2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Meme operasyonu düşünen Bi tek ben değilmişim :) ikinci çocuktan sonra Bi el attırcam artık, eşim de müsaade ediyo
Ben de bir haftadır gece emzirmeyi bırakırdım. Hala yanımızda yatıyo uyanınca sarılarak uyuyoruz. Sabah olunca da, anne bak güneş gelmiş meme emcem diyo yapışıyo :)) yaza kadar devam biz de meme işi inşallah.

Merhaba kızlar, yavaş yavaş burası da bitiyor sanki Artık kimse yazmaz oldu. Bizim de hayat koşturma halinde gidiyor. Benim ikizler hala konuşmuyor. Anne, baba ve aba diyorlar. Herkes konuşur takma diyor ama ne bileyim canım sıkılıyor. Sağlık açısından çok şükür idare ediyoruz. Kızım 2 yaş öncesine göre daha iyi. Atak arası açıldı gibi. Haftaya Ankara'da böbrek kontrolü var. Rabbim inşAllah hayırlı haberler almayı nasip eder. Bende emzirmeye devam edenlerdenim. Şubat gibi eşimle ümre düşünüyoruz belki o zaman keserim. Gece yorucu oluyor ama kesmeye de kıyamıyorum ya..

Benim de ikizim var tek yumurta hem de. İkizlerin kendi aralarında dil geliştirmişlerdir. Açılış dilleri eninde sonunda Rabbim şifa versin kızına. Belki gece uyanınca emzirmeyi bıraktırabilirsin sen de. Bir hafta zor geçer sonra alışırlar. Böylece gece rahat edersin.

Bizimde öyle. Neden öyle acaba. Hic ağlamadığı kadar cok ağlıyor. Sanki cani yanıyormuş gibi.2 yaş da gaz ve kabızlık problemi oluyormuş. Acayip gAzi var muhtemelen ondan oluyor
Hiç anlayamıyorum neden bu kadar ağlıyor gecenin bir yarısı kalkıp su ve ekmek istiyor. Hadi suyu anladım da ekmek neyin nesi aşağı in diyor sürekli Allah yardımcımız olsun geçer elbet

Çıplak gezme sevdası bizdede var. Çıplak kaldığı anda kaçıyor bayılıyor. Dediğin gibi o coraplar 10 defa çıkıyor. :) bu arada memeden nasıl kestin ???

Gece emmeyi nasıl kestin??? Uykulari nasıl oldu?

Hiç anlayamıyorum neden bu kadar ağlıyor gecenin bir yarısı kalkıp su ve ekmek istiyor. Hadi suyu anladım da ekmek neyin nesi aşağı in diyor sürekli Allah yardımcımız olsun geçer elbet

Bugün dr la görüştük reflu olabilir dedi. Gecen senede reflu icin şurup kullanmistik iyi gelmişti. Yine deneyeceğiz bakalim. Gluk gluk yaparak agri.ile kalkıyor sanki çocuk

zafrina89 sseninde oglundareflüye benzer şikayet vardi hala devam ediyormu. Bizim dr reflu olabilir deyince biraz netten araştırdım yine iştahsızlık ve kilo alamama yazıyor belirtilerde. Aklima sen geldin sende bir araştır dr a danış istersen.

soran ve destek olan herkese teşekkür ederim
pztesi günü dr. a götürdük boğaz enfeksiyonu çıktı. antibiyotik kullanıyorum. gece o kadar ateşlendi ki yanıyordu çocuk. calpol verdim rahatladı. günlük yaşantıda su içmek sıradan bir eylemken hastayken içtiği bir yudum su ne kadar değerli oluyor... çok şükür 2 gündür daha iyi. yemesi de düzeldi.
mamayı da bıraktık sağolun

ben de estetik istiyorum ya. ama korkuyorum da. mamayı bıraktık sağol canım :)

Gece emmeyi nasıl kestin??? Uykulari nasıl oldu?
İlk gece emzirirken dedim gece uyandığında emzirmicem sarılarak uyucaz tamam mı dedim. Gece uyanınca başladı meme diye ağlamaya. Süt bitmiş dedim meme de biraz acıyo. Bak hem de dışarı karanlık, güneş çıkınca emcez dedim. Ağladı kendini ordan oraya attı pes etmedim. Yarım saan sonra kendi kendine uyuya kaldı. Bi haftaya yakın aynı bu şekilde devam etti. En sonunda alıştı. Uyanınca öbür tarafa dönüyo uyuyo kendi kendine. Aramızda yatıyo bu arada. Arada tutturduğu oluyo ama çabuk pes ediyo. Uykusu kesinlikle düzeldi. Saat başı uyanan çocuk artık çok çok az uyanıyor. Dinlendiğimi hissediyorum onca yıldan sonra. Darısı başına inşallah. Gece uykusuna emerek geçiyoruz ama dediğim gibi. Gece uyumadan önce mutlaka söylüyorum uyanınca sarılarak uyucaz tamam mı diyorum. Ben daha çok zorlanırım diyordum ama çok şükür beklediğim gibi zor olmadı.

Yaaa meme miii topartlatma mı bnmkilerde faciaaa napcam bçyle bilmem sinir oluyorum

Bnmki gluklamıyor artık. Kilo alımı yok ama bizde. Bilmiyorum sebebş ne az yiyip çok hareket ediyor.

Bnmki gluklamıyor artık. Kilo alımı yok ama bizde. Bilmiyorum sebebş ne az yiyip çok hareket ediyor.
Yeterince yemek yiyorsa vitaminli ve besinli besleniyorsa zayıflığı yapısı da olabilir o zaman çok takılmamak lâzım..Benim küçük birkaç aydir hepimizi pert ediyor bir dakika durmuyor düz duvara tırmanıyor resmen ama kilo alımı iyi anneme göre bazı çocuklara yediği yarıyor, eğer kullanmiyorsan yerinde olsam multivitamim ve ayrıca balık yağı takviyesi kullanırdım iştah açıyor bence işe yarayacaktır sizdede.

Canım bir şey sorucam, balık yağını her gün mü kullanmak lazım yoksa iki güne bir falan mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…