2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
maşallah 12 mi dizi mi izliyor:)) benim kız da dün 22.30 da uyudu kudurdu baya. şu anda hala yatıyor normalde 7 de kalkar. akşamdan kalma :))

maşallah 12 mi dizi mi izliyor:)) benim kız da dün 22.30 da uyudu kudurdu baya. şu anda hala yatıyor normalde 7 de kalkar. akşamdan kalma :))
Ahh ahh benimkide sabah işe gidiyor mesaisi 5te başlıyor akşam geç uyusada sabah saatini asla geçirmiyor düzenli çalışan

Benim ki de ondan, on birden önce uyumuyor. Gündüz uykusunu bırakınca erkeni yatar diyorlar ama üç yaşından sonra ancak bırakır herhalde onu da. Üç yaşından sonra da kreşe başlarsa orada yine uyutacaklar

Bir azının çıkması tam olarak 9-10 gün sürüyor..Gece uykuları paramparça iştahsızlık çok sık kaka ve pişik bizim yaşadığımız sorunlar.

Bizim 1 aydir boyle. Araştırdım da bu 2 yasta da uyku gerilemesi oluyormuş3-4 gun surer diyor. Birde 2 yas ayrilik anksiyetesi varmış. Biseyler oluyorda Anlamadim valla

Aynen bende oyle düşünüyorum ama iste bir yanimda calismasam diyor. Tabi krese başlayınca o da butun okulda olacak o zaman da çalışmak daha iyi

Ben yataktan düşer korkusuna derin uykuya dalamıyorum. O kotu oluyor yaslayacak duvar yok çünkü

Bizimde kalorifer yanmıyor sabaha karsi serin oluyor baya. H&M dolgulu tulum aldim icine body giydirip yatırıyorum. Cok memnunum yumusacik kumasi.

Aynen bende oyle düşünüyorum ama iste bir yanimda calismasam diyor. Tabi krese başlayınca o da butun okulda olacak o zaman da çalışmak daha iyi
Öyle tabı canım bızım anneanne ve babaanne uzaktalar bakmak isteseler aynı evde kalmak zorunda olacaktık onada bizim gönlümüz razı olmadı ama son zamanlar artık iyice yormuştu bizi ufaklık şimdi kreşte birazdaha rahatladık bebek arabasına hiç oturmazdı yemek zaten hiç yediremezdik şimdi kreşte butun günü en azında yine yemesede benim kafam rahat galiba psikolojim çok bozulmuştu dışarıdan eve girmek eziyetti bizim için..

Ben yataktan düşer korkusuna derin uykuya dalamıyorum. O kotu oluyor yaslayacak duvar yok çünkü
Bizim tek tarafı duvarı yasladım fakat bazı geceler babamız nöbetçi oluyor Ikı defa düştü bidaha yatırmıycaz dedıgımız halde yine dayanamıyoruz aglamasına tek başına şuan korkuluksuz yatakta yatamaz Benımkı ama arkadaslarım in cocuklar genc odası takımına geçmişler.. Benimki deli yatıyor sürekli dönüyor

Kızlar oğlum buyudukce hıcbısey yememeye başladı bu sebepten Oldugunu dusunuyorum kı ne zaman parka gitsek dışarı çıksak hafif soguk olsa bile hasta oluyor kucukken hiç olmazdı Bi ara Kızlar bağışıklık gucşendirici damlalardan konuşulmuş kullanan var mı umca iyi diyorlar ama Sizede sormak istedım

Ebebekte yatak kenarı için bariyer var. 150cm civarı. Ben yatağının iki yanına da ondan koydum. Hasta olunca kendi yanıma alıyorum, bariyeri de bizim yatağı kenarına takıyoruz. Çok büyük rahatlık gerçekten

Bütün kuzularn doğum günü kutlu olsun.
Kızlar memede uyurken 9.30 10.30 arası uyuyan oğlum memeyi bıraktığımızdan beri canımızı çıkartıyor. 12 de zorla uyuyor. O zamana kdr da 1 sn durmuyor tabi. Ztn çok hareketli bir çocuk. Koltuk tepelerinden inmiyor. Ellerini yere koyup ayaklarını koltuğa duvara yaslayıp amuda kalkıyor. Daha neler neler. Uyku düzeni nasl oluşacak. Bir de oğlum hala çok zayıf 86cm 10.7 kg doktorumuz çok ufak bir metabolizma uzmanı görsün dedi. Eşim gerek yok memeyi kestipimizden beri yemeye başladı önce hiç bişey yemiodu yeni kilo alcak ztn çok hareketli eritiyor diyor. Kafam iyice çorba oldu

Sağol canım sizinde Doğum gününüz kutlu olsun
Benim kızımda çok hareketli ya
Cuma aşımızı yaptırdık
90 cm, kilosu da 13.5
8 aylıkken emmeyi bıraktı birde
Akşam uyku saati geçtiğinde durmuyo
Tüm enerjisini harcama isteği oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…