2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
aynen azaltarak bıraktırmak çocuk için en iyisi ama çok zor.ben artık mememdeki tanıklıktan korkuyorum.acaba adaçayı azalıyordu sütü içsek çocuğa dokunur mu? bir yerde de eskiden nane yaprağı sardiklarini okudum.vallahi ne yapacagimi bilmiyorum,emsin kendi bıraksın diyorum ama bu şişlik ve ağrı geçmeyince korkmaya başladım.

Azaltarak bıraktırmak belki en iyisi ama her cocuk için degil gibi geliyor bana. Boyle daha cok yıpranıyor sanki Bende sütü kesen bitkilere baktim evet adaçayı kesiyor ama emzirirken içmemeli diyordu. Nane ve maydonoz çayı kesiyormuş. Birde soğuk lahana koyun diyorlar. Deneyeceğim bende bakalim. Yenı birşey öğrenirsen sende yazarsın

lahana mastit için yazıyordu ama onun dışında sütü azaltan turşu, sirke,limon,maydanoz,nane,adaçayı diye okudum. ben de oğlumun kendi azaltarak bırakmasını istiyordum çünkü artık doymak için değil uyumak ve sıkıldığında arkadaş diye emiyor

Sitede bizden başka kimse kalmamış sanırım

Merhaba kızlar uzun zamandır uuğrayamadım herkes ve bebişleri iyidir inşallah.

@nisandeniz senin için sevindim hayırlı güzel haberlerini bekliyorum son durum nedir?

E egeenes geçmişolsun canım kızarıklıklar geçti mi? 15 gün önce benim kızımda da poposunda bacaklarında kolunun üstlerinde ve yüzünde kırmızılıklar oluştu aynı gün parmakları arı sokmuş gibi şişti çocuk dr ürtiker dedi 1hafta sabahları allerset akşamları atarax kullandık vücudu geçti ama şu an kapının önüne çıktığımız an soğukta yine yüzü tamamen aynı oluyor, alerji testimi yaptırsam ne yapsam bilmiyorum.

Canım çok geçmiş olsun. Soğuk alerjisi diye bir şey var. Benim iki arkadaşımda var. Onu bir araştır istersen. Maalesef tedavim olumsuz sonuçlandı. Kızımı kucağıma almak zorunda kaldım ve kanamam başladı. Kısmet böyleymiş. İnaşallah yine doğal yolla olur

Hayırlısı böyleymiş canım ne desem boş biliyorum ama zamanı şimdi değil demekki, 4kayıptan sonra gelen mucize kızım ve korunurken hamile kaldığım nasipse doğacak bebeğim.. ikisi de zamanını bekledi.. sen yaşı hiç dert etme Allah kararlamıştır.. ki sen doğal yolla hamile kaldın biraz akışına bırakıp zamana yayarsan tekrar doğal hamile kalırsın bence.. tabi bana söylemesi kolay heralde yüzlerce gebelik testi yapmışımdır kızımdan önce, çok şükür evlatlarımız var ve çok şükür sağlıklılar..

Dediğin soğuk alerjisini araştırayım bi canım çok sağol

Sağ ol canım desteğin için

Yazdıklarınızı o Canım çok geçmiş olsun öncelikle. Bizim çocuk doktorumuz alerji dedi ve yumurtayı kesti ilk olarak aynı zamanda zyrtec şurup verdi 3 gün kullanın eğer ilerlerse zyrtec+ atarax başlayalım dedi. Benim içime sinmedi bu durum çocuk immünolojide alerji alanında uzman bir hekime gittik. Bizim döküntünün ardından 3 gün 38i geçmeyen ateş çıktı. Ateş de varsa enfeksiyon kaynaklı olabilir dedi. Cildi çok kuru dedi. La roche balsam zyrtec hipokort fucikort gibi kortizonlu ilaçlar verdi kullandık. 3 gün önce konrtole götürdük gövdesindekiler geçmişti ama yüzünde vardu halen var fito sürüyorum ben ve yumurta beyazına 1 hafta daha diyetteyiz tedbir amaçlı. Eğer geçmemiş olsaydı hiç tam kan sayımı ve karaciğer enzimlerine bakmak istemişti. Bunu duymak bile bana yetti neler yazdım çizdim aklımda Rabbim esirgesin. Ama çok şükür gerek kalmamış kan sayımına vs. Tanıya da atopik dermatit yazmış ama bizim kızarıklarımız daha benek benekti canım yüzündekiler de sanki kuruluk eşlik eden yer yer kızarıklık idi. Sizinkinden farklıydı yani ama geçmezse bir alerji uzmanı görsün derim benim içim daha rahat etti bu şekilde oysa ki doktorumuz da alanında çok iyidir.

Çok geçmiş olsun canım. Rabbim en hayırlı zamanda en hayırlısıyla taçlandırsın yüreğini bedenini inşallah. Elbette her şeyin bekleyen bir zamanı vardır kalbini ferah tut.

Çok geçmiş olsun canım. Rabbim en hayırlı zamanda en hayırlısıyla taçlandırsın yüreğini bedenini inşallah. Elbette her şeyin bekleyen bir zamanı vardır kalbini ferah tut.
Evet canım içim ferah çok şükür. Allah çok büyük. Yine nasip olur inşallah.
Size de çok geçmiş olsun. Minnoş atlatmış çok şükür. Bir daha da olmaz inşallah

Bende uzun zamandır uğrayamayanlardanım
Baya sayfa birikmiş bi kısmını okuyabildim
Umarım herkes sorunlarını kısa sürede atlatır
Oğlum kış geldiğinden beri hasta hep grip oluyordu doğal yolla atlatıyorduk
3 gün önce birden ateşlendi
Evde düşürdüm önce çok önemsemedim duş işen düşünce
Bi kaç saat sonra tekrar yükseldi aniden dudakları elleri bacakları morardı hemencecik doktora gittik
Boğazında hafif kızarıklık var dedi klamoks verdi
Eve geldik ateş bi saat normal bi saat yükseliyor
41 leri gördük
Tekrar acile gittik pedifen ve calpol verdi
Dİrençli ateş dedi
Dönüşümlü kullanıyoruz
3 gün oldu hala bi bakıyorum çok iyi ateşi yok enerjik
Bi bakıyorum 40 derece kendinden geçiyor
Sürekli duşdayız
Hiç uyumadım
Devamlı kontrol ediyorum
Ateş normaldekinden farklı
Alnı eklem yerleri yanıyor elleri ayakları karnı buz gibi
Böyle bir durum ile karşılaşan oldumu
4 farklı hastaneye gittik aynı ilaçları verip ateşi düşürüp gönderiyorlar
Kadir tuğcunun makaleleri okuyup duruyorum
Bi iyileşseydi aklımı yitireceğim

Allah kolaylık versin canım. Üç gün olmuş. İnşallah viral bir şeydir de yarına hiçbir şeyi kalmaz

Allah kolaylık versin canım. Üç gün olmuş. İnşallah viral bir şeydir de yarına hiçbir şeyi kalmaz
Umarım öyledir ama hiç değişiklik yok
İlaçlarıda sürekli kusuyor ve hiç birşey yemiyor :/

İki gündür anneoluncaanladıma üye olmaya çalışıyorum
Sürekli hata veriyor
Kadir tuğcuya yazmak istemiştim
Üyeliği olan var ise
Benim için aşağıdaki yazıyı kopyalayıp sorabilirmisiniz

Hocam merhaba
Görüşünüze ihtiyacım var
Oğlum 27 aylık
16 kg
3 gün önce aniden ateşlendi
Başka bir araz yoktu
Evde ateşi kontrol altında tutup doktora gitmedik
Gün içerisinde sürekli değişkenlik gösterdi
Bazen normal değerde çıkıyor bir saat sonra 39 lara çıkıyor bi süre sonra tekrar düşüyordu
Ertesi gün dudakları morardı , bacakları ben kollarında hafif renk değişimi vardı öyle olunca hemen doktora gittik
Ateş ölçümü yapıldı 39.5 çıktı
Boğazına bakıp hafif kızarıklık olduğunu söylediler
Ciğerleri ve kulaklarında sorun yok dendi
Pedifen
Calpol plus
Klamoks
Enfluvir yazdılar
Calpol plus yaşınada uygun olmadığı için almadım
Diğerlerini aldım yazılarınızı okuyunca ilk gün vermedim
3. Gün ağzında kötü koku oluşmaya başladı
Klamoks vermeye başladım sabah/akşam 1 ölçek
Akşam ateşi 41 olunca pedifen verip ılık duş aldırdım
Ateş 40 a yaklaşmaz ise müdahale etmiyor takip ediyorum
3. Günden beri kusma problemi başladı
Yemek görünce bile öğürüyor
Meyve su ayran dışında birşey tüketmiyor
Gündü bazen çok enerjik genel durumu iyi ateşi yükselince halsiz
Ateş özellikle alın ben eklem yerlerinde yükseliyor
Ayakları soğukken diz kapakları çok sıcak oluyor
Kollarıda aynı şekilde
Dirsek ve omuzlarında ateş oluyor
Nefes alışverişi hızlı
Oksijen ihtiyacı artışına bağlı olduğunu yazmıştınız
Buna takılmadım yazınızı okuyunca
Uyurken genizden gelen hırıltısı var
Dün akşamdan beri hafif öksürük başladı
Verdikleri ilaçlar hakkında ne düşünüyorsunuz
Ne yapmalıyım
Yardımcı olabilirmisiniz

esra_s üstteki yazıma bakıp bana yardımcı olabilirmisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…