2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
merak ettiğim kızlar ban hamile kalsam doğum tarihi 19 ekim ee peki şuan 5. hafta olanlar 6. hafta da mı olacaklar.

merak ettiğim kızlar ban hamile kalsam doğum tarihi 19 ekim ee peki şuan 5. hafta olanlar 6. hafta da mı olacaklar.

arkadaşlar merb. adetime 8 gün var ama bütün belirtileri yaşıyorum. daha önceki iki hamileliğimdeki gibi aynı belirtiler var. acemi değilim bu konuda pek. büyük ihtimalle bende haftaya aranıza katılacağım inşallah :)

Hahahhaha hadi hayirli ugurlu olsunnn bekleris

Test yapmama falan gerek yok benim hamile olduğumu anlamam için vücudum direkt sinyal veriyor :)
Yarabbim bu defa evlat acısı gösterme yavruma hayırlı sağlıklı ömürler ver. İnşallah bu duam bütün anne adayları için. Aynı acıyı tekrar yaşamak en büyük korkum bu süreçte

Benımde yumurtlamadan beri agrılarım devamei edıyodu oyle anlamıstım hamıle oldugumu. :)

doğum haritası doğum gününe göre yazılıyordu galiba aah aah en son yazın tüp bebek denememde koymuştum o tutaydı 25 nisanda doğacaktı.
Hayirlisi olsun insallah suanda o gosterge 5.hafta dioya doldurdugun haftayi soluo aslinda 6 haftayi suruyorum mesela ben .... bilmem cevap oldumu

Benımde yumurtlamadan beri agrılarım devamei edıyodu oyle anlamıstım hamıle oldugumu. :)

Kasık ağrıların mı vardı? Benimde var. Bendeki en büyük belirti adete 10 gün kala göğüslerde aşırı hassasiyet oluyor hamile kaldığım zaman. ordan biliyorum bir şeylerin olduğunu. Allahım her şeyin hayırlısını versin.

Hayirlisi olsun insallah suanda o gosterge 5.hafta dioya doldurdugun haftayi soluo aslinda 6 haftayi suruyorum mesela ben .... bilmem cevap oldumu
in
inşallah bebişin sağlıkla büyür.bebişler terazi burcu olacak bu ay hamile kalanların.bende teraziyim hayırlısı ile bakalım

Kesin hamileyim derken bi de vücudum bana oyun oynuyormuş ters köşeye yatmayak sonra :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…