Ah canım ne kadar uzun sürmüş. Çok geçmiş olsun. Allah bir daha göstermesin.@nisandeniz ancak girebildim aslında emin değildim viral olduğundan beni şüphelendiren teşhis koymadan birden fazla antibiyotik vermeleri oldu
Biyokimyada yüksek yapmıştım
Etken maddeler ile ilgili makalelere göz gezdirince ilaçları vermedim
İkinci hastane ekstra ilaç yazıp önceki ilaçları sorduğumda onlarada devam edin deyince onasa güvenmedim
HEm kadir Tuğcu hem kendi doktorumuz o ilaçları vermememin doğru olacağı yönünde değerlendirince doğal yollardan gidip takip ettim
Durumu düzelmeyince yeniden gittik doktora en son 3 gün iğne vuruldu ateşi normale döndü
Yaklaşık 1 ay sürdü hastalık
13 gün ateş vardı
Ateşten sonra yüksek hırıltı sonra kusma en son ishal başladı
zafrina89
Şükür bir haftadır iyi ama bu süreçte 3 kg verdi
İyileştik ama elimizde teşhis yok hala
Ankaradayız bir süreliğine 4 farklı hastane gezdik biz normalde küçük bir şehirdeyiz oranın hastanelerini aradım resmen
canım çok geçmiş olsun. bu kadar uzun sürmesi seni de onu da yıpratmıştır. umarım biran önce toparlar verdiği kilolarını da yerine alır. balgamlı değildi sanırım öksürüğü eğer balgam varsa sırtını süpürür tarzda hafif hafif vur sırtına atmasına yardımcı olur. süt ürünleri de balgamı arttırıyor. balgam söktürücüler akciğerin küçük kanallarının tıkanmasına sebep olduğu için kadir hoca önermiyor. ateş,öksürük,hapşırık bunlar vücudumuzun savaşma araçları bunları keserseniz vücüt bağışıklığı geri çeker ve savaşmayı öğrenemez,bu durumda her hastalıkta antibiyotik ihtiyacı olur diyor. ben her gün sayfasında yazılan sorulara verdiği cevapları okuyorum. çünkü gerçekten bilgili ve ilaç vermekten başka tedavi önerisi olan doktor bulmak zor.@nisandeniz ancak girebildim aslında emin değildim viral olduğundan beni şüphelendiren teşhis koymadan birden fazla antibiyotik vermeleri oldu
Biyokimyada yüksek yapmıştım
Etken maddeler ile ilgili makalelere göz gezdirince ilaçları vermedim
İkinci hastane ekstra ilaç yazıp önceki ilaçları sorduğumda onlarada devam edin deyince onasa güvenmedim
HEm kadir Tuğcu hem kendi doktorumuz o ilaçları vermememin doğru olacağı yönünde değerlendirince doğal yollardan gidip takip ettim
Durumu düzelmeyince yeniden gittik doktora en son 3 gün iğne vuruldu ateşi normale döndü
Yaklaşık 1 ay sürdü hastalık
13 gün ateş vardı
Ateşten sonra yüksek hırıltı sonra kusma en son ishal başladı
zafrina89
Şükür bir haftadır iyi ama bu süreçte 3 kg verdi
İyileştik ama elimizde teşhis yok hala
Ankaradayız bir süreliğine 4 farklı hastane gezdik biz normalde küçük bir şehirdeyiz oranın hastanelerini aradım resmen
Baldan anne Dolunay da hic ise yaramamisti canim hatim ettim ama yok olmadiCanım tek çocukla da aynılarını hissediyorum valla. En son ne zaman kendi istediğim bir şeyi yaptım diye düşünüyorum. İki çocuk kat kat daha zordur.
Öncelikle uyku eğitimi için instagramda Baldan Anneyi okumanı tavsiye ederim. Benim çok işime yaramıştı.
Maddi olarak mümkünse yarım gün ya da tam gün yardımcı tutman çok faydalı olur. Bana iki yarım gün geliyordu, o bile çok rahatlatıyordu. Şimdi çalışmaya başladım. Gündüzleri annem çocuğa bakarak bana iyilik yaptığını sanıyor. Oysa eve bitmiş şekilde geliyorum, kızım yeni uyanmış oluyor. Gece 12’ye kadar hiç tepemden inmiyor.
Dolunayi krese gondermek icin 3 yasini bekliyorum canim su an erken geliyor.Calissam mecbur gidecekti ama calismadigim icin 3 yasina kadar beklemek istedim.Su yemek mevzusu beni oyle yipratiyor ki yemin ederim gunun yari stresi Dolunay yedi mi yiyecek mi ac kaldi vs.Niye bu kadar istahsiz bilmiyorum.Abur cubur bile yemez sevmez.Bir ara niyeti bozmustum yesin de abur cubur yesin dedim ama yok ya cikolata bile sevmiyor cocuk kekmis biskuviymis yemiyor.Bonibon cubuk kraker bunlari seviyor o da bir iki tane yer.Allah saglik versin de yemesin diyorum ama ana yuregi dayanmiyor isteBence dolunayı kreşe yazdırabılırsın canım.. Benımkı tek cocuk oldugu halde 10 cocuga bedel dıyodum ve aşırı yıpranıyordum hergun aglıyor eşime sarıyor boşyere onun kalbini kırıyor tartısıyorduk sımdı ıse basladım cok sukur evet cok daha fazla yoruluyorum hep bır kosusturmaca seruveni eve gel akşam yemegı oglum özlemıs oluyor ama kreşte gün boyu yoruldugu için fazla nazı olmuyor artık.. Yemek konusundada yıpratmıyorum artık kendımı önceden 1 kasık yedırmek ıcın oyunlar dısarılar hersey yapardım sımdı kendı mıktarını kreste nasıl sa evdede kendıne bırakıyorum ama mutluyum
Dolunayi krese gondermek icin 3 yasini bekliyorum canim su an erken geliyor.Calissam mecbur gidecekti ama calismadigim icin 3 yasina kadar beklemek istedim.Su yemek mevzusu beni oyle yipratiyor ki yemin ederim gunun yari stresi Dolunay yedi mi yiyecek mi ac kaldi vs.Niye bu kadar istahsiz bilmiyorum.Abur cubur bile yemez sevmez.Bir ara niyeti bozmustum yesin de abur cubur yesin dedim ama yok ya cikolata bile sevmiyor cocuk kekmis biskuviymis yemiyor.Bonibon cubuk kraker bunlari seviyor o da bir iki tane yer.Allah saglik versin de yemesin diyorum ama ana yuregi dayanmiyor iste
Canım iştahsız çocuk çok zor çok. Ben de çok çektim doğru dürüst bişi yemezdi, dediğin gibi abur cubur bile yemezdi. Ama son Bi aydır ne olduysa iştahı öyle açıldı ki maşallah suphanallah. Dün koca Bi tabak kıymalı karnabahar yemeği yedi üzerine muz yedi. Yatana kadar da meyve çerez atıştırdı. Ben bu durumu takviyelerini düzenli kullanmaya borçluyum. Son iki aydır düzenli kullandım. Demir ilaç falanı baya ağır olanı kullanıyoruz. Demir eksikliği vardı kızımda sanırım düzelmeye başladı.Dolunayi krese gondermek icin 3 yasini bekliyorum canim su an erken geliyor.Calissam mecbur gidecekti ama calismadigim icin 3 yasina kadar beklemek istedim.Su yemek mevzusu beni oyle yipratiyor ki yemin ederim gunun yari stresi Dolunay yedi mi yiyecek mi ac kaldi vs.Niye bu kadar istahsiz bilmiyorum.Abur cubur bile yemez sevmez.Bir ara niyeti bozmustum yesin de abur cubur yesin dedim ama yok ya cikolata bile sevmiyor cocuk kekmis biskuviymis yemiyor.Bonibon cubuk kraker bunlari seviyor o da bir iki tane yer.Allah saglik versin de yemesin diyorum ama ana yuregi dayanmiyor iste
Demir ilacı hangısını kullanıyorsunuz canımCanım iştahsız çocuk çok zor çok. Ben de çok çektim doğru dürüst bişi yemezdi, dediğin gibi abur cubur bile yemezdi. Ama son Bi aydır ne olduysa iştahı öyle açıldı ki maşallah suphanallah. Dün koca Bi tabak kıymalı karnabahar yemeği yedi üzerine muz yedi. Yatana kadar da meyve çerez atıştırdı. Ben bu durumu takviyelerini düzenli kullanmaya borçluyum. Son iki aydır düzenli kullandım. Demir ilaç falanı baya ağır olanı kullanıyoruz. Demir eksikliği vardı kızımda sanırım düzelmeye başladı.
Canım kızının kan değerleri normalse kafana takma. Elbet iştahları yerine gelecek büyüdükçe. Ama demirini d vitaminini çinko sunu falan eksik etme.
Ferro sanol b kullanıyoruz canım. Ama dikkat etmek gerekiyo dişleri karartıyor.Demir ilacı hangısını kullanıyorsunuz canım
demir kaç çıktı canım ?Ferro sanol b kullanıyoruz canım. Ama dikkat etmek gerekiyo dişleri karartıyor.
Canım bizim ilk arabamız Maxi Cosi Quiny Zap 25 kılo taşıma kapasiteli ilk oğlum kullandı 6 yıllık arabamız çok rahat kullanışlı ikinci oğluma teyzesi Inglesina marka almış o daha da rahat tam yatıyor ve içi yayla gibi çok geniş ve güzel ayrıca hafif :) Tavsiye ederim ikisini de ama ikincisi uyku durumları için çok daha ıdeal kendi yatağı gibi :)Kızlar büyük çocuklar için bebek arabası biliyor musunuz? Yani bizimkiler iyice büyümüş olacak yazın. Arabası zaten 13 kiloya kadardı. Boyu falan sığmıyor. Yazın biz gezerken rahatça uyuyabileceği, bacaklarını aşağı sarkmadan durabileceği bir araba var mıdır? Fikriniz var mı?
Sağ ol canım. Hemen baktım ama pek çok modeli var. Sizdeki hangisi acaba. Bir de boyu sığıyor mu? Bacakları aşağı sarkınca ben hiç rahat edemiyorumCanım bizim ilk arabamız Maxi Cosi Quiny Zap 25 kılo taşıma kapasiteli ilk oğlum kullandı 6 yıllık arabamız çok rahat kullanışlı ikinci oğluma teyzesi Inglesina marka almış o daha da rahat tam yatıyor ve içi yayla gibi çok geniş ve güzel ayrıca hafif :) Tavsiye ederim ikisini de ama ikincisi uyku durumları için çok daha ıdeal kendi yatağı gibi :)
Dışardayım eve geçince fotoğraf atıyım sana canım.Sağ ol canım. Hemen baktım ama pek çok modeli var. Sizdeki hangisi acaba. Bir de boyu sığıyor mu? Bacakları aşağı sarkınca ben hiç rahat edemiyorum
Canım fiyatlarına baktım da çok yüksek. 3,5 ile başlıyor. Daha uygun bir şey alırım heralde. Chicco olala nasıl acaba kullanan var mı?Dışardayım eve geçince fotoğraf atıyım sana canım.
sağolun.. evet alınganCanım iştahsız çocuk çok zor çok. Ben de çok çektim doğru dürüst bişi yemezdi, dediğin gibi abur cubur bile yemezdi. Ama son Bi aydır ne olduysa iştahı öyle açıldı ki maşallah suphanallah. Dün koca Bi tabak kıymalı karnabahar yemeği yedi üzerine muz yedi. Yatana kadar da meyve çerez atıştırdı. Ben bu durumu takviyelerini düzenli kullanmaya borçluyum. Son iki aydır düzenli kullandım. Demir ilaç falanı baya ağır olanı kullanıyoruz. Demir eksikliği vardı kızımda sanırım düzelmeye başladı.
Canım kızının kan değerleri normalse kafana takma. Elbet iştahları yerine gelecek büyüdükçe. Ama demirini d
Demir ilaci.hangisini kullanıyorsunuz?dr bize ferrum verdi oğlum agzina sürmüyor zorla icirsek püskürtüyor heryere. Sen nasıl iciriyorsun?