2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Kızlar herkese selam bende dünden sonra ekim annesi olabileceğimi öğrendim size kısaca hayat hikayemi anlatayım 29 yaşındayım ve 7 yıldır evliyim 5 kez bebeğimi kaybettim 2 si kurtajdı 3 tanesi kimyasal gebelikle sonuçlandı aşılama ile kalmıştım kürtaj olduğum 2 bebeğime biri 10 haftalıktı diğeri ise 11 haftalıktı kürtaj olduğumda daha sonra tüp bebeğe karar verdik ve şişli zorlu center da olan doktorum serkan bey de karar kıldık bende pko varmış bunu serkan beyden öğrendiğimde şok olmuştum çünkü o ana kadar hiç düşünmemiştim böyle bişi daha sonra ilk denememde başarısız olduk rahim inceliği sorunum olduğu için sonra ona göre önlem alarak 2. Denemeyi yaptık ve çok şükür hamileyim kızlar

çok zor zamanlar geçirmişsin canım çok üzüldüm. ama yüzün gülmüş sonunda. inşallah sağlıklı bir gebeliğin olur bebeğine kavuşursun dokuz ayın sonunda :) kaç haftadasın şuan? kese falan gördün mü?

selam annis adaylari
bugun bebisimi gorcem bende insallah

Neslli hakkinda hayirlisi olsun insallah cok sevindim sonunda mutlu son olmus

Kızlar selamlar bugün en sonunda dr a gittim. Kendim evde idrar testi yaparak öğrenmiştim sonrasında ne kan verdim ne de dr gittim. 3 yıldır deniyorduk olmuyordu sebepsiz infertilite dendi. 2 ay öncesinde tüp bebek yaptırmıştım pozitif oldu kan tahlillerim çok güzel arttı ama maalesef boş gebelikti. Çok bekledik bebeği görürüz diye ama olmadı. Kürtaj oldum 23 kasımda. Sonrasında hamile kaldım işte kendiliğinden Allah'ın mucizesi. Korkuyordum dr a gitmeye aynı şeyleri yaşarım diye bugün gittiğimde karnımdan baktı kese var bende görüyorum ama kalp atışı aradı çok baktı göremedi ben o an resmen yıkıldım yaşadıklarım tek tek gözümün önünden geçti. Sonra vajinal bakalım dedi Allah'ıma bin şükür kalp atışları duyuldu daha kalbi Yeni oluşmaya başlamış. Biraz geriden geliyor bu yüzden endişeliyim. 5 hafta 6 günlük dedi. Sat a göre 6+3 üm. 2 hafta sonra kontrol. Resim yüklemeye çalıştım ama inşallah olmuştur.

Eklentiler

• IMG_6156.JPG
    65,8 KB · Görüntüleme: 58
Merhaba canım. Çok geçmiş olsun ama sonunda güzel haberi almışsın. Ben de 30 Ocakta transfer oldum. Erkenden öğrendim sonucu. Dün değer 50 çıktı :) Ekimde bebişlerimize kavuşmak dileğiyle :)

Yok henüz kese filan görmedim dr perşembe günü testi tekrarla dedi rabbim inşallah herkese nasip eder çok dua ettim yarın ki test tekrarından sonra sanırım belli olur şu gün gel der bakalım benim en son 5 ocak tı sat sanırım 5 hafta nın içindeyim

Oyy maşallah rabbim inşallah sağlıkla kıcağınada almayı nasp eder

selam annis adaylari
bugun bebisimi gorcem bende insallah

Neslli hakkinda hayirlisi olsun insallah cok sevindim sonunda mutlu son olmus
Çok şükür bunca üzücü şeyden sonra rabbim hayırlı şeyler nasip etti nerde kim varsa hiç umutsuzluk yapmadan peşlerine düşsünler rabbim herşeyin vakti zamanında bekler ve nasip eder buna çok inanıyorum

Merhaba canım. Çok geçmiş olsun ama sonunda güzel haberi almışsın. Ben de 30 Ocakta transfer oldum. Erkenden öğrendim sonucu. Dün değer 50 çıktı :) Ekimde bebişlerimize kavuşmak dileğiyle :)
Valla cidden erkenden öğrenmişsin :) bende benim transferin 10. Günü 310 çıktı değerim inşallah değerlerimiz kat ve kat artar :)

1 hafta var aramızda:) ben de cumartesi gideceğim inşallah keseyi görürüz. kucağımıza almak nasip olsun inşallah. hayırlı haberlerini bekliyoruz

Bugün dr gittik bizde doktor karından ultrasonla emin olamamakla birlikte kese olduğunu düşündüğünü söyledi. Kan değerini bilmiyorum bir saate kadar öğreneceğim. Dr geç yumurtlama olduğunu söyledi adete göre 5+3 falan olmalıydı ama 4+3 gibi duruyormuş

Niye vajinal ultrasonla bakmadı acaba? Her doktor ne kadar farklı muayene yapıyor.. Mesela benimkide hiç kan tahlili yapmadı..Kafam karıştı.

Niye vajinal ultrasonla bakmadı acaba? Her doktor ne kadar farklı muayene yapıyor.. Mesela benimkide hiç kan tahlili yapmadı..Kafam karıştı.
Bilmem direk karından baktı hiç vajinal ultrasonu söylemedi bile hem bugün hem cuma bhcg istedi tekrar kontrole çağırdı.. şimdi kan sonucu için saatin gelmesini bekliyorum sabırsızlıkla ben söyliycektim ama eşimde yanımdaydı utandım

Benim doktorunda çok küçük olduğundan vajinal bakmak yerine beklememi söyledi. Sanırım devlettekiler İlk zamanlar vajinal ultrason yapmiyo..özele giden arkadaşlarima ilk aylarında vajinal yapmislar

Benim doktorunda çok küçük olduğundan vajinal bakmak yerine beklememi söyledi. Sanırım devlettekiler İlk zamanlar vajinal ultrason yapmiyo..özele giden arkadaşlarima ilk aylarında vajinal yapmislar
evet canım, ben 5+1 deyken yaptırdım vajinal baktı. özel hastanede..
en yakın zamanda görürsün inşallah :)

evet canım, ben 5+1 deyken yaptırdım vajinal baktı. özel hastanede..
en yakın zamanda görürsün inşallah :)
Bende özele gittim ama bakmadı karından baktı yalnızca. Bu arada az önce kan sonucunu da aldım kızlar 678 miş iyi bir değer dimi 4h3g için ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…