Opsss onu nerdennn abladinnnnAnladım cnm cogul gebelikse cinsiyetleri aynı olcak
Bende tam onı sorcaktım cogul gebelıklerde ılla aynımı oluyo cınsıyet :)Opsss onu nerdennn abladinnnn
Hahahhaha hadi hayirli ugurlu olsunnn beklerisarkadaşlar merb. adetime 8 gün var ama bütün belirtileri yaşıyorum. daha önceki iki hamileliğimdeki gibi aynı belirtiler var. acemi değilim bu konuda pek. büyük ihtimalle bende haftaya aranıza katılacağım inşallah :)
Neydi soru kacti arada galiba5 gün geçmez ama benim sorum havada kaldı
Yaaa insallahhh bi aksilik yoktur
merak ettiğim kızlar ban hamile kalsam doğum tarihi 19 ekim ee peki şuan 5. hafta olanlar 6. hafta da mı olacaklar.
doğum haritası doğum gününe göre yazılıyordu galiba aah aah en son yazın tüp bebek denememde koymuştumNeydi soru kacti arada galiba
Benim hcg 1400du 3 gun once bugun 1700...birazdan dr un yanina giricez bebegim gitti sanrim ben kese gormeyi umarken...yine gitti
Benımde yumurtlamadan beri agrılarım devamei edıyodu oyle anlamıstım hamıle oldugumu. :)Test yapmama falan gerek yok benim hamile olduğumu anlamam için vücudum direkt sinyal veriyor :)
Yarabbim bu defa evlat acısı gösterme yavruma hayırlı sağlıklı ömürler ver. İnşallah bu duam bütün anne adayları için. Aynı acıyı tekrar yaşamak en büyük korkum bu süreçte
Hayirlisi olsun insallah suanda o gosterge 5.hafta dioya doldurdugun haftayi soluo aslinda 6 haftayi suruyorum mesela ben .... bilmem cevap oldumudoğum haritası doğum gününe göre yazılıyordu galiba aah aah en son yazın tüp bebek denememde koymuştumo tutaydı 25 nisanda doğacaktı.
Opsss onu nerdennn abladinnnn
Benımde yumurtlamadan beri agrılarım devamei edıyodu oyle anlamıstım hamıle oldugumu. :)
inHayirlisi olsun insallah suanda o gosterge 5.hafta dioya doldurdugun haftayi soluo aslinda 6 haftayi suruyorum mesela ben .... bilmem cevap oldumu
inşallah bebişin sağlıkla büyür.bebişler terazi burcu olacak bu ay hamile kalanların.bende teraziyim hayırlısı ile bakalımHayirlisi olsun insallah suanda o gosterge 5.hafta dioya doldurdugun haftayi soluo aslinda 6 haftayi suruyorum mesela ben .... bilmem cevap oldumu
Himmmm bakalim ikizmi daha kesin degilki cnm hayirlisi insÇünkü aynı kesede farklı cinsiyet de bebekler olmaz Allahın lütfu. Tek yumurta ikizleri aynı cinsiyet