Ben 6+1 imHerkeste farkli oluyo istesen kacinci haftadasin
Canim ben ankaraliyim. Henuz takip icin doktor ayarlamadayim. Devlette basladim devlet-ozel ikisinide düşünüyorumAa süper :) İlk kuzu kaç doğumlu? Beninki 2011
Ya bu arada Ankaralı olanlar var mı??
Aşırı susama yok ama ben zorlayarak kendimi bol bol içmeye çalışıyorum susamasam bile :) hayırlı olsun bu arada:)Merhaba kizlar, benim kuzumda 4hafta 6 gunluk. Ilk degerim 650 cikti 2 gun sonrada 1000 cikti inşallah hepimiz saglikla kucagimiza aliriz. Ben cok fazla susuyorum sizdede varmi su icme istegi.su içiyorum ama kanmiyorum. Sabah kalkar kalkmaz suya sariliyorum. Sizdede bu dönemde susuzluk oluyomu
Günaydın canm ..Günaydın kızlar bugün doktora gidiyorum bende benim için dua edin inşallah herşey iyi gider. Hiç bulantı yada koku hassasiyeti yok şuan bende ama bol bol adet sancısı gibi sancı var bi haftadır. Dünde çok az pembe lekelenme oldu bi iki damla normaldir umarım herşey
Hayırlısı olsun inşallah güzel bir sürpriz alırsın :) haberdar et mutlaka :)Günaydın kızlar bugün doktora gidiyorum bende benim için dua edin inşallah herşey iyi gider. Hiç bulantı yada koku hassasiyeti yok şuan bende ama bol bol adet sancısı gibi sancı var bi haftadır. Dünde çok az pembe lekelenme oldu bi iki damla normaldir umarım herşey
Benım 10aralıktı canım ama doktorum gec dollenme olabılır dedı bende pko var cunku. Senın nezamandı
Kızlar doktorum bu sefer folik asitimi bittiği için değiştirdi. New life ın b12 vıtamını de ıceren folik asitini verdi bunu daha önce kullanan varmı aranızda ben cıddı bır fark göremedım yorumlarınızı beklıyorum
Ben varım cnm doktor için soruyosun sanırım bende bikç hftya netleştrmk istiyorum doğum tahlil muayene dahil uygun bişe bakıcam var mı tavsyen yada bilgin?
Canim ben ankaraliyim. Henuz takip icin doktor ayarlamadayim. Devlette basladim devlet-ozel ikisinide düşünüyorum
Günaydın kızlar bugün doktora gidiyorum bende benim için dua edin inşallah herşey iyi gider. Hiç bulantı yada koku hassasiyeti yok şuan bende ama bol bol adet sancısı gibi sancı var bi haftadır. Dünde çok az pembe lekelenme oldu bi iki damla normaldir umarım herşey
Tmm cnmAdı: Hamilelik Takibi. Şöyle bir resmi var Eki Görüntüle 1950336
Canım 2 gün önce benimde kesem gözükmedi.doktor bana beta hcg değeri 2500lerde olmadan kese gözükmüyor dedi
Kızlar bu soru yüz kez sorulmuştur biliyorum ama keseyi görmek için ne zaman gitmek lazım. Her sitede farklı bir şey yazıyor
Geçen ay 5 ocakta adet oldum.beta hcg 1000di en son.sat ne zamandı canım?
Canım benim değerim 1500 deyken minik de olsa görür gibi oldu ctesi tekrar gel dedi. alttan bakınca 1500 üstünde gözüküyor, ama karından istersen 2500 3000 olması lazımmışCanım 2 gün önce benimde kesem gözükmedi.doktor bana beta hcg değeri 2500lerde olmadan kese gözükmüyor dedi
gittiğinde alttan baktır bence canım karından beklersen daha beklemen gerekecek. doktorum genelde korkuyorlar ama yanlış bir kanı var dedi. herhangi bir zararı yok erken görmemiz için önemli dedi:)Himm.ben karından istedim o yüzden demekki göremedi.gerçi daha değerim düşüktu.alttan bakınca göremezmiş
Maşallah ne güzel :) Benim daha çok var o zamanvalla benim kan değerine bakmadı dr. adetim geçeli 8 gün olmuştu gittim ultrasonla baktı ve göründü canım..