7+1 de mutlaka görülür cnmKızlar cumartesı kalp atısları ıcım gidicez kısmetse 7+1 olucaz. Kalp atısları gpzukur mu tecrubelilerden yorum rica ediyorum umarım bi sorun yoktur ilk gebeliğim oyüzden cok heyecanlıyımm
Hayırlı olsun cnm 2 gün sonra yaptir en azından 2 ye katlarsa tamamdır allahın izniyleDün kan verdim, 25 çıktı değer. Ama ne zaman tekrarlasam. Normalde 10, 12, 14. günler kan testi yaptırmam gerekiyordu
Aynen ben de 23.Ocak pzrt transfer gerçekleşti. Şu an transferin 15. Günü beta hgc 1400lerdeAaa durumumuz aynı :) Bana da geçen pazartesi 2 embriyo transferi yapıldı. Pazar günü bir idrar testi yapayım dedim, pozitif çıktı. Sen ne zaman transfer oldun?
Günaydın anneler Nasılsıniz bakalım nasıl gidiyo benim sanki bulantılarım basladı daha erken degilmi yaa saşkınlıklar icerisinde yim sizde durumlar ne kalp atışı duyan varmı bu arada @loori ben dogum tahminini yaptım benıde ekle artıkın şekerimopuyorum hepinizi
Gunaydın canım hallettım.Günaydın anneler Nasılsıniz bakalım nasıl gidiyo benim sanki bulantılarım basladı daha erken degilmi yaa saşkınlıklar icerisinde yim sizde durumlar ne kalp atışı duyan varmı bu arada @loori ben dogum tahminini yaptım benıde ekle artıkın şekerimopuyorum hepinizi
günaydın canım, ben de 5+2 deyim. sabah böyle kahvaltı yaparken bir öğürme geldi durdurdum kendimi sonra. sanırım yavaştan belli yiyeceklere karşı tepki başlıyor. inşallah rahat bir hamilelik geçiririz hepimiz. yavaş yavaş normal ama heralde..Günaydın anneler Nasılsıniz bakalım nasıl gidiyo benim sanki bulantılarım basladı daha erken degilmi yaa saşkınlıklar icerisinde yim sizde durumlar ne kalp atışı duyan varmı bu arada @loori ben dogum tahminini yaptım benıde ekle artıkın şekerimopuyorum hepinizi
Günaydın anneler Nasılsıniz bakalım nasıl gidiyo benim sanki bulantılarım basladı daha erken degilmi yaa saşkınlıklar icerisinde yim sizde durumlar ne kalp atışı duyan varmı bu arada @loori ben dogum tahminini yaptım benıde ekle artıkın şekerimopuyorum hepinizi
selam, keseyi gördünüz mü? değer kaça çıktığında gördünüz tam? ya da kaçıncı hafta ve günde?Günaydıın..Bazen erken başlayabiliyomuş daha dün dedi doktor bana. Benim ilk hamileliğimde olmamıştı. Sadece tansiyonum çok düşüyodu çok halsizdim. Şimdi de şekerim düşüyo sürekli.. Bugün 5+5 olduk bizde..Ah bi de kalp atışını duyabilsek keşke...
selam, keseyi gördünüz mü? değer kaça çıktığında gördünüz tam? ya da kaçıncı hafta ve günde?
Ben 5+2 deyim pazar günü alttan baktı varla yok arası şuan dedi cumartesi çağırdı tekrar. inşallah gözükür sağ salim..
maşallah :)Canım ben ilk defa dün gittim.Kan tahlili yapmadı. Kese göründü. vajinal ultrasonla baktı. 5+4 tü dün benim. Bence cumartesi kalp atışınıda duyabilirsiniz canım. İlk hamileliğimde 6+2 de gitmiştim kalp atışını dinlemiştik biz :)
Ne biliyim 2 koydular 3 olumu daha yok artıkbenim 29.12.2016 idi 3 gün fark ediyor demekki. İlk hamileliğimde 6+2 de gitmiştim o zaman kalp atışınıda duymuştuk.. İnşallah bunu da bi duysaydık hayırlısıyla..
İnşallah canım.. tek veya 2 diyosun ya 3 olursa :)
Hadi hayırlısı olsun ınsallah bakalım tek mi cift miNe biliyim 2 koydular 3 olumu daha yok artık
maşallah :)
cumartesini dört gözle bekliyorum ben de inşallah güzel haberleri alırız bir sorun çıkmaz inşallah.
bu arada pazar günü kese olabilir dediği şey şurdaki siyah noktacık :) sence de öyle mi?
Ne biliyim 2 koydular 3 olumu daha yok artık
Ayyy canım ya maşallah Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahCanım ben ilk defa dün gittim.Kan tahlili yapmadı. Kese göründü. vajinal ultrasonla baktı. 5+4 tü dün benim. Bence cumartesi kalp atışınıda duyabilirsiniz canım. İlk hamileliğimde 6+2 de gitmiştim kalp atışını dinlemiştik biz :)
Ayyy canım ya maşallah Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
ayy inşallah yaa.. Allah nazarlardan korusun hepimizi.. haberleşelim tekrar çok teşekkürler..evet canım :) İnşallah cumartesi günü görürsünüz hatta kalp atışıda duyabilirsiniz belki :)
Oyy 41 kere maşallah boyle gorunce cok mutlu oluyorum Rabbim hepimizin bebişini bize bagışlasın olmayanada tez zamanda nasip etsin insallah. ...Canım ben ilk defa dün gittim.Kan tahlili yapmadı. Kese göründü. vajinal ultrasonla baktı. 5+4 tü dün benim. Bence cumartesi kalp atışınıda duyabilirsiniz canım. İlk hamileliğimde 6+2 de gitmiştim kalp atışını dinlemiştik biz :)