- 30 Mayıs 2016
- 1.936
- 2.663
Kardeşim ve eşi ayrılar kardeşim çalışıyor kız bizimle büyüdü.Benim bir de kızım var okulda anlayacağın :)yeğ
yeğenin neden sürekli sendeydi? kolay gelsin canım.
mesafeden ziyade sorun şu: kafasında bişeyler kuruyor ve ona inanıyor. açıklama yapsam ya inanmıyor ya anlamıyor yada anlamazlıktan geliyor. evliliğimiz boyunca kaç kez küstü. ben kadın halimle küsmedim ya o kadar. küssem de bikaç saat sürer. eşimin küslüğü haftalar sürüyor. yemeğimi yemez, kendi çamaşırını kendi yıkar falan. en kötü yanı ortada hiçbişey yok. neden diye soruyorum ya cevap vermiyor yada tersliyor. konuşulmuyor da insan gibi.
yani psikolojik işkence görüyorum. en son noldu biliyor musun, çok kötü bişeyle itham edildim. ve bunun üzerine benim küsmem gerekirken o küstü. iş gereği şehir dışına çekti gitti hiçbir şey demeden. bardağı taşıran son damla bu oldu. arkasından mesaj yazdım yeter artık bu muamele ayrılalım diye. gelimce konuşuruz yazmış. daha gelmedi.
bakalım ya tamam ya devam...
gitti geldi aynı. hareketlerine devam ediyor. pztesi günü işlemleri başlat dedim sıkıntı yok dedi. bana diyor ki çocuk kimde kalacak!!!! bende dedim. bana sordun mu diyor...Kardeşim ve eşi ayrılar kardeşim çalışıyor kız bizimle büyüdü.Benim bir de kızım var okulda anlayacağın :)
Canım mesafe her evlilik için tehlikeli ve senin eşinin psikolojik sıkıntıları olabilir normal bir adam bir baba gibi davranmıyor çocuk gibi, küsüp kendi yemeğini yapacak çamaşırını ayrı yıkayacak bişey demeden çekip gidecek adam benim karsima çıkmamış iyi ki valla çırasını yakardım kusura bakma çok sinirlendim, çok zor evlilik şans işi gerçekten böyle adamla hayat nasıl geçer bilmiyorum ki
Seni neyle itham ettiyse, kişi kendinden bilir işi, de ona geldiği zaman.
Çocuk seni tanımıyor deseydin sorduğunda :) Sanmam böyle kolay boşanmaz senden..Yerinde olsam onu psikolojik tedaviye ikna etmeye çalışırdım.gitti geldi aynı. hareketlerine devam ediyor. pztesi günü işlemleri başlat dedim sıkıntı yok dedi. bana diyor ki çocuk kimde kalacak!!!! bende dedim. bana sordun mu diyor...
hiçbişey yapmak istemiyorum. yaşamak gibi.
Gerçekten ömür törpüsüymüş eşin ya. Çocuğun için dimdik duracaksın. Sizi kaybetme korkusu sal eşinin içine. Çocuk bildiğim kadarıyla direk anneye veriliyor olası boşanmada. Otur karşına konuş eşinin. Ve arkadaşın dediği gibi psikolik tedavi görmesi lazım gibi eşinin.gitti geldi aynı. hareketlerine devam ediyor. pztesi günü işlemleri başlat dedim sıkıntı yok dedi. bana diyor ki çocuk kimde kalacak!!!! bende dedim. bana sordun mu diyor...
hiçbişey yapmak istemiyorum. yaşamak gibi.
Gerçekten adam çekilecek dert değil hep uzakta telefonla bile aramaz , gelir başka yerlerde kalır sonra tenezzül edip eve geçer sanki çocuk kendiliğinden büyüyor, suçlu ve haksız olsa da herşeye küser haftalarca bide kindar ama baksan sanki kraliyet soyundan gelmiş soyunu devam ettirmekle mükellef gibi davranıyor :) Bazıları gerçekten eş çoluk çocuk sahibi olmayı hak etmiyor.Gerçekten ömür törpüsüymüş eşin ya. Çocuğun için dimdik duracaksın. Sizi kaybetme korkusu sal eşinin içine. Çocuk bildiğim kadarıyla direk anneye veriliyor olası boşanmada. Otur karşına konuş eşinin. Ve arkadaşın dediği gibi psikolik tedavi görmesi lazım gibi eşinin.
Rabbim yardımcın olsun.
dedim valla ciddi ciddi yarın işlemleri başlat diye. boşansa da umurumda değil. o kadar bıktırdı artık.Gerçekten ömür törpüsüymüş eşin ya. Çocuğun için dimdik duracaksın. Sizi kaybetme korkusu sal eşinin içine. Çocuk bildiğim kadarıyla direk anneye veriliyor olası boşanmada. Otur karşına konuş eşinin. Ve arkadaşın dediği gibi psikolik tedavi görmesi lazım gibi eşinin.
Rabbim yardımcın olsun.
yalanlar söyleyen kendisi, ben suçluyum ama. benden daha iyisi ev köpeği. gitsin alsın bir tane.Gerçekten adam çekilecek dert değil hep uzakta telefonla bile aramaz , gelir başka yerlerde kalır sonra tenezzül edip eve geçer sanki çocuk kendiliğinden büyüyor, suçlu ve haksız olsa da herşeye küser haftalarca bide kindar ama baksan sanki kraliyet soyundan gelmiş soyunu devam ettirmekle mükellef gibi davranıyor :) Bazıları gerçekten eş çoluk çocuk sahibi olmayı hak etmiyor.
Sakın verme.bankadaki paramı istiyor. lazımmış.. vermicem.
KesinlikleGerçekten adam çekilecek dert değil hep uzakta telefonla bile aramaz , gelir başka yerlerde kalır sonra tenezzül edip eve geçer sanki çocuk kendiliğinden büyüyor, suçlu ve haksız olsa da herşeye küser haftalarca bide kindar ama baksan sanki kraliyet soyundan gelmiş soyunu devam ettirmekle mükellef gibi davranıyor :) Bazıları gerçekten eş çoluk çocuk sahibi olmayı hak etmiyor.
Hey allahımm.. Sakın verme bence de.bankadaki paramı istiyor. lazımmış.. vermicem.
dün davranışları normale döndü. akşam da oturup konuştuk. içimde ne varsa söyledim. o da düşündüklerini söyledi. daha iyi olacak herşey dedi. inşallah öyle olur.liliyaa Canim anca girebildim foruma ve yazdıklarını yeni okuyabildim. Evet gerçekten evlilik şans işi ve sadece bir tarafın özverisi ile yürümüyor. Eşin ne bir eş nede bir baba gibi davranıyor gibi görünüyor. Bende arkadaşlara katılıyorum eşin mutlaka psikolojik destek almalı. Hakkında hayırlısı olsun canim. Bu işler hiç kolay tabiki inşallah seni ne mutlu edecekse öyle olsun seni uzmesine izin verme ve kesinlikle paranı verme
neydi o 8 belirti,nasıl bir yol izledin? oğlum kakasini yapınca bile bazen söylüyor bazen öyle oynamaya devam ediyorMerhaba arkadaşlar nasılsınız? Biz tuvalet eğitimine başladık ve üç günde bitti çok şükür. Herkes üç güne alışır diyordu. Gerçekmiş ☺ Eğitime başlamak için gerekli 8 belirtinin tamamlanmasını bekledim. Hepsi oldu ama ben hazır değildimArtık evdeyiz, hava da ısındı diye başladık, çok şükür tamamladık ❤❤
Kızım da bazen söylemiyordu hatta değiştirmemizi istemiyordu. Belirtiler: konuşması, yaptıktan sonra söylemesi, kıyafetini kabaca çıkarabilmesi, gece boyu bezinin kuru kalması, gündüz 2-3 saat bezinin kuru kalması gibi şeylerdi.neydi o 8 belirti,nasıl bir yol izledin? oğlum kakasini yapınca bile bazen söylüyor bazen öyle oynamaya devam ediyor
dün davranışları normale döndü. akşam da oturup konuştuk. içimde ne varsa söyledim. o da düşündüklerini söyledi. daha iyi olacak herşey dedi. inşallah öyle olur.
çok sağol canım desteğin için
kızım kriz geçirdi artık park diye haklı çocuk offf
Merhaba arkadaşlar nasılsınız? Biz tuvalet eğitimine başladık ve üç günde bitti çok şükür. Herkes üç güne alışır diyordu. Gerçekmiş ☺ Eğitime başlamak için gerekli 8 belirtinin tamamlanmasını bekledim. Hepsi oldu ama ben hazır değildimArtık evdeyiz, hava da ısındı diye başladık, çok şükür tamamladık ❤❤