2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
@nisandeniz ancak girebildim aslında emin değildim viral olduğundan beni şüphelendiren teşhis koymadan birden fazla antibiyotik vermeleri oldu
Biyokimyada yüksek yapmıştım
Etken maddeler ile ilgili makalelere göz gezdirince ilaçları vermedim
İkinci hastane ekstra ilaç yazıp önceki ilaçları sorduğumda onlarada devam edin deyince onasa güvenmedim
HEm kadir Tuğcu hem kendi doktorumuz o ilaçları vermememin doğru olacağı yönünde değerlendirince doğal yollardan gidip takip ettim
Durumu düzelmeyince yeniden gittik doktora en son 3 gün iğne vuruldu ateşi normale döndü
Yaklaşık 1 ay sürdü hastalık
13 gün ateş vardı
Ateşten sonra yüksek hırıltı sonra kusma en son ishal başladı
zafrina89
Şükür bir haftadır iyi ama bu süreçte 3 kg verdi
İyileştik ama elimizde teşhis yok hala
Ankaradayız bir süreliğine 4 farklı hastane gezdik biz normalde küçük bir şehirdeyiz oranın hastanelerini aradım resmen

Ah canım ne kadar uzun sürmüş. Çok geçmiş olsun. Allah bir daha göstermesin.
Kızımında bir aydan fazla süren balgamı oldu. Sürekli burnu akıyor, balgamlı öksürüyor ama ateş yok. İki hafta okyanus suyu kullandık, sonra asist kullandık, 3.ve 4.hafta erdostin kullandık ama geçmedi. En sonunda 5 hafta sonra doktor antibiyotik yazdı. Ben de elimdeki hiçbir şey çözüm getirmeyince antibiyotiği kullandım ve iyileşti.
Teşhis konulamadığı için antibiyotiği kullanıp sonucuna bakmayı tercih ederdim yerinde olsam. Çünkü çok sıkıntı çekmişsiniz.
İlaç taraftarı değilim. Geçen yıl 12 ayda 12 kez hasta oldu kızım. Hepsi viraldi. Sadece calpol kulandık ama böyle bir durumla karşılaşsam doktoru dinlerdim

canım çok geçmiş olsun. bu kadar uzun sürmesi seni de onu da yıpratmıştır. umarım biran önce toparlar verdiği kilolarını da yerine alır. balgamlı değildi sanırım öksürüğü eğer balgam varsa sırtını süpürür tarzda hafif hafif vur sırtına atmasına yardımcı olur. süt ürünleri de balgamı arttırıyor. balgam söktürücüler akciğerin küçük kanallarının tıkanmasına sebep olduğu için kadir hoca önermiyor. ateş,öksürük,hapşırık bunlar vücudumuzun savaşma araçları bunları keserseniz vücüt bağışıklığı geri çeker ve savaşmayı öğrenemez,bu durumda her hastalıkta antibiyotik ihtiyacı olur diyor. ben her gün sayfasında yazılan sorulara verdiği cevapları okuyorum. çünkü gerçekten bilgili ve ilaç vermekten başka tedavi önerisi olan doktor bulmak zor.

Baldan anne Dolunay da hic ise yaramamisti canim hatim ettim ama yok olmadiYardimci calissam olabilirdi ama evdeyim esim de su anki calisma sistemi degismezse 3 gun evde oluyor haftada.Maddi olarak bir butce ayirmam abes olur yardimciya su an.Keske anneanne babaanne ayni şehirde yakin olsaydi o zaman super olurdu iste ama kismet

Dolunayi krese gondermek icin 3 yasini bekliyorum canim su an erken geliyor.Calissam mecbur gidecekti ama calismadigim icin 3 yasina kadar beklemek istedim.Su yemek mevzusu beni oyle yipratiyor ki yemin ederim gunun yari stresi Dolunay yedi mi yiyecek mi ac kaldi vs.Niye bu kadar istahsiz bilmiyorum.Abur cubur bile yemez sevmez.Bir ara niyeti bozmustum yesin de abur cubur yesin dedim ama yok ya cikolata bile sevmiyor cocuk kekmis biskuviymis yemiyor.Bonibon cubuk kraker bunlari seviyor o da bir iki tane yer.Allah saglik versin de yemesin diyorum ama ana yuregi dayanmiyor iste

Bende senin yaptıgın gıbı yaptım canım benım oglumda hıcbırsey yemıyor okadar ıstahsız bır cocukkı duvarlara tırmanacak enerjıyı nasıl buluyor çözemiyorum.. Ne yerse yesın dedık bıraktık kan sekerı sureklı dusuyordu ama benım eşim agzına şekeri asla sürmez bense yemeden duramam Oglumda eşime çekmiş şekere dair hiçbirsey yedıremıyoruz tiksiniyor bu iyi mi kötu mu bılemıyorum ama çok sukur kreş bızde benı rahatlattı beynımde aa yemedi ne yapsam yedırsem aa yıne mı zayıfladı gıbı dusuncelerı yokettı.. Krese gıttıgınden berı 1 hafta ıyıyse 2 hafta soguk algınlıgı var tek kotu dezavamtajımız bu

Canım iştahsız çocuk çok zor çok. Ben de çok çektim doğru dürüst bişi yemezdi, dediğin gibi abur cubur bile yemezdi. Ama son Bi aydır ne olduysa iştahı öyle açıldı ki maşallah suphanallah. Dün koca Bi tabak kıymalı karnabahar yemeği yedi üzerine muz yedi. Yatana kadar da meyve çerez atıştırdı. Ben bu durumu takviyelerini düzenli kullanmaya borçluyum. Son iki aydır düzenli kullandım. Demir ilaç falanı baya ağır olanı kullanıyoruz. Demir eksikliği vardı kızımda sanırım düzelmeye başladı.
Canım kızının kan değerleri normalse kafana takma. Elbet iştahları yerine gelecek büyüdükçe. Ama demirini d vitaminini çinko sunu falan eksik etme.

Demir ilacı hangısını kullanıyorsunuz canım

En son yaptığımızda bu şekilde çıktı sonuçlar canım. esra_s

Eklentiler

• Screenshot_20200221_141208_com.android.gallery3d.jpg
    34,5 KB · Görüntüleme: 44
  • Screenshot_20200221_141116_com.android.gallery3d.jpg
    41,7 KB · Görüntüleme: 45
Ferritin değerini unutmuşum.

Eklentiler

• Screenshot_20200221_142833_com.android.gallery3d.jpg
    28,8 KB · Görüntüleme: 43
Kızlar büyük çocuklar için bebek arabası biliyor musunuz? Yani bizimkiler iyice büyümüş olacak yazın. Arabası zaten 13 kiloya kadardı. Boyu falan sığmıyor. Yazın biz gezerken rahatça uyuyabileceği, bacaklarını aşağı sarkmadan durabileceği bir araba var mıdır? Fikriniz var mı?

Canım bizim ilk arabamız Maxi Cosi Quiny Zap 25 kılo taşıma kapasiteli ilk oğlum kullandı 6 yıllık arabamız çok rahat kullanışlı ikinci oğluma teyzesi Inglesina marka almış o daha da rahat tam yatıyor ve içi yayla gibi çok geniş ve güzel ayrıca hafif :) Tavsiye ederim ikisini de ama ikincisi uyku durumları için çok daha ıdeal kendi yatağı gibi :)

Sağ ol canım. Hemen baktım ama pek çok modeli var. Sizdeki hangisi acaba. Bir de boyu sığıyor mu? Bacakları aşağı sarkınca ben hiç rahat edemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…