2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Canım hakkında hayırlısı neyse o olsun.

Demek günlerimiz aynı benimde adet günüm bugün du dün yaptım testte çıktı birde üstüne kan tahlili yaptırdım sende bi baktım bence kan tahlili

Kızlar benm canm limon yemek istiyo ama eltm karnındaki çocuğu eritir dedi gecen
Böyle birsy duyan oldu mu ?

Aynen canım bencede takma ıc ye
İctm şimdi bide idrar yolu enfeksiyonu geçirdim daha yeni tekrarlamamasi için bire birmis2 güne bir icerm sonuçta bebeğe zararlı enfeksiyon olmasın önlem almak iyidir . Canm sna birsy soracagimi benm cinsel organın etrafı yaniyo dış tarafı mantar oluyorum dedim karbonat la yıkıyorum şirketleri yıkıyorum hala yaniyo bu başka birsy sanırım eğer mantar olsa rahatlardn demi önce yapıyordum rahatliyordum hep

Canım hıc bılmıyorum ya belkı enfeksıyon yıne olmus olabılırmı? Karbonat,sırke fln kullanma derım.

Canım hıc bılmıyorum ya belkı enfeksıyon yıne olmus olabılırmı? Karbonat,sırke fln kullanma derım.
Dışını yıkıyorum sadece zaten sadece dışı yaniyo bilmiyorum artk pazar acile gideceğim iğne icin idrar tahlili de isterm bakarz bir. Devam ederse de perşembe kontrol var zaten giderm

Demek günlerimiz aynı benimde adet günüm bugün du dün yaptım testte çıktı birde üstüne kan tahlili yaptırdım sende bi baktım bence kan tahlili
Kan tahlilini adetinden önce mi yaptırdın değerin kaç çıktı? Pazartesi gidicektim doktora ama sanırım dayanamıycam yarın gidicem :)

Gunaydın kızlar bu arada. Bigaripyolcu nasılsın tatlım?

Nasi oluyum iste canm moral bozukluğuyla yatiyorum kolumda damar yolu.gelip gidip igne yapiyorlar kan aliyorlar.yarina kadar sabretmem lazm bebegimin durumu yarin belli olcak.bazen umutlaniyorum int.den arastirip duruyorum toparlar belki bebegim geriden de gelse degerlerim yukselir kesem buyur belki diyorum bazende bu saatten snra bosa umitlenme diyorum kendime.hayirlisi...

Keseyi goren arkadaslar kac haftalik kac mm idi keseniz yardimci olur musunuz.ve nerde yaziyor kac mm oldugu kagitta

Ne olursa olsun moralını bozma. Her ıkı durumada alıstır kendını. Allaha ınanan ınsanlarız,bol bol dua et meryem suresini dinle. Allahtan ümit kesilmez. Sana bende dua edıyorum,insallah bu yolda bizimle devam ediceksin.

Allah razi olsun canm.bi bebegimi kaybettim zaten bi kez daha kaldirabilir miyim bilmiyorum insaallah saglikla gelir birakmaz beni bebegim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…