- 5 Ekim 2012
- 11.544
- 5.969
Fotosu olanlar koysun ya bende koycam insallah :)Kese kaç cm CNm fotosu var mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Fotosu olanlar koysun ya bende koycam insallah :)Kese kaç cm CNm fotosu var mı
Eki Görüntüle 1949500
Kese 1.04 cm canım. Ftğrf da var bakim yükleyebilecek miyim
Masallah canımEki Görüntüle 1949500
Kese 1.04 cm canım. Ftğrf da var bakim yükleyebilecek miyim
Fotosu olanlar koysun ya bende koycam insallah :)
Masallah canım dusun bu buyuyecek ve bir bebek olucakBuda bizim miniğin kesesi (maşallah barekallah)....
Masallah canım dusun bu buyuyecek ve bir bebek olucak
İlk başlarda öyle olmuyor canım. Mesela arkadaşımın değeri 7.gün 6 idi , iki gün sonra 70e çıktı. Cumaya kadar bekleyeyim en iyisiO zaman ıkı gun bekle ıkı gunde 2 katına cıkması gerekıyo.
Maşallah canım. Rabbim hayırlısı ile kucağınıza almayı nasip etsin.Buda bizim miniğin kesesi (maşallah barekallah)....
Allah ızın verırse tabıkı goruruz.İnşallah :) o günleri görür müyüz
Amin canım Cümlemiz saglikla alalım inşaALLAH(c.c)...Hayırlı olsun canım,saglıkla al kucagına. senide ekledim ilk sayfaya
Ohh çok şükür yaa ne guzl haber hc kafani yorma dinlen canm :)Kızlar geldim dr dan Çarşamba günü 4+2 olan kese bugün 5+1 olmuş beta hcg de carsamba 3445 ken bugün 13680 olmuş dr gelişme güzel yat hiç kalkma dedi raporluyum hep yatıyorum zaten 10 gün sonra inşallah kalp atışını duyarız dedi
Canım amın ınsallah hepimizin bebişleri saglıklı dogsun bi kavusalım sarılalım fln ❤Gorunur canım allahın ıznı ıle
Ohh çok şükür yaa ne guzl haber hc kafani yorma dinlen canm :)
Canım masallah ya cok güzel bi duygu ❤Buda bizim miniğin kesesi (maşallah barekallah)....
Ben perşembeyi iple cekiyorum ama gelmiyor en son perşembe gittim geçen hafta 2 ye katlams beta hgc bekliyorum bakalm acaba perşembe tekrar test yaparmi doktorSen ne aşamadasın canım
Ben perşembeyi iple cekiyorum ama gelmiyor en son perşembe gittim geçen hafta 2 ye katlams beta hgc bekliyorum bakalm acaba perşembe tekrar test yaparmi doktor
Canım masallah ya cok güzel bi duygu ❤
Canım valla bende kalp atıslarını beklıyorum ctesi gidicez ınsallah guzel haberlerle gelirim. Annelik baska bi heyecan sanırım bu panik hallerim hiç bitmicekEvet ben bu aşamalarda pek sevinemiyorum kalp atışı duyulsa bi nebze rahat edicem
Bakalm bana yaparmi . Çok canm sıkkın içime bir kurt dustu bugün belirtilermm yok çok korkuyorumValla bnm ki bgn bile yaptı 2. Düşük olunca