İnsallah canım. Hayırlısı olsun her ne olacaksa.Allah razi olsun canm.bi bebegimi kaybettim zaten bi kez daha kaldirabilir miyim bilmiyorum insaallah saglikla gelir birakmaz beni bebegim
Canım ben daha gormedim,ama Oglumun baktım ultrasyon fotograflarına yazmıyo mm goremedım.Keseyi goren arkadaslar kac haftalik kac mm idi keseniz yardimci olur musunuz.ve nerde yaziyor kac mm oldugu kagitta
İnsallah canım. Hayırlısı olsun her ne olacaksa.
Canm oglununkine baktiysan sende cm yaziyordur artk ilk baslarda mm yaziyorCanım ben daha gormedim,ama Oglumun baktım ultrasyon fotograflarına yazmıyo mm goremedım.
Ilk kese olan fotosu var 5+3 teyken gıtmısım. Ama onda bıle yazmıyo :)Amin canim hayirlisi olsun
Canm oglununkine baktiysan sende cm yaziyordur artk ilk baslarda mm yaziyor
Ilk kese olan fotosu var 5+3 teyken gıtmısım. Ama onda bıle yazmıyo :)
İdrar testinde ikinciçizgi silik çıktı ana kan testini bugün yaptırıcam daha olup olmadığı bi kesinleşsin kan sonucunu yazarım :) son adet tarihim 6 ocaktıSen kac haftalıksın canım tahmını dogum tarihi ne? Senide ekliyim?
Burada aynen oyle farklı. Senınkı kac mm soyledimi?Ha anladm canm.sizin orda bu bile farklı demekki
Tamam o zaman kan testinş yaptırdıktan sonra takvım yaparsın goruruz.İdrar testinde ikinciçizgi silik çıktı ana kan testini bugün yaptırıcam daha olup olmadığı bi kesinleşsin kan sonucunu yazarım :) son adet tarihim 6 ocaktı
tatlim certain marka aldim sabah 9.15 civarı yaptım evim çok sicak değil ama test ılık bir odada idi bisey çıkmadı.certain ne kadar güvenilir bilmem de bisey olsa az buz silik bisey cikardi diye düşünüyorum.sen ne diyorsun bu konudaClear blue ydu benım kı
Canım evin sıcaklıgıyla ne alaksı var onu cozemedım. Testının fotosu at ıstersen. Bıde o markayı hıc bılmıyorum,eger gunun gectıyse kan testı yaptır.tatlim certain marka aldim sabah 9.15 civarı yaptım evim çok sicak değil ama test ılık bir odada idi bisey çıkmadı.certain ne kadar güvenilir bilmem de bisey olsa az buz silik bisey cikardi diye düşünüyorum.sen ne diyorsun bu konuda
günüm 9 subat canim valla yok görünen birşey markayı arastirdim hoş diyen yok. Bakalım bide gun gecsinCanım evin sıcaklıgıyla ne alaksı var onu cozemedım. Testının fotosu at ıstersen. Bıde o markayı hıc bılmıyorum,eger gunun gectıyse kan testı yaptır.
Burada aynen oyle farklı. Senınkı kac mm soyledimi?
O zaman gunun gecınce kan verırsın canım.günüm 9 subat canim valla yok görünen birşey markayı arastirdim hoş diyen yok. Bakalım bide gun gecsin
Oy yerim o keseyi canım masallahKagitta G 5.32 mm yaziyor en altta sagda canm 5mm yani yaklasik.minicik.oda gercek keseyse tabi
Oy yerim o keseyi canım masallah
Canm bence 2 gün sonra tekrar baktır. Ben geçen sefer boş gebelik geçirdim takip edilmedi edilse düzensiz artıştan mudahele edilirdi önceden bir kere daha yaptr iki gün sonra yeterli ondan sonra keseyi görmek için bekleKızlar bisey sorcam dün doktora gittim ve kan tahlilime baktı adetin gecikti mi dedi bende hayır adetime 3 4 gün kala yaptım dedim değerim bu arada 127.3 o zaman değerin gayet iyi haftaya sıkışık gel keseye bakalım dedi bende sordum bir daha kan vereyim mi haftaya kadar dedim yok dedi sizce haftaya kadar yükselip yükselmefigine bakmadan beklemeli miyim
Gozun aydın canım hadı hayırlısı.Merhaba arkadaşlar ben son adet tarihini hiç hatırlamıyorum sadece aralığın son haftasıydı diye aklımda ama ... 01/02/2017 tarihinde kan testi yaptırdım 111,5 çıktı 2 haftalık dedi doktor.Bugün kontrole gittim ultrosondan baktı kesen oluşmaya başlamış dedi ama ben hiç birşy göremedim kan verdim tekrar hcg sonucunu bekliyorum .Allah herkesin bebeğini sağ salim kucağına almayı nasip etsin.
İstiyosan verirsin canım. Ben hala gıtmedım doktora meselaKızlar bisey sorcam dün doktora gittim ve kan tahlilime baktı adetin gecikti mi dedi bende hayır adetime 3 4 gün kala yaptım dedim değerim bu arada 127.3 o zaman değerin gayet iyi haftaya sıkışık gel keseye bakalım dedi bende sordum bir daha kan vereyim mi haftaya kadar dedim yok dedi sizce haftaya kadar yükselip yükselmefigine bakmadan beklemeli miyim