- 8 Mayıs 2015
- 10.506
- 16.870
Canım ikinize de Allahtan acil şifa diliyorum. İlerlemeden doktora görün bence. Doğuma da bir şey kalmamış maşallah sağlıkla gelsinKızlar cok hastayım. Galıba bana da bulastı. Acaba hamileyken dogal yontem ne yapabılırım. Zencefil çatçyı falan bu haftalarda sakıncalı olur mu. Ya da antibiyotik kullanımı sakıncalı mıdır. Basına gelen oldu mu daha önce. Yarın bir doktora goruneyım olmazsa.
Bizim kız genellikle gunde iki ana öğün bir de muz kuruyemiş vs. yiyor. Aksam yatmadan da süt içiyor 100 cc kadar. Cok iştahlı değil. Yedikleri de az oluyor miktar olarak da.Ama zorlayınca da yemiyor.Ondan oldugunu sanmıyorum canım. Babası da cok terlıyor belki ona çekti belki de zatürrenin etkisi de olabilir. Cunku zatüre geçiren bebekler de cok terlıyormus. Gecen gıttıgımızde doktor cıgerlerını dınledı normal dedi film çekince şaştı kaldı zatüre olmasına. Belki de önceden de bu şekilde oluyordu film çekilmediği için bilmiyordukdomestic bir de swnin kızın gece çok terliyordu değil mi? Geçen gün aklıma tok yatırma mevzusu geldi. Yatmadan 1,5 saat öncesine kadar besleyin, sonra bir şey yedirmeyin diyorlar. Hazımsızlık yapar diye. Ben akşam yemeğinden sonra bir şey yedirmiyorum, kızım hiç terlemiyor çok şükür. Sen yediriyor musun
Canım 25 gündür izindeydim ve aldım alacağıma bende pişman oldum. 7/24 emmek istiyorlar ve ben perişan oldum. Önceleri bıraktırmayı düşünmüyordum ama artık ben de bıraktırmak istiyorum. Zaten hastalıklardan ne gece uykum kaldı ne birşey..Her gören halime acıdı. 15-25 dk arayla bi biri geliyor bir diğeri..Bende mi sabır taşı alsam etkili oluyor mu?kızlar dün memeyi bıraktırma çalışmalarına başladım. sabah 7de uyandı emzirdim. sonra salça sürdüm uf olmuş artk büyüdün emmene gerek yok dedim. normalde 10 dk bir memede olan oğlum ara ara gelip açıp bakıp uff diip kapattı. uykuyada meme de geçiyordu. ayağımda sallayıp uyuttum. hem öğlen uykusunda hem gece uykusunda gece de uyandığında emzirdim çok uyku sersemiydi. yemeklerini çok daha ii yedi bu iki gündür. bugün daha fazla meme die diretti ağladı çok. sanırım uf dediği için uf geçicek tekrar emicem düşüncesi oluştu. gelip memeyi öpüo geçsin diye. ruhumdan bi parça kopuo sanki. mutsuz oldu. ama onun için zorluyorum birazda yoksa hiç yemek yemiyor. ve en zoru bugün ki gece uykusuydu 9dan 10.30 da kdr ağladı. konuşsamda sakinleşmedi bi türlü.
Canım instagramın var mı bilmiyorum ama saglikcibianne var onun sütle ilgili paylaşımlarını oku. Her gün 100 cc süt içiyo diye yazınca ben kızının böyle olmasında tek suçlunun süt olduğunu düşünüyorum. Sütü kesip ayran versen Bi de öyle takip etsen?Bizim kız genellikle gunde iki ana öğün bir de muz kuruyemiş vs. yiyor. Aksam yatmadan da süt içiyor 100 cc kadar. Cok iştahlı değil. Yedikleri de az oluyor miktar olarak da.Ama zorlayınca da yemiyor.Ondan oldugunu sanmıyorum canım. Babası da cok terlıyor belki ona çekti belki de zatürrenin etkisi de olabilir. Cunku zatüre geçiren bebekler de cok terlıyormus. Gecen gıttıgımızde doktor cıgerlerını dınledı normal dedi film çekince şaştı kaldı zatüre olmasına. Belki de önceden de bu şekilde oluyordu film çekilmediği için bilmiyorduk
Ayran içmez canım ama tabi keser denerim bir.Bugun doktor alerjiye randevu alın dedi. Simdi hemen arastırıp iyi bir alerji uzmanına da götüreceğim. Cok tesekkur ederimCanım instagramın var mı bilmiyorum ama saglikcibianne var onun sütle ilgili paylaşımlarını oku. Her gün 100 cc süt içiyo diye yazınca ben kızının böyle olmasında tek suçlunun süt olduğunu düşünüyorum. Sütü kesip ayran versen Bi de öyle takip etsen?
Canım süt hem hazımsızlık hem gaz yapar. Hem de yatmadan önce verilmesi reflü yapar.Bizim kız genellikle gunde iki ana öğün bir de muz kuruyemiş vs. yiyor. Aksam yatmadan da süt içiyor 100 cc kadar. Cok iştahlı değil. Yedikleri de az oluyor miktar olarak da.Ama zorlayınca da yemiyor.Ondan oldugunu sanmıyorum canım. Babası da cok terlıyor belki ona çekti belki de zatürrenin etkisi de olabilir. Cunku zatüre geçiren bebekler de cok terlıyormus. Gecen gıttıgımızde doktor cıgerlerını dınledı normal dedi film çekince şaştı kaldı zatüre olmasına. Belki de önceden de bu şekilde oluyordu film çekilmediği için bilmiyorduk
Çok geçmiş olsun canım size de. Bizimkinin de kulakları temizlenmişti geçen ay. Sizin ikizler nasıl simdi neleri var. Geçmiş olsun çokdomestic canım çok geçmiş olsun.. Artık hastalıktan bende yıldım.. Ramazandan bu yana benimkiler de hasta, daha düzelmediler. Uykusuzluk, yorgunluk beni çok agresif yaptı ve bunu çocuklara göstermeye başladım. Çok yoruldum çünkü. En son geçen hafta Ankara da 3 hastaneye götürdüm. Kızımın kulağı ağrıdı bu seferde. Ne illet bişeymiş, her gittiğimiz antibiyotik verdi. 1 şişe kullandık Allahtan. Sonra özele götürdüm prof kulaklarını temizledi. Çocuk ondan sonra rahatladı ve antibiyotiklik durumu yok dedi. Ama ikizlerin hastalıkları eşimle beni mahvetti..
Canım 25 gündür izindeydim ve aldım alacağıma bende pişman oldum. 7/24 emmek istiyorlar ve ben perişan oldum. Önceleri bıraktırmayı düşünmüyordum ama artık ben de bıraktırmak istiyorum. Zaten hastalıklardan ne gece uykum kaldı ne birşey..Her gören halime acıdı. 15-25 dk arayla bi biri geliyor bir diğeri..Bende mi sabır taşı alsam etkili oluyor mu?
Canım denerim bir onu da. Alerjiye randevu alıcam bugun doktor oyle tavsye ettı. Bir de alerji doktoru bakacak bakalımCanım süt hem hazımsızlık hem gaz yapar. Hem de yatmadan önce verilmesi reflü yapar.
Eşim geçen yıl peş peşe sürekli antibiyotik kullandı. Doktor faranjit dedi antibiyotik yazdı. Ama gece öyle terliyordu ki üstünü dört kez değiştiriyordu. Sonra ben durumu fark ettim.
Eşim akşam meyve yemeyi çok sever. Meyveyi yiyip yatınca reflü olabilceğini, yemek borusuna çıkan mide asidinin de boğazını sürekli ağrıtıp tahriş edebileceğini söyledim. (Çünkü hamileyken reflü olan arkadaşıma da sürekli olan Boğaz ağrısı sebebiyle yanlış faranjit teşhisi koymuşlardı. )
Sonra eşim doktora gitti ve reflüyü engellemek için yapması gerekenleri öğrendi, şimdi çok iyi.
Yani bence yatmadan 1,5 saat öncesine kadar besle, sonra besleme
Benim oğlum da aşırı terliyor ne giydirirsem giydireyim yaz kış farketmez. Doktoru kalın giydiriyor olabilirsiniz ayrıca ortamın sıcaklığı da fazla olabilir dedi. Bunlar bir ihtimal tabi ama bu durum genetiktir dedi.Bizim kız genellikle gunde iki ana öğün bir de muz kuruyemiş vs. yiyor. Aksam yatmadan da süt içiyor 100 cc kadar. Cok iştahlı değil. Yedikleri de az oluyor miktar olarak da.Ama zorlayınca da yemiyor.Ondan oldugunu sanmıyorum canım. Babası da cok terlıyor belki ona çekti belki de zatürrenin etkisi de olabilir. Cunku zatüre geçiren bebekler de cok terlıyormus. Gecen gıttıgımızde doktor cıgerlerını dınledı normal dedi film çekince şaştı kaldı zatüre olmasına. Belki de önceden de bu şekilde oluyordu film çekilmediği için bilmiyorduk
Muhtemelen oyle canım. Aslında bizim kızımız asırı terlemıyordu bu yaz cok terlemeye basladı. Bizimki akciğer enfeksiyonundan da olabilir. Cunku onda da boyle belirti veriyormuş.Benim oğlum da aşırı terliyor ne giydirirsem giydireyim yaz kış farketmez. Doktoru kalın giydiriyor olabilirsiniz ayrıca ortamın sıcaklığı da fazla olabilir dedi. Bunlar bir ihtimal tabi ama bu durum genetiktir dedi.
Bizde işe yaramadı sabır taşı sürülmüş haliyle bile emdidomestic canım çok geçmiş olsun.. Artık hastalıktan bende yıldım.. Ramazandan bu yana benimkiler de hasta, daha düzelmediler. Uykusuzluk, yorgunluk beni çok agresif yaptı ve bunu çocuklara göstermeye başladım. Çok yoruldum çünkü. En son geçen hafta Ankara da 3 hastaneye götürdüm. Kızımın kulağı ağrıdı bu seferde. Ne illet bişeymiş, her gittiğimiz antibiyotik verdi. 1 şişe kullandık Allahtan. Sonra özele götürdüm prof kulaklarını temizledi. Çocuk ondan sonra rahatladı ve antibiyotiklik durumu yok dedi. Ama ikizlerin hastalıkları eşimle beni mahvetti..
Canım 25 gündür izindeydim ve aldım alacağıma bende pişman oldum. 7/24 emmek istiyorlar ve ben perişan oldum. Önceleri bıraktırmayı düşünmüyordum ama artık ben de bıraktırmak istiyorum. Zaten hastalıklardan ne gece uykum kaldı ne birşey..Her gören halime acıdı. 15-25 dk arayla bi biri geliyor bir diğeri..Bende mi sabır taşı alsam etkili oluyor mu?
canım bizimde sürekli öksürük, burun akıntısı ve ateş oluyor. 1 hafta iyi iseler diğer hafta tekrar başa dönüyoruz biz.Çok geçmiş olsun canım size de. Bizimkinin de kulakları temizlenmişti geçen ay. Sizin ikizler nasıl simdi neleri var. Geçmiş olsun çok
Şuan emiyor mu hala?Bizde işe yaramadı sabır taşı sürülmüş haliyle bile emdi
İnşallah alerjisi yoktur canımCanım denerim bir onu da. Alerjiye randevu alıcam bugun doktor oyle tavsye ettı. Bir de alerji doktoru bakacak bakalım
Size teshiş ne koydular canım. Bronsıt falan mı. Bugun medicalparkta gecen aksam götürdüğüm doktora gittik tekrar bi de o görsün iğnelerden sonraki durumu diye. Adam hala yatıralım diyo. Çocuk nefessiz aglıyo doktor hastane görünce napıcagımı sasırdım. Cocuk hastanesindeki doktor düzelmeye baslamıs 5 gun daha antibiyotik devam edelim sonra tekrar getirin alerji doktorundan da randevu alın demişti. Ama özeldeki de boyle diyor. Napıcagımı sasırdım. Yatırmasına yatıralım ama cocuk 1 dk durmuyor.Hastane kapılarını görür görmez çığlık çığlığa aralıksız aglıyor.Allak bullak oldum iyicecanım bizimde sürekli öksürük, burun akıntısı ve ateş oluyor. 1 hafta iyi iseler diğer hafta tekrar başa dönüyoruz biz.
Şuan emiyor mu hala?
İnşallah canım valla kafam iyice karıstı artık. Doktorlar da bi garipİnşallah alerjisi yoktur canım
Emiyorcanım bizimde sürekli öksürük, burun akıntısı ve ateş oluyor. 1 hafta iyi iseler diğer hafta tekrar başa dönüyoruz biz.
Şuan emiyor mu hala?
Daha iyiyim canım.. Annelik böyle bişey sanırım iyi hissetmeyi beklemek hata.. Hep bir kaygı hep bir düşünce oluyor , çalışmasaydın da çalışınca daha mı iyi olacaktı düşüncesi ele geçirirdi eminimAnladım canımsimdi iyisindir umarım. Bende surekli çalışmak istemiyorum bunalımındayım. Atlatamıyorum bir türlü bu psikolojiyi