Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bir önceki değerin kaçtı canım?Bende özele gittim ama bakmadı karından baktı yalnızca. Bu arada az önce kan sonucunu da aldım kızlar 678 miş iyi bir değer dimi 4h3g için ?
Bende özele gittim ama bakmadı karından baktı yalnızca. Bu arada az önce kan sonucunu da aldım kızlar 678 miş iyi bir değer dimi 4h3g için ?
İlk kan testim canım bu dr bide cuma tekrar istedibir önceki değerin kaçtı canım?
Sağol canım ay inşallah herşey iyi gider çok heyecanlıyım vallaGayet güzel
Ben de hiç belirti yok ya üzüleceğim neredeyse belirtim olmuyor diye ama hiç hamile gibi değilimSelam kızlar napıyorsunuz?
Ben yarın 6.haftaya giriyorum minik kuzumla :)
Pazartesi doktora gittik ve keseyi gördük haftayada kalp atışı için çağırdı doktorcuğum. Insallah hayirlisiyla duyariz ve saglıklı hamilelige devam ederiz :)
Kizlar bende hic hamilelik belirtisi yok bulanti ,yorgunluk,uyku hali falan yok yani, bi ara ara kasıklarim agriyip geciyor sizde durumlar nasil?? Optum hepiniziii
Bende ya niye yok ki diyorum sonra diyorum ki yani bunada şükür çok yataklara düşmeden geçiririz inşallah :)Ben de hiç belirti yok ya üzüleceğim neredeyse belirtim olmuyor diye ama hiç hamile gibi değilim
Kizlar tekrar merhaba. Benim durumumdaki gelismelerden haberdar edeyim sizi ve size soracaklarm var.ben dusuk yapmayi bekliyordum.bugun hcg bakildi ve ultrasyonda bebegime baktilar.doktorum dikkatle bakti bakti sonra bira alttan bakiyim dedi bide oyle bakti sonra sesi actii.ve bebegimin kalp atislarini duydumm.cok sevindk yatis yaptik ama kac gundur dusuk yapmaya cabaladigim icin kanamam basladi suan kan geliyor serum yiyorum igne ilac fln kismetse kalir bebegim.size sorum keseniz kac mm benim pazar gunu olanla ayni gs 5.9 yaziyor.hcg desen dusuyor cok ilginc hic bi doktor anlam veremiyor 1659du en son smdi 1500.ama kalp atisi alindiktan snra hcgnin bi onemi yok diyorlar.ama iste hcg artmadan kese gelisimi olur mu bilmiyorum.dua edin banaaa saglikliysa bebegim kalsin bizimle.tam umidi kesmis dusuk icin dua ederken(kurtaj olmayim diye) smdi kanama olmasin diye diken ustundeyim.Allah ne büyük
İnşallah canım inşallah :) halimize şükredelim demekki rahat geçecek Allah'ın izniyle:) ben öğretmenim zaten çok korkuyordum derslerde falan çok bulantım olursa naparım diyeBende ya niye yok ki diyorum sonra diyorum ki yani bunada şükür çok yataklara düşmeden geçiririz inşallah :)
Canim merhba hemen hemen ayniyiz enim deerim bugun 2599.4 dusuk tehliken var dedi cok korkuyorum kanamam yok ama sence degerim nasil kac haftalk oldumu söylenmediMerhaba kızlar
Heyecanımızı birlikte paylaşalım,ben de yeni katıldım aranıza.Normalde adetime 4 gün kala yaptığım idrar testinde ikinci çizgi silik olmakla birlikte pozitif çıktı.Hemen kan testi yaptım ve bhcg 95 geldi,sat a göre 3+5 te gebeliği öğrenmiş oldum yani.4+0 olduğunda bhcg 239 olmuştu.4+5 te tekrar baktım 1946 geldicuma günü doktor randevum var.inşalla keseyi ve belkide kalp atışını görebilirim.sabırsızlıkla bekliyorum.5+1 de kalp atışı görebilen oldu mu hiç?
Hepinize sağlıklı bir gebelik,sağlıklı bir bebek ve zamanında doğum diliyorum
Gerçekten şok oldum Vallahi yaa Rabbimin büyüklüğü. Bnm kese 1.16 mm 5+2 Deyke n
Değerin gayet güzel bence canım neye göre düşük tehlikesi dedi dr acaba biliyor musunIyi aksamlar arkadaslar..hamdolsun hamileyim bugunki degerim 2599.4 sizce nasil dusuk tehlikem de var..kanamam yok ama..