Moms tea kaldı bi tek aldımEbebek ten moms tea aldım daha önce humana içiyordum kalmamıştı bunu aldım ama etkili oluyor baya sanki. Hem de daha ucuz
Çok geçmiş olsun canım. Toparlamaya başlamasına sevindim. Viral bir durum olduğuna nasıl emin oldun? Antibiyotik tedavisi gerektiren bir durum da olabilir. Net teşhis koyulamayınca önce tedavi uyguluyor doktorlar bilirsin. Yanlış anlama lütfen. Bizim de başımıza gelirse ona göre davranalım diye soruyorum.Hiç giremedim
Hepinize teşekkür ederim
esra_s özellikle sana çok yardımcı oldun Allah razı olsun
Bir türlü tam teşhis konmadı
Verdikleri antibiyotikleri kullanmadım
Daha çok Kadir tuğcunun söylediklerini uyguladım
Ateşe müdahale etmeden duramadım ama
İlaç vermesemde sık sık duş aldırdım
Ateş 38 lerde şükür
Kusma ishal devam ediyor
3 gün iğne vuruldu
Memeden kesmek üzereydim sadece uyuyacağı zaman emiyordu
Yeniden sık emzirmeye başladım
Bi damla bi damladır diye
Bi tek memeyi reddedemiyor yemek görmeye hiç tahammülü yoktu
Serum takamadılar
Biraz kilolu 17 kg hem ondan hem damarları çok inceymiş
Çok eziyet çekti 5 6 kez denendi sonra daha fazla uğraşmamalarını söyledim mecbur
Kuş gibi damla damla meyve suyu falan verdim
Bugün çok şükür yarım muz bir dilim portakal yedi
Bir çay bardağı ayran içti
Tüm gün için çok az tabi :/
Ama buna bile şükrediyorum
Canım içini ferah tut onunla açık açık bu üzüntünü paylaşmalısın bu şekilde başına buyruk davranması yanlış tabiki.kızlar bebekle ilgisi yok ama eşim çarşıya gidiyorum işim var dedi parfüm sıktı gitti. nereye gittiğini söylemedi. son zamanlar durduk yere soğuk davranıyor bana. sohbet yok. istediğimi almak yapmak yok.
ara ara yapıyor bunu. çok bunaldım artık. sevgisi saygısı kalmamış gibi. napacam bilemiyorum...
walla canım benim isim zor bu süreçte çünkü oğlum kaka yapınca bile temizletmiyor. 30aydan sonra çocuğun hazirbulunusluguna göre deneyebilirsin ama ısrarcı ve zorlayıcı olmayın diyorlar.ben daha emmeyi kesemedim tuvalet başka baharaBez bıraktıran var mı? Ya da konuyla alakalı ne düşünüyorsunuz?
Biz bıraktık canım 1 ayı geçti.Yazdan beri hazır gibiydi aslında ama tatil dönüşü büyük oğlum 1.sınıfa başladı okula sık gidip geldim bez biraktirma işine zaman ayiramadim pek üstüne düşemedim, son zamanlarda artık sık söylemeye başladı 3-4 günde hallettik şükür.Bez bıraktıran var mı? Ya da konuyla alakalı ne düşünüyorsunuz?
Canım bizim ikizler de öyle, biz tükenme noktasına geldik eşimle. Sürekli kavga ediyorlar, 5ten sonra ben 1-2 ye kadar peşlerinde koşmaktan hayattan soğudum. 12-1 de yatıyorlar. Eşimle doğru dürüst yemek yiyemiyoruz akşam, çay keyfi hayal.1 bardak sıcak çay içebilirsek seviniyorum. Ben de tükenmişlik sendromu başladı sanki. Çok asabi, gergin oldum. Arada yapıştırmaya başladım çocuklara..Çok zormuş ikiz, Rabbim sabır versin bize gerçekten..Kızlar oglum çok hırçın olmaya başladı sureklı istedıgı olmadıgında yerlere yatıyor gun boyu kreşte sarılıp opelım ıstıyoruz ama hep bır hırcınlık ve aglama modu istedıgını yaptırdıgında ise onu fırlatıp atıyor geçici bı dönem mıdır ne yapmalıyım
kızlar bebekle ilgisi yok ama eşim çarşıya gidiyorum işim var dedi parfüm sıktı gitti. nereye gittiğini söylemedi. son zamanlar durduk yere soğuk davranıyor bana. sohbet yok. istediğimi almak yapmak yok.
ara ara yapıyor bunu. çok bunaldım artık. sevgisi saygısı kalmamış gibi. napacam bilemiyorum...
walla canım benim isim zor bu süreçte çünkü oğlum kaka yapınca bile temizletmiyor. 30aydan sonra çocuğun hazirbulunusluguna göre deneyebilirsin ama ısrarcı ve zorlayıcı olmayın diyorlar.ben daha emmeyi kesemedim tuvalet başka bahara
Canım içini ferah tut onunla açık açık bu üzüntünü paylaşmalısın bu şekilde başına buyruk davranması yanlış tabiki.
sağolun.. evet alıngan canım. aşırı iş stresinden olmuş. stres olunca kendi içine kapanıyor hep zaten. yaptığı tabi ki doğru değil ama tabiatı.. biraz kendine gelince konuştuk. aramız iyi çok şükür şimdi.Bence al karşına konuş. Yanlış hatırlamıyorsam senin eşin biraz alingandi biseye mi alındı acaba. Normalde parfüm sikmazmi?
Canım tek çocukla da aynılarını hissediyorum valla. En son ne zaman kendi istediğim bir şeyi yaptım diye düşünüyorum. İki çocuk kat kat daha zordur.Kizlar ben tukenmislik sendromuna girdim galiba.Yaptigim hicbir sey yok cocuklara bakmak disinda.Icimden hicbir sey gelmiyor.Disari cik bsyler yap demeyin cunku hep evdeyim evde cocuklari zor zaptediyorum disarida düşünemiyorum.Sabah kalkiyorum valla sanki kan damarlarimda kaynamis kollarimdan fiskircak gibi oluyor.Soguk suyla yikiyorum elimi yuzumu boynumu kolumu biraz fayda ediyor.Iyice zayifladim cunki yemek yemeye firsatim yok.Aslinda bir ise mi girsem diyorum ama bu seferde daha mi iyi olacak gene cok yorulucam ustelik cocuklar bakıcıyla kalacak daha mi diye dusunuyorum.Metehan ayakta sallanarak uyuyor ayaktan birakinca uyaniyor yemin ederim kopacak artik bacaklarim dolunaya yarim kase corba icirmek icin yaklasik yuz kere oturup kalkiyorum cunku durmuyor.Kendime yemek bile yapmiyorum ne yapmak ne yemek icimden geliyor.Hep boyle mi olacak.Gunler gecmiyor aksam olmuyor.Bir ara hergunu songunummus gibi dusunerek yasayim dedim ama onun da sonu yok.Inanilmaz yorgun bitkin tukenmis hissediyorum.Yalnizmiyim siz nasilsiniz.Insallah iyisinizdir kotuluk dilemiyorum ama galiba yalniz olmadigimi bilmek istiyorum.Karisik oldu kusura bakmayin
Bence dolunayı kreşe yazdırabılırsın canım.. Benımkı tek cocuk oldugu halde 10 cocuga bedel dıyodum ve aşırı yıpranıyordum hergun aglıyor eşime sarıyor boşyere onun kalbini kırıyor tartısıyorduk sımdı ıse basladım cok sukur evet cok daha fazla yoruluyorum hep bır kosusturmaca seruveni eve gel akşam yemegı oglum özlemıs oluyor ama kreşte gün boyu yoruldugu için fazla nazı olmuyor artık.. Yemek konusundada yıpratmıyorum artık kendımı önceden 1 kasık yedırmek ıcın oyunlar dısarılar hersey yapardım sımdı kendı mıktarını kreste nasıl sa evdede kendıne bırakıyorum ama mutluyumKizlar ben tukenmislik sendromuna girdim galiba.Yaptigim hicbir sey yok cocuklara bakmak disinda.Icimden hicbir sey gelmiyor.Disari cik bsyler yap demeyin cunku hep evdeyim evde cocuklari zor zaptediyorum disarida düşünemiyorum.Sabah kalkiyorum valla sanki kan damarlarimda kaynamis kollarimdan fiskircak gibi oluyor.Soguk suyla yikiyorum elimi yuzumu boynumu kolumu biraz fayda ediyor.Iyice zayifladim cunki yemek yemeye firsatim yok.Aslinda bir ise mi girsem diyorum ama bu seferde daha mi iyi olacak gene cok yorulucam ustelik cocuklar bakıcıyla kalacak daha mi diye dusunuyorum.Metehan ayakta sallanarak uyuyor ayaktan birakinca uyaniyor yemin ederim kopacak artik bacaklarim dolunaya yarim kase corba icirmek icin yaklasik yuz kere oturup kalkiyorum cunku durmuyor.Kendime yemek bile yapmiyorum ne yapmak ne yemek icimden geliyor.Hep boyle mi olacak.Gunler gecmiyor aksam olmuyor.Bir ara hergunu songunummus gibi dusunerek yasayim dedim ama onun da sonu yok.Inanilmaz yorgun bitkin tukenmis hissediyorum.Yalnizmiyim siz nasilsiniz.Insallah iyisinizdir kotuluk dilemiyorum ama galiba yalniz olmadigimi bilmek istiyorum.Karisik oldu kusura bakmayin