- 19 Nisan 2011
- 810
- 183
Oyy 41 kere maşallah boyle gorunce cok mutlu oluyorum Rabbim hepimizin bebişini bize bagışlasın olmayanada tez zamanda nasip etsin insallah. ...
Amin canım inşallah.. Hepberaber doğurup büyütelim :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oyy 41 kere maşallah boyle gorunce cok mutlu oluyorum Rabbim hepimizin bebişini bize bagışlasın olmayanada tez zamanda nasip etsin insallah. ...
cok teşekkür ederim canım şimdilik belli değil hayırlısıyla cuma günü kese için gidicem sanırım orda belli olurHadi hayırlısı olsun ınsallah bakalım tek mi cift mi
sağol canım hepimiz için inşallahHayırlısı inşallah :)
olurmu canım gayet güzel değerin katlanarak artsın inşallah.hayırlısıyla gebesin hayırlı uğurlu olsun sağlıkla gelsin...Merhaba, benim dün bat'tan 3 gün geçtiği için doktora gittim ve kanda hcg 183 çıktı sizce değerim düşük mu?
içime su serptin valla cok sağol cok endisem var çünkü 2 ay önce 6 haftalikken bir düşüğüm oldu şimdi bu bebişimede bisey olcak diye korku içindeyim yarın tekrar kanda baktiricam hcgye 2 katına çıkmış mı diyeolurmu canım gayet güzel değerin katlanarak artsın inşallah.hayırlısıyla gebesin hayırlı uğurlu olsun sağlıkla gelsin...
Bende ilk hamileligimde yine ekim annelerindeydimAmin canım hepimiz inşallah.. Ben ilk hamileliğimde de burdaydım.. Burda an ve an herşeyi birlikte yaşamak çok güzel :)
Değerin çok güzel canım, sağlıklı ilerlemesini görmek için de iki gün arayla tekrarla testlerini. iki katına çıkıyor olmalı değerlerin. inşallah sağlıkla artar değerin :)Merhaba, benim dün bat'tan 3 gün geçtiği için doktora gittim ve kanda hcg 183 çıktı sizce değerim düşük mu?
Gunaaayyydiiiinnn keseyi bile görmedik ki bekliyoruz bulantı için erken değil canm 6ci haftadasinGünaydın anneler Nasılsıniz bakalım nasıl gidiyo benim sanki bulantılarım basladı daha erken degilmi yaa saşkınlıklar icerisinde yim sizde durumlar ne kalp atışı duyan varmı bu arada @loori ben dogum tahminini yaptım benıde ekle artıkın şekerim opuyorum hepinizi
Aa süper :) İlk kuzu kaç doğumlu? Beninki 2011Bende ilk hamileligimde yine ekim annelerindeydim
keseye ne zaman baktırmıştınız? ben 5+1 deyken 3 mm kese var gibi dedi. çok ufak şuan ctesi gelin kesin gözükür dedi. meraktan ölmek üzereyim cumartesiye kadar vallahi.Gunaaayyydiiiinnn keseyi bile görmedik ki bekliyoruz bulantı için erken değil canm 6ci haftadasin
ins. Canım cok sağol rahatladım, dunden beridir bayağı paranoyaga bağlamıştımdaDeğerin çok güzel canım, sağlıklı ilerlemesini görmek için de iki gün arayla tekrarla testlerini. iki katına çıkıyor olmalı değerlerin. inşallah sağlıkla artar değerin :)
İnslh canm bende geçen perşembe gittim bakmadı hc kan tahliline baktı yolladı. Haftaya perşembe gel keseye bakalm dedi perşembe günü 5+6 oluyorm gözükür karından yani öyle olması gerk bnde çok endişeliym heyecanliym aslında bnde daha çok korku var atamiyorum daha önce 1 düşuk bir kurtaj vardakeseye ne zaman baktırmıştınız? ben 5+1 deyken 3 mm kese var gibi dedi. çok ufak şuan ctesi gelin kesin gözükür dedi. meraktan ölmek üzereyim cumartesiye kadar vallahi.
hayırlısıyla görürüz inşallah keseleri de :)
inşallah her şey yolunda gider bu kez.. iyi düşün iyi olsun hiçbir şeyi yoktur bebişinin seni bekliyordur ultrasonda inşallah :)İnslh canm bende geçen perşembe gittim bakmadı hc kan tahliline baktı yolladı. Haftaya perşembe gel keseye bakalm dedi perşembe günü 5+6 oluyorm gözükür karından yani öyle olması gerk bnde çok endişeliym heyecanliym aslında bnde daha çok korku var atamiyorum daha önce 1 düşuk bir kurtaj varda
Tamam canm inslh görürm bebisi keseninde ultrason resmini falan koyarm hep haber ederm sizlere ssnin ilkmi ?inşallah her şey yolunda gider bu kez.. iyi düşün iyi olsun hiçbir şeyi yoktur bebişinin seni bekliyordur ultrasonda inşallah :)
haberleşelim ozaman, sen benden önce gideceksin bilgi ver mutlaka. hadi hayırlısı
evet ilk olacak inşallah :) geçen ay kimyasal gebelik yaşadım ben de tedirginim hep aslında..Tamam canm inslh görürm bebisi keseninde ultrason resmini falan koyarm hep haber ederm sizlere ssnin ilkmi ?
Demek ki canm :) bu kez birsy olmaz Allah in izniyle. Kimyasal gebelik her kadında olabiliyorms :)evet ilk olacak inşallah :) geçen ay kimyasal gebelik yaşadım ben de tedirginim hep aslında..
kimyasal gebelik bitti yeni gebeliğimi öğrendim. hayırlısı böyleymiş demek ki :)
amin inşallah. herkese bebeklerini kucağına almak nasip olsun inşallah.. yüzümüz gülsün..Demek ki canm :) bu kez birsy olmaz Allah in izniyle. Kimyasal gebelik her kadında olabiliyorms :)
İnslh canm Rabbim sağ saglim kucagimiza almayı nasip etsin hepimize de ve hayırlı evlat olsunlar inslhh..amin inşallah. herkese bebeklerini kucağına almak nasip olsun inşallah.. yüzümüz gülsün..