İnşallah canım dediğin gibi bide kış geldi üşümesinler. belki bahara hallederiz.Bende oda yapmadım henüz canım inşallah alışırlar yaa sahiplenirler odalarını bı sure sonra diye dusunuyorum
maşallah 12 mi dizi mi izliyor:)) benim kız da dün 22.30 da uyudu kudurdu baya. şu anda hala yatıyor normalde 7 de kalkar. akşamdan kalma :))Biz memeyi bıraktıktan sonra biraz toparlandı uyku. Gece uyanmıyor pek. Ama yanjmızda uyuyor sonra yatağına koyuyorum. Uyanırsa tekrar yanımıza alıyorum yatağında kendi uyuyamıyor. Problemimiz ise 12 de uyuması. Meme emerken 9.30da uyuyodu akşam
Ahh ahh benimkide sabah işe gidiyor mesaisi 5te başlıyormaşallah 12 mi dizi mi izliyor:)) benim kız da dün 22.30 da uyudu kudurdu baya. şu anda hala yatıyor normalde 7 de kalkar. akşamdan kalma :))
gün doğmadan yola koyuluyor zaar :))Ahh ahh benimkide sabah işe gidiyor mesaisi 5te başlıyorakşam geç uyusada sabah saatini asla geçirmiyor düzenli çalışan
ben hala oda yapamadım yatak da almadım. yanımda yatıyor inşallah yatak alınca aşılır :/
Bir azının çıkması tam olarak 9-10 gün sürüyor..Gece uykuları paramparça iştahsızlık çok sık kaka ve pişik bizim yaşadığımız sorunlar.
Öyle düşünme canım bende yeni başladım çalışmaya ücretsiz izindeydim başlarda çok stres yaptım fakat oğlum daha mutlu sanki kreşe gıdıyor oynuyor zıplıyor evde ben parka goturuyordum ama yinede ona yetmiyordu bizde o minik afacanların güzel gelecekleri için çalışıyoruz Herşey onlara daha guzel imkan sağlamak için
Aynen canım bızde hep 2.yatıştan sonra yanımızda yatırıyoruz kış geldi üşür Yanlız diyede korkuyorum henüz odasıda yok zaten bıde ile yeni başladım boşluga düşmesin tamamen dedık bizde mutluyuz yanımızda yatmasından şimdilik tabii :) :)
Uyku tulumu ne aldın üstünü örtmeyi seven çocuk yok sanırım benimkininde üstü hep açık.geve kalkıp örtüyotum bakıyorum tekrar açmış eğer uyanmazsam eli ayağı buz kesiyor. Daha kalorifer yakmadık gece serin oluyor ev
Öyle tabı canım bızım anneanne ve babaanne uzaktalar bakmak isteseler aynı evde kalmak zorunda olacaktık onada bizim gönlümüz razı olmadı ama son zamanlar artık iyice yormuştu bizi ufaklık şimdi kreşte birazdaha rahatladık bebek arabasına hiç oturmazdı yemek zaten hiç yediremezdik şimdi kreşte butun günü en azında yine yemesede benim kafam rahat galiba psikolojim çok bozulmuştu dışarıdan eve girmek eziyetti bizim için..Aynen bende oyle düşünüyorum ama iste bir yanimda calismasam diyor. Tabi krese başlayınca o da butun okulda olacak o zaman da çalışmak daha iyi
Bizim tek tarafı duvarı yasladım fakat bazı geceler babamız nöbetçi oluyor Ikı defa düştüBen yataktan düşer korkusuna derin uykuya dalamıyorum. O kotu oluyoryaslayacak duvar yok çünkü
Ebebekte yatak kenarı için bariyer var. 150cm civarı. Ben yatağının iki yanına da ondan koydum. Hasta olunca kendi yanıma alıyorum, bariyeri de bizim yatağı kenarına takıyoruz. Çok büyük rahatlık gerçektenBen yataktan düşer korkusuna derin uykuya dalamıyorum. O kotu oluyoryaslayacak duvar yok çünkü
nice yaşlara sağlıkla inşallahGünaydınnnn
Bugün Doğum günü var kızımın teyzeleri
Herşey hazır
Güzel geçecek inşallah
Çok heyecanlıyım ya
Nice guzel yaşları olsun canım nasıl geçtiGünaydınnnn
Bugün Doğum günü var kızımın teyzeleri
Herşey hazır
Güzel geçecek inşallah
Çok heyecanlıyım ya
Sağol canım güzel geçti eğlenceliydiNice guzel yaşları olsun canım nasıl geçti
Sağol canım sizinde Doğum gününüz kutlu olsunBütün kuzularn doğum günü kutlu olsun.
Kızlar memede uyurken 9.30 10.30 arası uyuyan oğlum memeyi bıraktığımızdan beri canımızı çıkartıyor. 12 de zorla uyuyor. O zamana kdr da 1 sn durmuyor tabi. Ztn çok hareketli bir çocuk. Koltuk tepelerinden inmiyor. Ellerini yere koyup ayaklarını koltuğa duvara yaslayıp amuda kalkıyor. Daha neler neler. Uyku düzeni nasl oluşacak. Bir de oğlum hala çok zayıf 86cm 10.7 kg doktorumuz çok ufak bir metabolizma uzmanı görsün dedi. Eşim gerek yok memeyi kestipimizden beri yemeye başladı önce hiç bişey yemiodu yeni kilo alcak ztn çok hareketli eritiyor diyor. Kafam iyice çorba oldu