2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Granger

Demir ilaci.hangisini kullanıyorsunuz?dr bize ferrum verdi oğlum agzina sürmüyor zorla icirsek püskürtüyor heryere. Sen nasıl iciriyorsun?
Ferro sanol b kullanıyoruz canım. Ferrum u zor içiyorsa bunu hiç içmez çok fena. Kızım da zorla içiyo malesef. Bundan önce ferrum kullanıyoduk onu rahat içiyodu.

Kızlar kayınvalidem vefat etti Beş buçuk yıldır kemoterapi alıyordu. Çocuklarım için yaşayacağım dedi. Çok çekti
Allah rahmet eylesin, kanser çok zor bir süreç hasta için de yakınları için de... Huzur bulmuştur inşallah, Rabbim dermansız dertlerden korusun cümlemizi

kızlar oğlum kaka yapınca söylemiyor. odullendirdim olmadı, kızdım olmadı, mahrum bıraktım olmadı. kaka ile geziyor,biz koşuyoruz arkasında değiştirmek için. bu şekilde nasıl tuvalete alışacak, daha kakasindan rahatisiz olmuyor

Öerhaba yardımınıza ihityacım var. Kızım tam 3 uluk ama 20 günlükten beri emmiyoe emmek istemiyor. Kaşıkla verince de içmiyor. Tükendim artık. Süt alerjisi olabilir diyorlar ama başka hiçbir belirti yok meme reddinden başka?? Süt alerjisi olan bir bebek sadece emmek istemeyebilir mi ne olur yardım edin

Merhaba. Meme reddinin pek çok sebebi varmış ama benim en çok aklımda kalan koku sebebi oldu. Deodorant, parfüm, yumuşatıcı kullanıyor musunuz? Annenin kendi kokusu dışında kokudan rahatsız olurmuş bebek. Arkadaşım da zorla dört ay emzirdi. 18 aya kadar sağıp verdi. Yeter ki anne sütü alsın diye bazen biberon kullanmak zorunda kalıyoruz işte

Kızım da bir ara söyledi. Şimdi söylemiyor. Konuşa konuşa ikna edip değiştiriyoruz

canım dil bağına baktirdin mı, benim oğlum 3ay emmemedi sonra kestirdik ve emmeye başladı, 29aylik hâlâ emiyor.bir de yediklerine dikkat et,sütün tazyikliyse ilk sütü sağ sonra ver memeyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…