2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Merhaba, benim dün bat'tan 3 gün geçtiği için doktora gittim ve kanda hcg 183 çıktı sizce değerim düşük mu?

olurmu canım gayet güzel değerin katlanarak artsın inşallah.hayırlısıyla gebesin hayırlı uğurlu olsun sağlıkla gelsin...
içime su serptin valla cok sağol cok endisem var çünkü 2 ay önce 6 haftalikken bir düşüğüm oldu şimdi bu bebişimede bisey olcak diye korku içindeyim yarın tekrar kanda baktiricam hcgye 2 katına çıkmış mı diye

Merhaba, benim dün bat'tan 3 gün geçtiği için doktora gittim ve kanda hcg 183 çıktı sizce değerim düşük mu?
Değerin çok güzel canım, sağlıklı ilerlemesini görmek için de iki gün arayla tekrarla testlerini. iki katına çıkıyor olmalı değerlerin. inşallah sağlıkla artar değerin :)

Gunaaayyydiiiinnn keseyi bile görmedik ki bekliyoruz bulantı için erken değil canm 6ci haftadasin

Nasılsınız güzel annelerimiz.. ? Ben göbeğimden ignr yapıyorum kendime bunu yapan arkadaş varsa yardımcı olabilir mi ? Kan geliyor iki gündür acaba bir yeremi denk getiriyorum damara faln???

Gunaaayyydiiiinnn keseyi bile görmedik ki bekliyoruz bulantı için erken değil canm 6ci haftadasin
keseye ne zaman baktırmıştınız? ben 5+1 deyken 3 mm kese var gibi dedi. çok ufak şuan ctesi gelin kesin gözükür dedi. meraktan ölmek üzereyim cumartesiye kadar vallahi.
hayırlısıyla görürüz inşallah keseleri de :)

Değerin çok güzel canım, sağlıklı ilerlemesini görmek için de iki gün arayla tekrarla testlerini. iki katına çıkıyor olmalı değerlerin. inşallah sağlıkla artar değerin :)
ins. Canım cok sağol rahatladım, dunden beridir bayağı paranoyaga bağlamıştımda

İnslh canm bende geçen perşembe gittim bakmadı hc kan tahliline baktı yolladı. Haftaya perşembe gel keseye bakalm dedi perşembe günü 5+6 oluyorm gözükür karından yani öyle olması gerk bnde çok endişeliym heyecanliym aslında bnde daha çok korku var atamiyorum daha önce 1 düşuk bir kurtaj varda

inşallah her şey yolunda gider bu kez.. iyi düşün iyi olsun hiçbir şeyi yoktur bebişinin seni bekliyordur ultrasonda inşallah :)
haberleşelim ozaman, sen benden önce gideceksin bilgi ver mutlaka. hadi hayırlısı

Tamam canm inslh görürm bebisi keseninde ultrason resmini falan koyarm hep haber ederm sizlere ssnin ilkmi ?

Tamam canm inslh görürm bebisi keseninde ultrason resmini falan koyarm hep haber ederm sizlere ssnin ilkmi ?
evet ilk olacak inşallah :) geçen ay kimyasal gebelik yaşadım ben de tedirginim hep aslında..
kimyasal gebelik bitti yeni gebeliğimi öğrendim. hayırlısı böyleymiş demek ki :)

evet ilk olacak inşallah :) geçen ay kimyasal gebelik yaşadım ben de tedirginim hep aslında..
kimyasal gebelik bitti yeni gebeliğimi öğrendim. hayırlısı böyleymiş demek ki :)
Demek ki canm :) bu kez birsy olmaz Allah in izniyle. Kimyasal gebelik her kadında olabiliyorms :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…