Meme operasyonu düşünen Bi tek ben değilmişim :) ikinci çocuktan sonra Bi el attırcam artık, eşim de müsaade ediyoHasta kuzulara geçmiş olsun uzun zmndır girmiyodum taa ki bgn meme operasyonu ile ilgli araştrmalara baslayana kdr, 2 ekim doğumlu kızımı o hafta sütten kestim hem oğlum hem kızım toplmda 4 sene emzrdim çok şükürama gel gelelim göğüsler facia dolgun dik göğüsler gtti deri yığını kaldı artık bi el atmam gerekcek sanırım şaka gbi eskiden dolgulusütyen giyemezdim ekstra büyürlerdi şuan onların da içi dolmuyo o kdr çok yöntem var ki bu operasyonla ilgli tam olarak bu işin ehline muayne olmadan kendi araştırmalarım kesmicek sanırım.
Liliyaaa bu arada mamayı lütfen bırakın artık, ztn kilosu ortlma üstü, 2 gün yemese acıkır yer 3. Güne. Bi anlamı kalmadı ki mamanın
Benim de ikizim var tek yumurta hem de. İkizlerin kendi aralarında dil geliştirmişlerdir. Açılış dilleri eninde sonundaMerhaba kızlar, yavaş yavaş burası da bitiyor sankiArtık kimse yazmaz oldu. Bizim de hayat koşturma halinde gidiyor. Benim ikizler hala konuşmuyor. Anne, baba ve aba diyorlar. Herkes konuşur takma diyor ama ne bileyim canım sıkılıyor. Sağlık açısından çok şükür idare ediyoruz. Kızım 2 yaş öncesine göre daha iyi. Atak arası açıldı gibi. Haftaya Ankara'da böbrek kontrolü var. Rabbim inşAllah hayırlı haberler almayı nasip eder. Bende emzirmeye devam edenlerdenim. Şubat gibi eşimle ümre düşünüyoruz belki o zaman keserim. Gece yorucu oluyor ama kesmeye de kıyamıyorum ya..
Hiç anlayamıyorum neden bu kadar ağlıyor gecenin bir yarısı kalkıp su ve ekmek istiyor. Hadi suyu anladım da ekmek neyin nesi aşağı in diyor sürekli Allah yardımcımız olsun geçer elbetBizimde öyle. Neden öyle acaba. Hic ağlamadığı kadar cok ağlıyor. Sanki cani yanıyormuş gibi.2 yaş da gaz ve kabızlık problemi oluyormuş. Acayip gAzi var muhtemelen ondan oluyor
Bu arada kızım acayip inat istedği olmynca çılgın atıyo ve çıplak yaşamak istyo okuldan gelir gelmz herseyni çıkarıyo giydrmeye kalkarsam yerlere atıyo ağlayarak kendni, nereye gidersek gidelim ayakkbıyı çıkardgı anda çorabı da çıkarıyo buz gbi ayakla geziyo denemediğim şey kalmadı oyy oyy fenaa
Meme operasyonu düşünen Bi tek ben değilmişim :) ikinci çocuktan sonra Bi el attırcam artık, eşim de müsaade ediyo
Ben de bir haftadır gece emzirmeyi bırakırdım. Hala yanımızda yatıyo uyanınca sarılarak uyuyoruz. Sabah olunca da, anne bak güneş gelmiş meme emcem diyo yapışıyo :)) yaza kadar devam biz de meme işi inşallah.
Hiç anlayamıyorum neden bu kadar ağlıyor gecenin bir yarısı kalkıp su ve ekmek istiyor. Hadi suyu anladım da ekmek neyin nesi aşağı in diyor sürekli Allah yardımcımız olsun geçer elbet
ben de estetik istiyorum ya. ama korkuyorum da. mamayı bıraktık sağol canım :)Hasta kuzulara geçmiş olsun uzun zmndır girmiyodum taa ki bgn meme operasyonu ile ilgli araştrmalara baslayana kdr, 2 ekim doğumlu kızımı o hafta sütten kestim hem oğlum hem kızım toplmda 4 sene emzrdim çok şükürama gel gelelim göğüsler facia dolgun dik göğüsler gtti deri yığını kaldı artık bi el atmam gerekcek sanırım şaka gbi eskiden dolgulusütyen giyemezdim ekstra büyürlerdi şuan onların da içi dolmuyo o kdr çok yöntem var ki bu operasyonla ilgli tam olarak bu işin ehline muayne olmadan kendi araştırmalarım kesmicek sanırım.
Liliyaaa bu arada mamayı lütfen bırakın artık, ztn kilosu ortlma üstü, 2 gün yemese acıkır yer 3. Güne. Bi anlamı kalmadı ki mamanın
İlk gece emzirirken dedim gece uyandığında emzirmicem sarılarak uyucaz tamam mı dedim. Gece uyanınca başladı meme diye ağlamaya. Süt bitmiş dedim meme de biraz acıyo. Bak hem de dışarı karanlık, güneş çıkınca emcez dedim. Ağladı kendini ordan oraya attı pes etmedim. Yarım saan sonra kendi kendine uyuya kaldı. Bi haftaya yakın aynı bu şekilde devam etti. En sonunda alıştı. Uyanınca öbür tarafa dönüyo uyuyo kendi kendine. Aramızda yatıyo bu arada. Arada tutturduğu oluyo ama çabuk pes ediyo. Uykusu kesinlikle düzeldi. Saat başı uyanan çocuk artık çok çok az uyanıyor. Dinlendiğimi hissediyorum onca yıldan sonra. Darısı başına inşallah. Gece uykusuna emerek geçiyoruz ama dediğim gibi. Gece uyumadan önce mutlaka söylüyorum uyanınca sarılarak uyucaz tamam mı diyorum. Ben daha çok zorlanırım diyordum ama çok şükür beklediğim gibi zor olmadı.Gece emmeyi nasıl kestin??? Uykulari nasıl oldu?
Yaaa meme miii topartlatma mı bnmkilerde faciaaa napcam bçyle bilmem sinir oluyorumHasta kuzulara geçmiş olsun uzun zmndır girmiyodum taa ki bgn meme operasyonu ile ilgli araştrmalara baslayana kdr, 2 ekim doğumlu kızımı o hafta sütten kestim hem oğlum hem kızım toplmda 4 sene emzrdim çok şükürama gel gelelim göğüsler facia dolgun dik göğüsler gtti deri yığını kaldı artık bi el atmam gerekcek sanırım şaka gbi eskiden dolgulusütyen giyemezdim ekstra büyürlerdi şuan onların da içi dolmuyo o kdr çok yöntem var ki bu operasyonla ilgli tam olarak bu işin ehline muayne olmadan kendi araştırmalarım kesmicek sanırım.
Bnmki gluklamıyor artık. Kilo alımı yok ama bizde. Bilmiyorum sebebş ne az yiyip çok hareket ediyor.zafrina89 sseninde oglundareflüye benzer şikayet vardi hala devam ediyormu. Bizim dr reflu olabilir deyince biraz netten araştırdım yine iştahsızlık ve kilo alamama yazıyor belirtilerde. Aklima sen geldin sende bir araştır dr a danış istersen.
Yeterince yemek yiyorsa vitaminli ve besinli besleniyorsa zayıflığı yapısı da olabilir o zaman çok takılmamak lâzım..Benim küçük birkaç aydir hepimizi pert ediyor bir dakika durmuyor düz duvara tırmanıyor resmen ama kilo alımı iyi anneme göre bazı çocuklara yediği yarıyor, eğer kullanmiyorsan yerinde olsam multivitamim ve ayrıca balık yağı takviyesi kullanırdım iştah açıyor bence işe yarayacaktır sizdede.Bnmki gluklamıyor artık. Kilo alımı yok ama bizde. Bilmiyorum sebebş ne az yiyip çok hareket ediyor.
Canım bir şey sorucam, balık yağını her gün mü kullanmak lazım yoksa iki güne bir falan mı?Yeterince yemek yiyorsa vitaminli ve besinli besleniyorsa zayıflığı yapısı da olabilir o zaman çok takılmamak lâzım..Benim küçük birkaç aydir hepimizi pert ediyor bir dakika durmuyor düz duvara tırmanıyor resmen ama kilo alımı iyi anneme göre bazı çocuklara yediği yarıyor, eğer kullanmiyorsan yerinde olsam multivitamim ve ayrıca balık yağı takviyesi kullanırdım iştah açıyor bence işe yarayacaktır sizdede.
Ben gün aşırı kullanıyorum iki oğlumda.Canım bir şey sorucam, balık yağını her gün mü kullanmak lazım yoksa iki güne bir falan mı?
Tamamdır ben de öyle kullanayım :*Ben gün aşırı kullanıyorum iki oğlumda.
nasıl içirebiliyorsun kızım ağzını açmıyorBen gün aşırı kullanıyorum iki oğlumda.
canım ocean portakallı balık yağı denedin mi? tadı, kokusu çok güzelnasıl içirebiliyorsun kızım ağzını açmıyor
Bizim doktor da ısrarla balık yağı önermiyor haftada 2-3 kez balık yesin diyornasıl içirebiliyorsun kızım ağzını açmıyor