neden rahatsız olmuyor onu anlamıyorum. biz zorlamasak öyle geziyor.nasil alışacak tuvalete bilmiyorumKızım da bir ara söyledi. Şimdi söylemiyor. Konuşa konuşa ikna edip değiştiriyoruz
kızlar oğlum kaka yapınca söylemiyor. odullendirdim olmadı, kızdım olmadı, mahrum bıraktım olmadı. kaka ile geziyor,biz koşuyoruz arkasında değiştirmek için. bu şekilde nasıl tuvalete alışacak, daha kakasindan rahatisiz olmuyor
Öerhaba yardımınıza ihityacım var. Kızım tam 3 uluk ama 20 günlükten beri emmiyoe emmek istemiyor. Kaşıkla verince de içmiyor. Tükendim artık. Süt alerjisi olabilir diyorlar ama başka hiçbir belirti yok meme reddinden başka?? Süt alerjisi olan bir bebek sadece emmek istemeyebilir mi ne olur yardım edin
neden rahatsız olmuyor onu anlamıyorum. biz zorlamasak öyle geziyor.nasil alışacak tuvalete bilmiyorum
Kızım da bir ara söyledi. Şimdi söylemiyor. Konuşa konuşa ikna edip değiştiriyoruz
Yok canım ne kusuru. Ben önce azalttım. Gündüz isteyince süt bitmiş dedim. Oyun çağına yeni girdiği için oyuna daldı unuttu. Gündüz hep dışarıda vakit geçirdik, yorulup eve dönerken arabada uyudu. İlaç kullanacağım için kesinlikle emzirmeyi bırakmak zorundaydım.Sen nasıl biraktirmistin emmeyi biraz bahsedermisin. Gece uyandığında baby shark mi izletoyordunuz? Emerek mi uyuyordu? Cok soru soruyorum kusura bakma stresliyim bu aralar. Ya yapamazsam diye tedirginim
Yok canım ne kusuru. Ben önce azalttım. Gündüz isteyince süt bitmiş dedim. Oyun çağına yeni girdiği için oyuna daldı unuttu. Gündüz hep dışarıda vakit geçirdik, yorulup eve dönerken arabada uyudu. İlaç kullanacağım için kesinlikle emzirmeyi bırakmak zorundaydım.
Gece uykusu için de tabletten şarkı dinlettik. Baby shark falan. Ama biz hiç ekran göstermemiştik. Yani gittiğimiz yerde bile televizyonu kapattırıyorduk. O yüzden tabletteki o videolar çok dikkatini çekti. Sanırım beş gün öyle uyuttum. Sonra tableti kaldırdık. Zaten gece pek uyanmıyordu kızım. Uyanırsa pipetli suluk verdim, ondan aldı hırsını :)
Şimdi tam tutturma zamanları dediğin gibi.
ben de hâlâ biraktiramadim. zorlamak istemiyorum. arada büyüdün artık meme olmaz diyorum o an kabul ediyor güya ama sonra emecem diyor.azaltmaksa kendime göre azalttım çünkü eskiden 10dakika,yarım saat yani ne zaman aklına gelse emiyordu.simdi tüm gece uyandığında emiyor hala ama gündüz sadece öğlen uykusuna geçerken ve uyanınca ve gece uyurken emiyor.kendime göre biraz azaldı. havalar ısınınca dışarıda vakit geçirebilirsek gündüzü tamamen kesip sonra geceyi bitirmeyi düşünüyorum. bakalım...Emme işini nasil yapıyorsun? Azaltmayi deniyormusun. Ben hiç bir sekilde azaltmayi yapamiyorum tutturdumu tutturuyor unutmuyor bir türlü. Ama artik keseyim diyorum. Instagram da kozmik bakim diye bir site var orada herşeyicin uygun tarihler veriyor. Bu ayin 17 si sabah 8.30 dan 18 i 05.00 e kadar tuvalet egitimi ve emmeyi bıraktırmak icin uygun zamanmis. Bu tarihte daha kolay oluyormuş. Insallah başarabilirimo kadar stresliyim ki anatamam
ben de hâlâ biraktiramadim. zorlamak istemiyorum. arada büyüdün artık meme olmaz diyorum o an kabul ediyor güya ama sonra emecem diyor.azaltmaksa kendime göre azalttım çünkü eskiden 10dakika,yarım saat yani ne zaman aklına gelse emiyordu.simdi tüm gece uyandığında emiyor hala ama gündüz sadece öğlen uykusuna geçerken ve uyanınca ve gece uyurken emiyor.kendime göre biraz azaldı. havalar ısınınca dışarıda vakit geçirebilirsek gündüzü tamamen kesip sonra geceyi bitirmeyi düşünüyorum. bakalım...
ayy süper tarihler :)) ben de tam 17 sabahı kesmeyi düşünüyordum. yazdığın iyi oldu canım. Benimkiler 16 martta 30 aylık oluyorlar ve ertesi sabah artık kesecem inş. Çünkü gerçekten çok zorlanmaya başladım. Kesme işini de birden yapacağım. Sabır taşı sürüp bıraktıracağım yoksa öyle azaltarak benimkiler hayatta bırakmaz.Emme işini nasil yapıyorsun? Azaltmayi deniyormusun. Ben hiç bir sekilde azaltmayi yapamiyorum tutturdumu tutturuyor unutmuyor bir türlü. Ama artik keseyim diyorum. Instagram da kozmik bakim diye bir site var orada herşeyicin uygun tarihler veriyor. Bu ayin 17 si sabah 8.30 dan 18 i 05.00 e kadar tuvalet egitimi ve emmeyi bıraktırmak icin uygun zamanmis. Bu tarihte daha kolay oluyormuş. Insallah başarabilirimo kadar stresliyim ki anatamam
her okuduğum yazı önce gündüzü kesin en son gece uyuturken kesin diyor. açıkçası ben de tırsıyorum çünkü gece uyandığında emmezse çıldırırYine baya azaltmissin. Benimki de baya azaldi gibi ama bazen çok sıklaşıyor cani sıkıldıkça istiyor. Canım acıyor diyorum yok büyüdün diyorum yok.tutturdumu tutturuyorbende acaba gündüzü kesip sonra mı geceyi kessem acaba? Bana ebe oyle yaparsan busefer gece düzeni bozulur demisti kafam cok karışık
ayy süper tarihler :)) ben de tam 17 sabahı kesmeyi düşünüyordum. yazdığın iyi oldu canım. Benimkiler 16 martta 30 aylık oluyorlar ve ertesi sabah artık kesecem inş. Çünkü gerçekten çok zorlanmaya başladım. Kesme işini de birden yapacağım. Sabır taşı sürüp bıraktıracağım yoksa öyle azaltarak benimkiler hayatta bırakmaz.
her okuduğum yazı önce gündüzü kesin en son gece uyuturken kesin diyor. açıkçası ben de tırsıyorum çünkü gece uyandığında emmezse çıldırır
Kızıma teyzesi YouTube fan Dandini destana ve fış fış kayıkçı ninnilerini açmış. 7 dakikada uyudu diyor. İki ninninin bir arada olduğu bir video varmış. Biraz önce baktım gerçekten yavaşça güzel söylüyor ninnileri. Tavsiye ederimBende kararsizim o konuda. Hepsini bir andami kessem yoksa gündüzumu kessem diyeama bir anda kesersemde @nisandeniz In yöntemi deneyeceğim ipad de masal filan açayım diyorum o.saatte başka türlü susmaz mümkün değil
Kızıma teyzesi YouTube fan Dandini destana ve fış fış kayıkçı ninnilerini açmış. 7 dakikada uyudu diyor. İki ninninin bir arada olduğu bir video varmış. Biraz önce baktım gerçekten yavaşça güzel söylüyor ninnileri. Tavsiye ederim
Canım ben bıraktığım günün ertesi günü çok şiştikleri için sağdım ama bilerek çok sağmadım çeyrek çay bar kadar sağıp bıraktım. Sonra bi hafta geçti baktım tek göğsüm şişti, sadece onu bi kere daha sağdım az bişi. Ertesi gün bildiğin çekildi memelerden sütler.Kızlar bende dün itibari ile emmeyi bıraktırdım. Ancak göğüslerim şişti. Mastit olacağım diye korkuyorum.. Dün gece ilk kez memeler kapalı uyudum :) Biraz benim için zor oldu ayrılmak ama artık 30 aylık oldular. yaza bezi bıraktırmayı düşündüğüm için yeter dedim. Bakalım bu hafta nasıl geçecek bizim. Kızım çok zorlamadı dün gece ama oğlum çok ağladı, meme dedi verdim emmedi. Sabır taşı sürdüğüm için. Sonra daldı gitti. Sabah kızım 7de uyandı gittim biberonla süt verdim. Çünkü kahvaltıları 10 da yapıyorlar. Dua edin kolaylıkla atlatalım..
Sadece bıraktıranlar göğsünüzü nasıl rahatlattınız yazabilirseniz sevinirim.
İnşallah benimde öyle olur. Ben dün bir kaç kez sağdım ama bugün çok rahatsız olmadığım için dokunmadım. arada masaj yapıyorum sadece. sağsam süreklilik devam edecek yoksa. Kızımı babası ayakta sallayarak uyutuyor ama oğlan çok zorluyor bizi. o alışamadı bu duruma. ayakta da sallandırmıyor. en son 1 de ben pes ettim odadan çıktım eşimle beraber uyumuş.Canım ben bıraktığım günün ertesi günü çok şiştikleri için sağdım ama bilerek çok sağmadım çeyrek çay bar kadar sağıp bıraktım. Sonra bi hafta geçti baktım tek göğsüm şişti, sadece onu bi kere daha sağdım az bişi. Ertesi gün bildiğin çekildi memelerden sütler.
Aynen ağrımaya başlarsa az az sağ, çok rahatsız etmezse kalsın. Benim kız da ayakta sallanarak uyuyor, meme yokluğunu peluş oyuncakta buldu sanırım, peluşa sarılıyo sallanırken.İnşallah benimde öyle olur. Ben dün bir kaç kez sağdım ama bugün çok rahatsız olmadığım için dokunmadım. arada masaj yapıyorum sadece. sağsam süreklilik devam edecek yoksa. Kızımı babası ayakta sallayarak uyutuyor ama oğlan çok zorluyor bizi. o alışamadı bu duruma. ayakta da sallandırmıyor. en son 1 de ben pes ettim odadan çıktım eşimle beraber uyumuş.