Himmmm bakalim ikizmi daha kesin degilki cnm hayirlisi ins
Benım oglum da ekim buda ekim olucak hayırlısıyla ınsallah. Kasık agrım vardı,goguslerım ssadece bır gun agrıdı damarlarım kabardı. Yerlesme kanaması oldu ınsallah hayırlısı olsun canımin
inşallah bebişin sağlıkla büyür.bebişler terazi burcu olacak bu ay hamile kalanların.bende teraziyim hayırlısı ile bakalım
Rabbimin mucizesi ıste.Eğer öyleyse dedim bn zaten tek kese 2 bebekvarsa öle oluo
hayırlısı inşallah benim karnım şiş gibi vücudumu direk şiş hissediyorum.adet belirtileti ile eşleşiyor fakar 5 gün var.bugün erken gebelik testi alsam olur mu ki?Benım oglum da ekim buda ekim olucak hayırlısıyla ınsallah. Kasık agrım vardı,goguslerım ssadece bır gun agrıdı damarlarım kabardı. Yerlesme kanaması oldu ınsallah hayırlısı olsun canım
Bence olur ben 9 gun varkenn erken gebelik testi ile ogrendim malesef fazla sabirsizimhayırlısı inşallah benim karnım şiş gibi vücudumu direk şiş hissediyorum.adet belirtileti ile eşleşiyor fakar 5 gün var.bugün erken gebelik testi alsam olur mu ki?
Bende 7Bence olur ben 9 gun varkenn erken gebelik testi ile ogrendim malesef fazla sabirsizim
Bence olur ben 9 gun varkenn erken gebelik testi ile ogrendim malesef fazla sabirsizim
ayy çok merak ediyorum pek pahalı o meret sabah ilk idrar ile mi yaptınız?Bende 7
hayırlısı inşallah benim karnım şiş gibi vücudumu direk şiş hissediyorum.adet belirtileti ile eşleşiyor fakar 5 gün var.bugün erken gebelik testi alsam olur mu ki?
ayy çok merak ediyorum pek pahalı o meret sabah ilk idrar ile mi yaptınız?
Yooo ben gun icinde yaptimayy çok merak ediyorum pek pahalı o meret sabah ilk idrar ile mi yaptınız?
Benim hcg 1400du 3 gun once bugun 1700...birazdan dr un yanina giricez bebegim gitti sanrim ben kese gormeyi umarken...yine gitti
ilçede oturuyorum bir, kesin bulamam getirtseler zaten gerek kalmaz. kaç gün geçecek. çıkışta bir bakayım. eczanelere şans eseri bulursam alırım.Projiktor benimkisi 6 gunnonce testi var ben onunla silik cizgi gordummmmm dustummm yolaaa bugune kadar sukur geldikkk canim
Bende kanama olmadi mesela canim ama bel agrim adet olacakmisim gibi agrim oldu cokkKizlar benim cok acayip bel agrilarim var ya 2gundur durmuyor sizdede oldumu?
bide tum gun bilgisayar basinda calisiyorum ondanda olabilirmi acaba ?
bide bisey merak ettim siz hepiniz yerlesme kanamasindan bahsetmissiniz, bende hicbir kanama olmadi
olmama durumuda var degilmi?
Gerçekten mi yaaBenim hcg 1400du 3 gun once bugun 1700...birazdan dr un yanina giricez bebegim gitti sanrim ben kese gormeyi umarken...yine gitti
Canım illa kanama olacak dıye bısey yok. Bende oldu ılk kez.Kizlar benim cok acayip bel agrilarim var ya 2gundur durmuyor sizdede oldumu?
bide tum gun bilgisayar basinda calisiyorum ondanda olabilirmi acaba ?
bide bisey merak ettim siz hepiniz yerlesme kanamasindan bahsetmissiniz, bende hicbir kanama olmadi
olmama durumuda var degilmi?