2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Merhaba güzel anneler.benim sat'im 6 ocakti.eşimle ayın 15'inde birlikte olduk.istemeden küçük bir kaza yaşamış olmamız yüksek bir ihtimal.ayın 16sında şiddetli kasık ağrılarım ve sonrasında bel ağrılarım başladı. ayın 27 sinde doktora gittim.belden röntgen istedi.durumu anlattım.kan testi yaptı.ve 0.1 çıktı.hamile olamazsınız.röntgen çekelim dedi ve ben de kabul ettim:KK43:(yaklaşık 1 haftadır goguslerim şişti ve dokunamiyorum.korkuyorum çünkü bel fitigim için ilaclarda kullandım.bugün idrar testi yaptım.negatif.rontgenden dolayı çocuğunu aldıran birçok insan var.pazartesi doktora gidicem zaman bir türlü geçmiyor.

Merhaba güzel anneler.benim sat'im 6 ocakti.eşimle ayın 15'inde birlikte olduk.istemeden küçük bir kaza yaşamış olmamız yüksek bir ihtimal.ayın 16sında şiddetli kasık ağrılarım ve sonrasında bel ağrılarım başladı. ayın 27 sinde doktora gittim.belden röntgen istedi.durumu anlattım.kan testi yaptı.ve 0.1 çıktı.hamile olamazsınız.röntgen çekelim dedi ve ben de kabul ettim:KK43:(yaklaşık 1 haftadır goguslerim şişti ve dokunamiyorum.korkuyorum çünkü bel fitigim için ilaclarda kullandım.bugün idrar testi yaptım.negatif.rontgenden dolayı çocuğunu aldıran birçok insan var.pazartesi doktora gidicem zaman bir türlü geçmiyor.
Stresten dolayıda bu belirtiler olabilir canım vücudunda senin için hayırlısı neyse o olsun

Slm arkadaslar iş nedeniyle surekli aktif olamıyorum yeni anneler katılmış aramıza tebrik ediyorum bıde B birgaripyolcu yu merak ediyorum Rabbim yardımcısı olsun ..... ven kısa bi özet geçeyim bende gogus be kasık agrisi full devam ediyo bide sanki sabahları hafif bi bulantı var okadar perşembe gunu kontrol var ınsallah guzel haberler alırım dua edin ne olur....

Ben daha hic gitmedim canim evde yaptim 3. Gun bugun belki pazartesi dayanabilirsem cuma diye düşünüyorum
Canm düsük tehliken veya önce düşük öykün yoksa sabret bence bnm vardi hemen öğrenmem lazmdi iğneye başlamak için başladım 3 gündür kullanıyorum bende aceleci değilim bundan sonrası için acaba diyorum 2 hafta sonra gidip kalp atışlarıni mi duysam sonrada diyorum zaten kontrole giriyor parada vermicen git bak kesecige :halay::halay:

kizlar selam 5+4 hf hamileyim 3 gun once kanamam oldu bildiginiz kan akiyordu wcde gun iceresinde 3 kez oldu sonra kesildi dr. gittim dusuk yapmamişım bebegin kesesi hala duruyor dedi kanamamda yok pazartesi ye kadar bekle sonra gel dedi
benim gibi olup gebeligi saglikli suren anne adaylari varmi ? o_O:bicak:

kizlar selam 5+4 hf hamileyim 3 gun once kanamam oldu bildiginiz kan akiyordu wcde gun iceresinde 3 kez oldu sonra kesildi dr. gittim dusuk yapmamişım bebegin kesesi hala duruyor dedi kanamamda yok pazartesi ye kadar bekle sonra gel dedi
benim gibi olup gebeligi saglikli suren anne adaylari varmi ? o_O:bicak:
Canm kanama değilde kahverengi akintm olmuştu 2 gün önce kese duruyorsa bence sorun yoktur progestan verdi mi sna doktorun

X