2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Bugün dr la görüştük reflu olabilir dedi. Gecen senede reflu icin şurup kullanmistik iyi gelmişti. Yine deneyeceğiz bakalim. Gluk gluk yaparak agri.ile kalkıyor sanki çocuk
Hımm biz daha önce karşılaşmadık reflü ile hiç. Benim oğlum da yemeğini eğer sevdiği bir yemekse tabi güzel yer ama 3 ayda 100 gr almıştı en son çok hareketine bağlıyorum ben de

Ben eşime söylemedim henüz iş o raddeye gelince derim artık:) maşallah baya emmiş olcak senin ki..

Çıplak gezme sevdası bizdede var. Çıplak kaldığı anda kaçıyor bayılıyor. Dediğin gibi o coraplar 10 defa çıkıyor. :) bu arada memeden nasıl kestin ???
Sakın giyme aman giyme diye kışkırtayım dyorum umrunda diil giymicem sateen diyo:) ilk gün ağlama krizleri 1 saatdirendim sonra verdim yine, dedim bu çıldırtma işi bana göre diil sabır taşına deneyim yine(oğlumda öyle bıraktrmıştım ama kızda asla sürmem diyodum tenimden 2 ay çıkmamştı çnkü) neyse aldım sabır taşını hazırladım yine coşarsa direk sürcektim bi baktım açıklayınca brz teskin olmya başlıyo daa sakindi öyle öyle konuşarak hallettk çk şükür ilk denemedeki krizden sonra ben de şaşırdım açıkçası tabi ilk 10 gün sigarayı bırakanlar gbi ağzı hiç boş durmadı sbh gözünü açıp sarma şeftali dondurma istiyorum dyodu, tabi arada tripleri oluyo nasıl vermezsin halleri. Sürekli oyalamalı ve yiyecek sunmalı bi süreç oldu anlıcaın:)

Bilmiyorum 2 yaş aşıları için gittiğimde yine sordum hayır gerek yok dedi balık yemesi daha iyi diyor sadece multivitamin veriyor onu da ben işe giderken alelacele unutuyorum ya sabahları
multivitamin için söyle birşey okumuştum ; çocuğun eksiği neyse onu tamamlayın, multivitaminlerde eksik olmayan vitamini alırken eksik olanı yetersiz dozda alıyor olabilir çünkü multi olduğu için hepsinden az miktarda oluyor. bu yüzden kan tahlili ile eksiğini belirleyip onu kullanmak daha iyi diye düşünüyorum.

Ben eşime söylemedim henüz iş o raddeye gelince derim artık:) maşallah baya emmiş olcak senin ki..
Bakalım inşallah ya. Kreşe gitmeseydi memeden kesecektim komple ama kışın yine çok hasta olacak kreş yüzünden diye erteledim. Çünkü az bişi hasta olsun hiç bir şey yemiyo, en azından emiyo diyorum artık.

Kızımın kan değerleri hep düşük, iki gün önce yaptırdığım tahliller bunlar. Yine düşük. Kan ilacı da kullanıyorum, et de yiyo. Yoğurdu çok seviyo sanırım onu azaltmam lazım. Önerileriniz var mı kızlar? Fineas sen ne düşünüyosun çok mu kötü sonuçları?

Eklentiler

• PhotoGrid_1573848137876.jpg
    73,9 KB · Görüntüleme: 30
  • PhotoGrid_1573848078772.jpg
    37 KB · Görüntüleme: 31
  • PhotoGrid_1573848033698.jpg
    54 KB · Görüntüleme: 30
Cnm şuanda viral bi rahatszlığı var mı? Kakası nasıl? Viral, fungal(mantar türü), parazit ya da alerjik gbi bu sonuçlar,. Basit bi üsye de bile böyle olablr tabi. Uykuda salya, ya da popo kaşınması oluyo mu, cildinde egzema türü kuruluk var mı? Bana göre hepsi birlkte değerlendrlmeli, demir takviyesi yerinde görüniyo.

Çok sağol ilgilendiğin için canımm. İki hafta önce krup olmuştu Bi hafta sürdü öksürüğü hala nadir de olsa ara ara öksürüyo balgamlı gibi öksürük. Doktor viral demişti. Antibiyotiksiz atlattık. Onun haricinde diğer saydıkların yok, tam atlatamadı demekki hastalığı

Viral diyen doktra selam olsun antbiyotk vermeyen doktor çok az ne olsa dayıyolar ant. Geçmiş olsun cnm okula gidince sürekli bi sümüklü öksrüklü durum oluyo zaten kış boyunca. Bnmki de öyle.

Daha knce de yazmistim aslinda ınstagramdan takiplessek ne iyi olur.Bir de @yesokadan haber var mi

Viral diyen doktra selam olsun antbiyotk vermeyen doktor çok az ne olsa dayıyolar ant. Geçmiş olsun cnm okula gidince sürekli bi sümüklü öksrüklü durum oluyo zaten kış boyunca. Bnmki de öyle.
Sadece iki kere gittim ama ben de beğendim doktoru. Artık ona giderim. Sorma ayda en az Bi kere hasta oluyo. Bağışıklık kazanıyorlar artık.

nasıl içirebiliyorsun kızım ağzını açmıyor
Ocean portakallı canım çok severek içiyor benim çocuklar hiç zorlanmıyorum, bizim 7 senelik çocuk doktorumuz mutlaka balık yağı vermemizi öneriyor ayrica her pazar balık yiyoruz ailece, büyük balık seviyorlar balık yağını da kışın mutlaka kullanıyoruz, boy kilo beyin gelişimleri iştahları gayet iyi şükür.Portakalli yi seviyorlar genelde dene canım sende.

Daha knce de yazmistim aslinda ınstagramdan takiplessek ne iyi olur.Bir de @yesokadan haber var mi
Katılıyorum, eğer yasak değilse forum kurallarına göre instası olanlar takipleşebiliriz
Merhaba,
sosyal medya hesaplarınızdan takipleşmeniz yasak değil, yalnız instagram, facebook, whatsapp vb iletişim araçlarında kullandığınız kişisel sayfalarınızın linkini forum içinde alenen yazıp paylaşmanız, grup kurup bu gruba katılmaları için üyelere davette bulunmanız yasaktır.

Olabilir canım mantıklı bence de ama balık sayısı haftada 1 az diyor 2-3 kere yemeli balık yağını istemedi bakalım şu ana kadar haftada bir yedirdim hep ben de. Bir de benim oğlum hiç süt içmiyor sevemedi çocuk napmalıyım bilmiyorum yoğurt yiyor yine nispeten peynir de öyle ama

canım ben oğluma hiç süt vermedim,içemediginden değil süt hem kansızlığa sebep oluyor hep hastalıklarda balgam arttırıyor hem de kalsiyum oranı yoğurt,brokoli ya da hurma kadar bile değil. o yüzden bence süt içmemesi bi sorun değil yoğurt,peynir,kefir gibi fermente ürünleri tüketmesi daha önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…