2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
kızlar istanbuldaki ıspanak zehirlenmelerini okumuşsunuzdur. aralarına güzel avrat otu koymuşlar, çok zehirliymis. görünüm benzese de ispanaktan ayrılmayacak kadar değil ama dikkatli seçmek gerek

iyi geceler nasılsınız:)
kız kardeşim hamileymiş :)) ama riskli miyomları vardı. erken doğum söz konusu demiş doktor. hayırlısıyla doğsun inşallah. keşke kız olsa :)

iyi geceler nasılsınız:)
kız kardeşim hamileymiş :)) ama riskli miyomları vardı. erken doğum söz konusu demiş doktor. hayırlısıyla doğsun inşallah. keşke kız olsa :)
sağlıkla hayırlı zamanda kucağına alsın inşallah

Daha küçük gibi geliyor ztn çok zayıf fln kıyamadık. Seneye veririm kreşe diye düşünüyorum. Bakcak kimse olmasaydı mecbur verecektik tabi.

Tamam canım haklısın sen de.
Yanlış anlama canım verenleri kınamıyorum hatta takdir ediyorum. Çocuğun evde büyümesindense daha sosyal daha iyi bir eğitimle büyümesinden yanayım. Evde ilgilenilemiyor. Hele anneanne babaanne hiç ilgilenemiyor. Sadece yemek yedirip uyutup top fln oynuyorlar. Halbuki evde biraz ilgilenmeyle oğlum ona kadar saymayı öğrendi bütün harfleri biliyor renkleri biliyor. Gel gelelim ki başma çocuklarla oynayamıyor. Kitap okuyalım dediğimde oturamıyor. Kreşe başladığında eminim daha iyi gelişecek ve uyum sağlayacaktır. Ama yine de bu yıl göndermeye cesaret edemedim.

Selam kızlar. Cumartesi günü kadın Doğum doktoru Çatlatma iğnesi vurdurmamı söyledi. İğne vuruldum ama tuttu mu bilmiyorum. Çok merak ediyorum, çok heyecanlıyım. İnşallah bir yavrum daha olur ya :)
İnşallah sağlıklı bir şekilde hamile kalır 2. Bebegınıde sağ salim kucagına alırsın canım

Yok canım benim gerçekten yanlış anlamadım, tavırlı da yazmadım herkes kendi bebişi için en doğrusunu düşünür zaten. Senin yavrun da emin olur düzene girer ama işte biraz da erkek çocuk farkı oluyor. Her şey yoluna girecek. Ayrıca kreşe zaten vereceksen aman kışın başlatma her hafta hasta olur sonra. :*

Evet ya ztn yeme problemimiz olduğu için hala çok zayıf. Bağışıklığıda çok düşük. Ne zaman avm oyun alanına gitsek hasta kreşte napacağız bilemiyorum. Şimdide ishal ateş. Antibiyotik iğne ile dizanteri ilacı kullanıyoruz. Bir de ateşlendi mi ateşi çok inatçı şuruplara rağmen düşmüyor. Olan düzeni de bozuldu 3 4 gündür

kızlar bişey dicem..
o kadar yazıştık ama hala kızım mama içiyor. şimdi maması bitti yeni bir kutu alıp almama arasında gidip geliyorum...
2 yaşında geç bile kaldık ama sanki aç kalacakmış gibi geliyor mama olmazsa. yemek seçiyor bide.
emzirmeyi bırakanlar yardımcı olun lütfen desteğinize ihtiyacım var. bğtün gün ne yiyorlar. şimdi yoğurt çorbası yapıyorum köfte de var. ama ya yemezse?

Geçmiş olsun canım ya. Bağışıklık güçlendirici şurup kullanmayı denedin mi? Ben immunekse başladım. Hastalandığı an da hemen umca damla veriyorum. Daha kolay atlatıyo sanki hastalığı.
Kan değerleri ve çinko değeri fln nasıl, en son ne zman baktırmıştın değerlerine?

Ben yaptığım şeyi sofrada yemezse, salonda oyun oynatırken yediriyorum. Benim kızın en sevdiği şey tarhana çorbası. Hiç bişi yemediğinde hemen onu yapıyorum. İçine kıyma ve haşlanmış yeşil mercimek koyuyorum.
Mama içmediği müddetçe acıkır zaten, damak zevki de yavaş yavaş oturur. Sen de sevdiği şeyleri çeşitlendirerek yapıp yedirebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…