2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Clear blue ydu benım kı
tatlim certain marka aldim sabah 9.15 civarı yaptım evim çok sicak değil ama test ılık bir odada idi bisey çıkmadı.certain ne kadar güvenilir bilmem de bisey olsa az buz silik bisey cikardi diye düşünüyorum.sen ne diyorsun bu konuda

Canım evin sıcaklıgıyla ne alaksı var onu cozemedım. Testının fotosu at ıstersen. Bıde o markayı hıc bılmıyorum,eger gunun gectıyse kan testı yaptır.

Canım evin sıcaklıgıyla ne alaksı var onu cozemedım. Testının fotosu at ıstersen. Bıde o markayı hıc bılmıyorum,eger gunun gectıyse kan testı yaptır.
günüm 9 subat canim valla yok görünen birşey markayı arastirdim hoş diyen yok. Bakalım bide gun gecsin

Merhaba arkadaşlar ben son adet tarihini hiç hatırlamıyorum sadece aralığın son haftasıydı diye aklımda ama ... 01/02/2017 tarihinde kan testi yaptırdım 111,5 çıktı 2 haftalık dedi doktor.Bugün kontrole gittim ultrosondan baktı kesen oluşmaya başlamış dedi ama ben hiç birşy göremedim kan verdim tekrar hcg sonucunu bekliyorum .Allah herkesin bebeğini sağ salim kucağına almayı nasip etsin.

Kızlar bisey sorcam dün doktora gittim ve kan tahlilime baktı adetin gecikti mi dedi bende hayır adetime 3 4 gün kala yaptım dedim değerim bu arada 127.3 o zaman değerin gayet iyi haftaya sıkışık gel keseye bakalım dedi bende sordum bir daha kan vereyim mi haftaya kadar dedim yok dedi sizce haftaya kadar yükselip yükselmefigine bakmadan beklemeli miyim

Canm bence 2 gün sonra tekrar baktır. Ben geçen sefer boş gebelik geçirdim takip edilmedi edilse düzensiz artıştan mudahele edilirdi önceden bir kere daha yaptr iki gün sonra yeterli ondan sonra keseyi görmek için bekle

Gozun aydın canım hadı hayırlısı.

İstiyosan verirsin canım. Ben hala gıtmedım doktora mesela sanırım doguma gıderım direkt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…