Canım hakkında hayırlısı neyse o olsun.Keske saglikli olsa da gelmesem canm.onlar tibbi terim soyluyorlar ama benm anladigim dis gebelik canm bikac soru sordum onu anladm.belkide bos gebeliktr dedikleri emin ol o an keseyi gorduk diye mutlu oldum ama soyle tur gebelik olabilir dediler o an gozum karardi ne dedigini anlayamadm.edirne fakultede profa geldim canm herkesin bulamadigi bi hoca.ona gore kesenin gorunusu normal keseye benziyor parlakligi fln ama degerime gore konustu deger cok dusuk..
Gozun aydın canım sılıkte olsa var. Kan verBugün adet olmam lazım normalde dün ilk testimi yaptım bu fotodan daha silikti bugün tekrar yaptım yine silik ama düne göre biraz daha net görünüyo yada benim gözüm öle görmek istediği için bana öle geliyo :)
İnslh dış gebelik değildir canm yaaKimyasal degil dis gebelikten supheleniyorlar
Bugün adet olmam lazım normalde dün ilk testimi yaptım bu fotodan daha silikti bugün tekrar yaptım yine silik ama düne göre biraz daha net görünüyo yada benim gözüm öle görmek istediği için bana öle geliyo :)
Kızlar benm canm limon yemek istiyo ama eltm karnındaki çocuğu eritir dedi gecen
Böyle birsy duyan oldu mu ?
Aynen duyunca bende girdim .. araştırıyorum 1 saattir faydası varms Zararı yokmuş tansiyonu düşürmekten baska.. boş hurafe anlasilankız o ne demek yaw bir yasıma daha girdim
Aynen canım bencede takma ıc yeAynen duyunca bende girdim .. araştırıyorum 1 saattir faydası varms Zararı yokmuş tansiyonu düşürmekten baska.. boş hurafe anlasilan
İctm şimdi bide idrar yolu enfeksiyonu geçirdim daha yeni tekrarlamamasi için bire birmis2 güne bir icerm sonuçta bebeğe zararlı enfeksiyon olmasın önlem almak iyidir . Canm sna birsy soracagimi benm cinsel organın etrafı yaniyo dış tarafı mantar oluyorum dedim karbonat la yıkıyorum şirketleri yıkıyorum hala yaniyo bu başka birsy sanırım eğer mantar olsa rahatlardn demi önce yapıyordum rahatliyordum hepAynen canım bencede takma ıc ye
Canım hıc bılmıyorum ya belkı enfeksıyon yıne olmus olabılırmı? Karbonat,sırke fln kullanma derım.İctm şimdi bide idrar yolu enfeksiyonu geçirdim daha yeni tekrarlamamasi için bire birmis2 güne bir icerm sonuçta bebeğe zararlı enfeksiyon olmasın önlem almak iyidir . Canm sna birsy soracagimi benm cinsel organın etrafı yaniyo dış tarafı mantar oluyorum dedim karbonat la yıkıyorum şirketleri yıkıyorum hala yaniyo bu başka birsy sanırım eğer mantar olsa rahatlardn demi önce yapıyordum rahatliyordum hep
Dışını yıkıyorum sadece zaten sadece dışı yaniyo bilmiyorum artk pazar acile gideceğim iğne icin idrar tahlili de isterm bakarz bir. Devam ederse de perşembe kontrol var zaten gidermCanım hıc bılmıyorum ya belkı enfeksıyon yıne olmus olabılırmı? Karbonat,sırke fln kullanma derım.
Kan tahlilini adetinden önce mi yaptırdın değerin kaç çıktı? Pazartesi gidicektim doktora ama sanırım dayanamıycam yarın gidicem :)Demek günlerimiz aynı benimde adet günüm bugün du dün yaptım testte çıktı birde üstüne kan tahlili yaptırdım sende bi baktım bence kan tahlili
Oglumun dogum tarihi ne guzelKızlar bende katılabilir miyim 13.10.2017 iki gün önce adetime
4 gun kala öğrendim 127.3 değerimiz
Sen kac haftalıksın canım tahmını dogum tarihi ne? Senide ekliyim?Kan tahlilini adetinden önce mi yaptırdın değerin kaç çıktı? Pazartesi gidicektim doktora ama sanırım dayanamıycam yarın gidicem :)
Ne olursa olsun moralını bozma. Her ıkı durumada alıstır kendını. Allaha ınanan ınsanlarız,bol bol dua et meryem suresini dinle. Allahtan ümit kesilmez. Sana bende dua edıyorum,insallah bu yolda bizimle devam ediceksin.Nasi oluyum iste canm moral bozukluğuyla yatiyorum kolumda damar yolu.gelip gidip igne yapiyorlar kan aliyorlar.yarina kadar sabretmem lazm bebegimin durumu yarin belli olcak.bazen umutlaniyorum int.den arastirip duruyorum toparlar belki bebegim geriden de gelse degerlerim yukselir kesem buyur belki diyorum bazende bu saatten snra bosa umitlenme diyorum kendime.hayirlisi...
Ne olursa olsun moralını bozma. Her ıkı durumada alıstır kendını. Allaha ınanan ınsanlarız,bol bol dua et meryem suresini dinle. Allahtan ümit kesilmez. Sana bende dua edıyorum,insallah bu yolda bizimle devam ediceksin.