- 5 Ekim 2012
- 11.544
- 5.969
Bende de adete 8 gun varken ıkı gun oldu. Yerlesmeydı.Adet gününden bir gün sonra akşama kadr bendede oldu canm kahverengiydi geçti sonra yerleşmedr o bence
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende de adete 8 gun varken ıkı gun oldu. Yerlesmeydı.Adet gününden bir gün sonra akşama kadr bendede oldu canm kahverengiydi geçti sonra yerleşmedr o bence
Anladım canım insallah hersey yolunda gider bebeğin sımsıkı tutunur sana degerlerin yukselir
Aynen geçti bendede sen keseyi gordun mu canimAdet gününden bir gün sonra akşama kadr bendede oldu canm kahverengiydi geçti sonra yerleşmedr o bence
Benm okuduğuma Gore de adetten önce olurmuş ama yerleşme bilmiyorum benmki gecikmeden sonra olduBende de adete 8 gun varken ıkı gun oldu. Yerlesmeydı.
Yok doktorum bakmadı şimdi görünmez dedi haftaya perşembe gel dedi ben idrara sıkışık gidecm belki bebeği de görür öyle :)))Aynen geçti bendede sen keseyi gordun mu canim
Kan testini yaptırdım 520 çıktı :) doktorum çıkmıştı hastaneden ultrasondan bakamadık henüz haftaya gidicem tekrar doktoraTamam o zaman kan testinş yaptırdıktan sonra takvım yaparsın goruruz.
Hadi gozun aydın canım 4 haftalık fln mı oluyosun :)Kan testini yaptırdım 520 çıktı :) doktorum çıkmıştı hastaneden ultrasondan bakamadık henüz haftaya gidicem tekrar doktora
Onceden de olan oluyo sonradan olanda canım ılk gebelıgımde yasamamıstum bunda yasadım.Benm okuduğuma Gore de adetten önce olurmuş ama yerleşme bilmiyorum benmki gecikmeden sonra oldu
Rabbim korusun inslh sağ saglim alalım kucağımizaOnceden de olan oluyo sonradan olanda canım ılk gebelıgımde yasamamıstum bunda yasadım.
Bende cuma dusunuyorum o zaman birlikte bekleyelimYok doktorum bakmadı şimdi görünmez dedi haftaya perşembe gel dedi ben idrara sıkışık gidecm belki bebeği de görür öyle :)))
Bekleyelm canm inslh olumlu sonuçlar aliriz bol bol dua edelim :)) kan sonucun kac senin canmBende cuma dusunuyorum o zaman birlikte bekleyelim
Son adet tarihime göre 4+2 olması lazım :)Hadi gozun aydın canım 4 haftalık fln mı oluyosun :)
Stresten dolayıda bu belirtiler olabilir canım vücudunda senin için hayırlısı neyse o olsunMerhaba güzel anneler.benim sat'im 6 ocakti.eşimle ayın 15'inde birlikte olduk.istemeden küçük bir kaza yaşamış olmamız yüksek bir ihtimal.ayın 16sında şiddetli kasık ağrılarım ve sonrasında bel ağrılarım başladı. ayın 27 sinde doktora gittim.belden röntgen istedi.durumu anlattım.kan testi yaptı.ve 0.1 çıktı.hamile olamazsınız.röntgen çekelim dedi ve ben de kabul ettim(yaklaşık 1 haftadır goguslerim şişti ve dokunamiyorum.korkuyorum çünkü bel fitigim için ilaclarda kullandım.bugün idrar testi yaptım.negatif.rontgenden dolayı çocuğunu aldıran birçok insan var.pazartesi doktora gidicem zaman bir türlü geçmiyor.
Ben daha hic gitmedim canim evde yaptim 3. Gun bugun belki pazartesi dayanabilirsem cuma diye düşünüyorumBekleyelm canm inslh olumlu sonuçlar aliriz bol bol dua edelim :)) kan sonucun kac senin canm
Canm düsük tehliken veya önce düşük öykün yoksa sabret bence bnm vardi hemen öğrenmem lazmdi iğneye başlamak için başladım 3 gündür kullanıyorum bende aceleci değilim bundan sonrası için acaba diyorum 2 hafta sonra gidip kalp atışlarıni mi duysam sonrada diyorum zaten kontrole giriyor parada vermicen git bak kesecigeBen daha hic gitmedim canim evde yaptim 3. Gun bugun belki pazartesi dayanabilirsem cuma diye düşünüyorum
Canm kanama değilde kahverengi akintm olmuştu 2 gün önce kese duruyorsa bence sorun yoktur progestan verdi mi sna doktorunkizlar selam 5+4 hf hamileyim 3 gun once kanamam oldu bildiginiz kan akiyordu wcde gun iceresinde 3 kez oldu sonra kesildi dr. gittim dusuk yapmamişım bebegin kesesi hala duruyor dedi kanamamda yok pazartesi ye kadar bekle sonra gel dedi
benim gibi olup gebeligi saglikli suren anne adaylari varmi ?