2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Bigaripyolcu cok karamsarsin canim oyle seyler getirme aklinada allah korusun, bizi mutlaka haberdar et
benim bildigim kadariyla hamile olmayanlarda hcg 10un altinda olmali sende 1700 diyosun buda iyi bisey degilmi? neden tersini dusunuyorsun?

Durumumu bilen arkadaslar aciklama yapar.kizlar degere bakarak sagliksiz gebelige benziyor dedi ama kese gordu cok sukur.ama baska tur kese olma ihtimali var takibe alalim dedi yatis yaptik hemen kurtaj onermedi takip edilcek ultrason ve hcg ile.dua edin nolur saglikliksa hayırlıysa devam etsin birakmasin bebegim beni

Ah canım ya dualarımız senınle ınsallah bebegın senınle kalır. Allah buyuk.

Allah yardimcin olsun canım doktor kontrolünde bebeğin kurtulma ihtimali yüksek erkenden farketmen çok iyi olmuş sağlıkla doğdun inşallah bebeğin

İkinci kez mi vermiştin kan. ?? İyi de yüksek çıkmış aslında ilk sonuç ya kimyasal oluyo demi şimdi bu ?

Canm yuksek cikmasi onemli degil.sen 6.haftaya girdiginde degerin 3 gun onceyle ayni kalamaz hatta hic bi zaman 3 gun onceyle ayni deger kalamaz sagliksiz oldugunu gosterir bu.iki gunde en az ikiye katlamasi gerekirken benim 3 gun gecti 1400den 1700e cikti.4500 olmaliydi degerim

Yahu dis gebelik te keseyi nasil gormus sormasi ayip .... dis gebelikte bebek rahme yerlesmez yani kese olusmaz tuplerde kalir die biliorum bennnn .... eger dis gebelik flan degil saglikli buyurse o hast gitme birdaha benceee

Yahu dis gebelik te keseyi nasil gormus sormasi ayip .... dis gebelikte bebek rahme yerlesmez yani kese olusmaz tuplerde kalir die biliorum bennnn .... eger dis gebelik flan degil saglikli buyurse o hast gitme birdaha benceee

Keske saglikli olsa da gelmesem canm.onlar tibbi terim soyluyorlar ama benm anladigim dis gebelik canm bikac soru sordum onu anladm.belkide bos gebeliktr dedikleri emin ol o an keseyi gorduk diye mutlu oldum ama soyle tur gebelik olabilir dediler o an gozum karardi ne dedigini anlayamadm.edirne fakultede profa geldim canm herkesin bulamadigi bi hoca.ona gore kesenin gorunusu normal keseye benziyor parlakligi fln ama degerime gore konustu deger cok dusuk..

İkinci çizgiyi silik bir şekilde gördüm yanılma payı yoksa inşallah bende ekim annesi olabilirim :)

Eklentiler

• IMG_3023.JPG
    48 KB · Görüntüleme: 47
Hayırlı olsun canim adet günün geçtikten sonra mi yaptın testi ?
Bugün adet olmam lazım normalde dün ilk testimi yaptım bu fotodan daha silikti bugün tekrar yaptım yine silik ama düne göre biraz daha net görünüyo yada benim gözüm öle görmek istediği için bana öle geliyo :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…