2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221

Yok yemez ufacık bisey görse ayırıyor maalesef

Benim oğlum da ısırıyor ve bilhassa beni. Ne tepkiler vermedim ki güzelce konuşmak mı dersin acıyor çok demek mi dersin kızmak mı dersin hep aynı sonuç gülüyor yüzüme bakıp en son bugün çok acıdı diyip odayı değiştirmek mi dersin sinirim geçsin diye yok kar etmiyor. Bilmiyorum sonu nereye varacak valla.

Merhaba,uzun zaman oldu yazmayalı. Nasilsiniz? Minikler nasıl? Bir çoğunuz emzirmeyi bırakmış. Neden bıraktınız. Ikinci bebeğimi düşünüyorsunuz.

Son düzenleme:
Kızlar dolunayı doktora goturdum gene akciğer enfeksiyonu dediler. Anlamıyorum nasıl oluyor kafam durdu resmen. Ne bileyim önce bir bademcik şişer bogaz agrır sonra ciğere iner diye dusunurdum hep ama hiç de oyle değilmiş. Bursa da olan arkadaslar bursada en iyi cocuk doktoru hangisi belki o bir çare bulur. Ya da İstanbul Ankara gibi yakın şehirlerde olabilir.

canım boyuma göre kötü duruyor, basenim var. 4-5 kilo deyip geçme. çok farkediyor.
Canım nasılsın. Sen kızına bir ara iğne yaptırmıstın adı neydi. Bize de 5 tane iğne vermişler ama korkuyorum yaptırmaya bir baska doktora daha mı danıssam bilemedim. Bi de sizin kızın neyi vardı iğne verdiklerinde

nesi var peki? öksürük, ateş falan? röntgen mi çektiler nasıl anladılar? bence bir iki dr daha gez

adı multisef 250 mg. antibiyotik iğnesi. kızım çok fenaydı o zamanlar. boğulacaktı öksürürken nerdeyse, nefes alamıyordu mama içemiyordu. domestic

nesi var peki? öksürük, ateş falan? röntgen mi çektiler nasıl anladılar? bence bir iki dr daha gez
Film cektiler canım. Ateş bir gece oldu sadece. Oksuruk de cok yok ama artacak gibş belli. Senin kızın nesi vardı. Sımdı baska bir doktora gıdıyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…