettw dikiş var ve 3 gün hastnede kalınıyo.şimdi koru yada medicana dşünüyorm tekrar hala netleşmedi kontrole bi orya bi burya rastgele gdiyorm şimdlk.bu arada bnm göbek şimdiden büyüdü hçbişe yemediğim halde şiş.tabi brzı gaz ama barz büyüdü.sigara olayını da çok şükür atlattm gbi,cnm istyo ama no no
Can'ım Hüseyin ğehlivan Sincan koruda. Kendisinin ilk hastalarından biri benim. Ayrıca sezaryen sonrası normal Doğum da yaptırıyor. Herşey yolunda giderse öyle yaparız dedi bana.

Hanımlar merhaba bugün hamile olduğumu öğrendim nasipse 3.yavrum geliyor:) internetten baktığıma göre tahmini doğum tarihım 22 Ekim :))

Eklentiler

• SmartSelectImage_2017-02-12-13-16-22.png
    SmartSelectImage_2017-02-12-13-16-22.png
    336,2 KB · Görüntüleme: 43
Allah bağışlasın..Yaş farkları iyi olmuş :KK9:..Sağlıkla kucağınıza alın inşallah..Benim ekimde bir düşüğüm oldu o sebeple endişeliyim de açıkçası..

X