- 25 Eylül 2016
- 3.335
- 4.034
- 42
kızlar bişey dicem..
o kadar yazıştık ama hala kızım mama içiyor. şimdi maması bitti yeni bir kutu alıp almama arasında gidip geliyorum...
2 yaşında geç bile kaldık ama sanki aç kalacakmış gibi geliyor mama olmazsa. yemek seçiyor bide.
emzirmeyi bırakanlar yardımcı olun lütfen desteğinize ihtiyacım var. bğtün gün ne yiyorlar. şimdi yoğurt çorbası yapıyorum köfte de var. ama ya yemezse?
kızım dün geceden beri ateşli. sabahtan beri hiçbişey yemedi. diş desem o kadar diş çıkardı hiç böyle olmadı. bugün de pazar dr yok. inşallah diştir ya.. bişey yese ilaç verirdim. hırıltısı da var. napacam
Babası 178 brn 168 im kısa bir birey olmaması lazım aslında ama aşırı hareketli 1 sn durmuyor bakalım ilerde nasl olacak.Benim yeğen de öyleydi boy kısa kendi zayıf sonra kendi kendine toparladı, bu sefer de fazla toparladı gerçi :) annem genetik de olabilir. Sonradan da atabilir boyu ve kilo da alabilir. Ama için rahat değilse götür canım doktora. Anne iç güdüleri her zman doğru bilir.
Aynı aynı illa tırmancak bir yer buluyor. Oturarak hiç oynayamıyor dikkstini çrken bişry vafsa bi 5 10 dk oynayıp geri kalkıyor. Bende başka bir doktora daha götürelim diyorum ama eşim rahat bırak çocuğu diyor. Alerjisi var mı acaba onu merak eriyorum bende. Bir de inşallah hiğeraktif diildirBenımkıde aşırı hareketli canım düz duvara tırmanıyor eşimde bende 2.çocuk yapmaktan bıle korkuyoruz artık çok yoruyor çıldıracak konuma gelıyoruz hırçınlaşıyor.. Evet canım gastroenteroloji bıze verdı yuksek kalorili sütlerden ama çocuga onu ıcırıyorduk zorlada olsa fakat kalorısi yuksek oldugy için gün boyu başka hıcbırsey yemıyor Du iştahına etkı etmedi.. Şimdi yenı bır doktorla tanıştık bu siş dönemi hırçınlık dönemi bitsin yemesi normal sevıyede olacaktır dıyor bılmıyorum artık
Geçmiş olsun canım, ateşi en iyi fitil kesiyo denemişsinizdir gerçi. Tez zamanda iyileşir bebiş inşallah.Bnm oğlanda 1 haftadır hasta bir ateş ishal. Ateşlendiğinde de ateşi çok inatçı çıplak durup şurup içmrsine rağmrn çok zor düşüyor. Gaita tahlilinde bişey çıkmadı. Kan tahlilinde crp yüksek çıktı. Antibiyorik başladık. Nolur nolmaz fiye birde flagyl şurup ateş 2 gün sonra düştü. Ama ishali hala tam toparlanmadı
Geçmiş olsun.Bnm oğlanda 1 haftadır hasta bir ateş ishal. Ateşlendiğinde de ateşi çok inatçı çıplak durup şurup içmrsine rağmrn çok zor düşüyor. Gaita tahlilinde bişey çıkmadı. Kan tahlilinde crp yüksek çıktı. Antibiyorik başladık. Nolur nolmaz fiye birde flagyl şurup ateş 2 gün sonra düştü. Ama ishali hala tam toparlanmadı
Geçmiş olsunnGeçmiş olsun.
Haydi bismillah dedik ve bizde 5 gün önce El ağız hastalığı kaptık.Bir arkadaşım bu tarafa taşındı çocukları bana bıraktı tüm gün baktım oğlu hastaymış ama farketmedim ertesi gün döküntü oldu çocukta benimkinde de 2 gün sonra ateş başladı anladım 4 gündür çekiyoruz ağzında aftlar var püre yediriyorum meyveli yoğurt yapıyorum ilk 2 gün su bile içmedi burda Medicana da 2 gün yattık sırf serumla besledirler ilaç verdiler ailece hastanede kaldık geçtiğimiz hafta çok zordu bize neyse şimdi iyiyiz döküntüler kurudu makarna yiyebildi öyle mutluyum ki :) Çocuklar hiç hasta olmasa keşke, 1.sınıfa giden oğlumla da pek ilgilenemedim çok bunaldım bu birkaç günde bu hafta bitse de okullar bir hafta tatil hemen çocukları alıp Akcaya annemlere gideceğim.
Size de geçmiş olsun. Bizim doktorda döküntü takibi yap belki öyle bir hastalık çıkar dedi ama döküntü olmadı bizde.Geçmiş olsun.
Haydi bismillah dedik ve bizde 5 gün önce El ağız hastalığı kaptık.Bir arkadaşım bu tarafa taşındı çocukları bana bıraktı tüm gün baktım oğlu hastaymış ama farketmedim ertesi gün döküntü oldu çocukta benimkinde de 2 gün sonra ateş başladı anladım 4 gündür çekiyoruz ağzında aftlar var püre yediriyorum meyveli yoğurt yapıyorum ilk 2 gün su bile içmedi burda Medicana da 2 gün yattık sırf serumla besledirler ilaç verdiler ailece hastanede kaldık geçtiğimiz hafta çok zordu bize neyse şimdi iyiyiz döküntüler kurudu makarna yiyebildi öyle mutluyum ki :) Çocuklar hiç hasta olmasa keşke, 1.sınıfa giden oğlumla da pek ilgilenemedim çok bunaldım bu birkaç günde bu hafta bitse de okullar bir hafta tatil hemen çocukları alıp Akcaya annemlere gideceğim.
Canım hangi tulumu aldın ?? Bir de ben yaptırdım bexseroyu 3 doz şeklindeKızlar en son aşıya gittiğimizde dr bexsero menenjit aşısını söyledi. Yaptıran varmi aranızda?
Al benden de o kadar. 2 yaşına girdiğinden beri neredeyse her gün uykusu bölünüyor bizim yanımızda yatmak istiyor uykuya dalmakta zorlanıyor ve mesela dün katıla katıla ağladı zor sakinleştirdik şaştım kaldım ben deKızlar 2 . Konum gece uykulari nasil bebislerin. Bizimki bir süredir iyi derken 2 yaşına girmesi ile beraber alt üst oldu yine. Gece cok sık kalkmaya ve yerinde uyumamaya basladi. Napicam bilmiyorum. Yerine koyarken hemen boynuma sarılıyor ve yanima yatmak istiyor. Odasını ayıralım artik derken bizim yatağa gecmeye çalışıyor valla. Napicam bilmiyorumsizde durumlar nasıl
Çok geçmiş olsun canımÇok geçmiş olsun canım arka son azılar çok kötu çıkıyor bızde belkı sizinde öyledir
Mamanın geleceğinden emin çünkü ondan da yemiyordur canım biz de mama meme gittik hep memeyi 14.ayında kendisi bıraktı mamayı da doktorumuz kesinlikle 18.aya geçtiğimizde bırakmak zorundayız dedi bir gecede bıraktık. Sen de bıraktıgın takdırde eminim yemesi de daha iyi olacaktır. Dişlerini mahveder o biberon dedi doktorumuzişte kıyamıyorum yemeği reddedince. bi dayanabilsem.. 17 kiloya yakın :/
Allah gönlüne göre versin inşallah canımSağ ol canım inşallah. Eşimin annesi de kötü hasta. Ölmeden ikinciyi de görse keşke
Canım hangi tulumu aldın ?? Bir de ben yaptırdım bexseroyu 3 doz şeklinde
Al benden de o kadar. 2 yaşına girdiğinden beri neredeyse her gün uykusu bölünüyor bizim yanımızda yatmak istiyor uykuya dalmakta zorlanıyor ve mesela dün katıla katıla ağladı zor sakinleştirdik şaştım kaldım ben de
Geçmiş olsun.
Bnm oğlanda 1 haftadır hasta bir ateş ishal. Ateşlendiğinde de ateşi çok inatçı çıplak durup şurup içmrsine rağmrn çok zor düşüyor. Gaita tahlilinde bişey çıkmadı. Kan tahlilinde crp yüksek çıktı. Antibiyorik başladık. Nolur nolmaz fiye birde flagyl şurup ateş 2 gün sonra düştü. Ama ishali hala tam toparlanmadı