2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Merhaba kizlar, benim kuzumda 4hafta 6 gunluk. Ilk degerim 650 cikti 2 gun sonrada 1000 cikti inşallah hepimiz saglikla kucagimiza aliriz. Ben cok fazla susuyorum sizdede varmi su icme istegi.su içiyorum ama kanmiyorum. Sabah kalkar kalkmaz suya sariliyorum. Sizdede bu dönemde susuzluk oluyomu
Aşırı susama yok ama ben zorlayarak kendimi bol bol içmeye çalışıyorum susamasam bile :) hayırlı olsun bu arada:)

Günaydın kızlar bugün doktora gidiyorum bende benim için dua edin inşallah herşey iyi gider. Hiç bulantı yada koku hassasiyeti yok şuan bende ama bol bol adet sancısı gibi sancı var bi haftadır. Dünde çok az pembe lekelenme oldu bi iki damla normaldir umarım herşey :110::dua::dua:

Günaydın kızlar bugün doktora gidiyorum bende benim için dua edin inşallah herşey iyi gider. Hiç bulantı yada koku hassasiyeti yok şuan bende ama bol bol adet sancısı gibi sancı var bi haftadır. Dünde çok az pembe lekelenme oldu bi iki damla normaldir umarım herşey :110::dua::dua:
Günaydın canm ..
Hayırlı ve güzel haberlerle gel canm inslh :)

Hayırlısı olsun inşallah güzel bir sürpriz alırsın :) haberdar et mutlaka :)

Benım 10aralıktı canım ama doktorum gec dollenme olabılır dedı bende pko var cunku. Senın nezamandı

Canım benim sat 29 aralık.. Bende pkoluyum dr biliyodu bunu gene de 29 aralığı baz aldı.

Kızlar doktorum bu sefer folik asitimi bittiği için değiştirdi. New life ın b12 vıtamını de ıceren folik asitini verdi bunu daha önce kullanan varmı aranızda ben cıddı bır fark göremedım yorumlarınızı beklıyorum

Bana previt diye bir multivitamin verdi gittiğim dr ama dr değiştireceğim için almadım. Yeni gideceğim belki başka verir diye.

Ben varım cnm doktor için soruyosun sanırım bende bikç hftya netleştrmk istiyorum doğum tahlil muayene dahil uygun bişe bakıcam var mı tavsyen yada bilgin?

Canim ben ankaraliyim. Henuz takip icin doktor ayarlamadayim. Devlette basladim devlet-ozel ikisinide düşünüyorum

Eveet doktor için soruyorum kızlar.. Ben Cemil Kayaya gittim.hatta geçen ay da adet düzensizliği oluyo neden oluyo diye ona gitmiştim. Aslında çok sevdim ama fiyatlar dudak uçuklatıyo:KK43: Koru Hastanesinden doğum paketi almayı düşünüyorum. Ünit Korucuoğluna gidecektim o da muayenehane açmış 7000 diyor. Korudan bir dr bulmak istiyorum. Ama önce şu kalp atışlarımızı duysaydık hayırlısı ile..Sizin duyduğunuz dr var mı?? Benim ilki normal doğumdu. Bu yüzden normal doğum olma ihtali varken normale teşvik etcek bi dr istiyorum..

Allah yardımcın olsun canım..Güzel haberlerle gel:)

Günaydın herkese:)

Merakla bekliyorum cnm haberlerini :)) uygulamanın adı ne cnm hamilelik takvimimi
Adı: Hamilelik Takibi. Şöyle bir resmi var unnamed.png

Kızlar bu soru yüz kez sorulmuştur biliyorum ama keseyi görmek için ne zaman gitmek lazım. Her sitede farklı bir şey yazıyor

Canım 2 gün önce benimde kesem gözükmedi.doktor bana beta hcg değeri 2500lerde olmadan kese gözükmüyor dedi
Canım benim değerim 1500 deyken minik de olsa görür gibi oldu ctesi tekrar gel dedi. alttan bakınca 1500 üstünde gözüküyor, ama karından istersen 2500 3000 olması lazımmış

Himm.ben karından istedim o yüzden demekki göremedi.gerçi daha değerim düşüktu.alttan bakınca göremezmiş
gittiğinde alttan baktır bence canım karından beklersen daha beklemen gerekecek. doktorum genelde korkuyorlar ama yanlış bir kanı var dedi. herhangi bir zararı yok erken görmemiz için önemli dedi:)

esergun esergun cnm koru da aydan hanım var arkdşım 2 hfta önce normal doğum yaptı onunla,normalciymiş yani.bende medicana yada koru düşünüyorum ama henüz netleştrmedim

X