Bilmiyorum ki sanırım sıkıldım başka açıklaması yok.. Öyle bi ruh hali geldi ki neden evlendim neden çocuk doğurdum ben sorumluluk istemiyorum diye bir bunalıma girdim
Canım 10 Haziran da biz de side deydik 16 sında döndük aynı anda aynı yerdeymişiz :) anca bakabildim okudum burayı eşim izinde olunca hiç telefonla ilgilenmedim. Benim kuzu hiç girmek istemedi denize bizim girmemizi de istemedi kumla oynamayı sevdi sadece. Şifa olsun diye zorla soktuk denize ama çok ağladı Ruslar çocuk ağlayınca tip tip bakınca çok da tutamadık tuhaf bi tatil oldu:)) ama güzeldi hasta etmeden de getirdik çok şükür.öyle işte.. yazmak istedim:)
Canım üzülme. Her anne baba cocugu için en iyisini ister. Sen kendi acından cok belki de onun ısırmayı huy etmesine engel olmaya calıstın o yuzden streslenip bagırdın ya da refleks olarak acınla da bagırmıs olabılırsın. Bir ara burada anneanne babaanne bakmasına karsı oldugumu yazmıstım. İşte bu yuzden karsıyım. Anneanne babaanne bakınca boyle oluyor ne yazık ki.Çocugun üzerinde ekstra hak goruyor ve anne babayı cocuga bakmamakla sucluyorlar zaman zaman.Annesi sensin sen en dogrusunu bilir ve istersin.Bana kim ne derse bu şekilde cevap veriyorum.Oglumda bu ara ısırma huyu cıktı. Oglum canım yanıyor lutfen rica minnet vazgeçiremedim. Usulca geliyor hart diye ısırıyor ve bırakmıyor o kadar cok canim yaniyorki anlatamam. Bugunde ayni seyi yapti bende Kaan diye bağırdım sonrada kızıyorum bak ısırma yok dedim. Babamla annem bizdeydi babam başladı bağırmak yok bağırmayan anneler kitabını oku bilmem ne alayli bir şekilde. Diyorki sunun sırasında 15 gündür bakiyorsun(izinliyim diye) ananesinin yüzünü tırmalıyor ısırıyor sesi çıkmıyor filan bidi bidi. Oğlumun önünde sinirlerimi bozdu aglatti beni(( oda üzüldü yavrum. Sanki kendileri 4 4luk anne babaymış gibi davranmiyorlarmi deli oluyorum. Kendisi biz cocukken deli gibiydi gozlerini portletip bağırdığını hatırlarım hep. Bütün günümü mahvetti gitti. Hala sinirlerim bozuk. 15 gündür bakıyorsun ne demek yani. Zaten çalışasim yok bunlar beni iyice tetikliyor (((
Büyükler yanlarında çocuklara bagrilmamasi konsunda çok hassaslar benim annem değil ama babam da böyle asla yanında çocuklara bişey söyleyemiyorum Deniz babam geldiği günler bunu kullanıyor çok yoruluyorum ama kirilmasin diye babama bişey belli etmiyorum ama bizde insaniz onların gözünde hâlâ çocuk kalmışız bence ondan böyle davranıyorlar.Benim çocuklara baksalar nasıl olurlar hiç tahmin edemiyorumOglumda bu ara ısırma huyu cıktı. Oglum canım yanıyor lutfen rica minnet vazgeçiremedim. Usulca geliyor hart diye ısırıyor ve bırakmıyor o kadar cok canim yaniyorki anlatamam. Bugunde ayni seyi yapti bende Kaan diye bağırdım sonrada kızıyorum bak ısırma yok dedim. Babamla annem bizdeydi babam başladı bağırmak yok bağırmayan anneler kitabını oku bilmem ne alayli bir şekilde. Diyorki sunun sırasında 15 gündür bakiyorsun(izinliyim diye) ananesinin yüzünü tırmalıyor ısırıyor sesi çıkmıyor filan bidi bidi. Oğlumun önünde sinirlerimi bozdu aglatti beni(( oda üzüldü yavrum. Sanki kendileri 4 4luk anne babaymış gibi davranmiyorlarmi deli oluyorum. Kendisi biz cocukken deli gibiydi gozlerini portletip bağırdığını hatırlarım hep. Bütün günümü mahvetti gitti. Hala sinirlerim bozuk. 15 gündür bakıyorsun ne demek yani. Zaten çalışasim yok bunlar beni iyice tetikliyor (((
Hazır diil canım evet zorlamıyorum ztn. İstediğinde oyalamaya çalışıyorjm bakıyorum ki kriz anı geliyor emziriyorum. Ama eskisi kdr sık istemiyorGençler İnstagramda yeni bir sayfa keşfettim kozmik bakım adında.. Ay takvimi üstünden kötü alışkanlıkları bırakma meneden kesme bezi bırakma veya ameliyat olmak için en müsait tarihleri veriyor.. Günlük hayattaki en basit rutinlerin bile tarihleri var o tarihlere riayet edersen sonuç alacağını söylüyor benim çok ilgimi çekti linki burda.. @zafrina89 Gerçekten emzirme sağma konusunda elinden geleni fazlasıyla yaptın , çok bunalmış hissediyor olmalısın ama anladığım kadarıyla Kıvanç memeyi bırakmaya hazır değilBu aralar Ali de diş çıkarıyor deli etti beni hiç üstünden inmiyor sinir oluyorum emzirme meraklısı olan ben.. Ya sabır geçecek inşallah
Ben son kullanma tarihine kadar kullanıyorum. Etkisi geçer üç ayda, diyen olmuştu ama calpol normal ateşi düşürdüMerhaba kızlar herkes iyidir umarımBir sorum var Kapagı acılan surupları ne zamana kadar kullanabılırız.ıburamin zero ozellıkle. İnternette arastırdım ama net bir sonuca varamadım.
Canım üzülme. Her anne baba cocugu için en iyisini ister. Sen kendi acından cok belki de onun ısırmayı huy etmesine engel olmaya calıstın o yuzden streslenip bagırdın ya da refleks olarak acınla da bagırmıs olabılırsın. Bir ara burada anneanne babaanne bakmasına karsı oldugumu yazmıstım. İşte bu yuzden karsıyım. Anneanne babaanne bakınca boyle oluyor ne yazık ki.Çocugun üzerinde ekstra hak goruyor ve anne babayı cocuga bakmamakla sucluyorlar zaman zaman.Annesi sensin sen en dogrusunu bilir ve istersin.Bana kim ne derse bu şekilde cevap veriyorum.
Büyükler yanlarında çocuklara bagrilmamasi konsunda çok hassaslar benim annem değil ama babam da böyle asla yanında çocuklara bişey söyleyemiyorum Deniz babam geldiği günler bunu kullanıyor çok yoruluyorum ama kirilmasin diye babama bişey belli etmiyorum ama bizde insaniz onların gözünde hâlâ çocuk kalmışız bence ondan böyle davranıyorlar.Benim çocuklara baksalar nasıl olurlar hiç tahmin edemiyorum
Tırmalama ısırma 2 yaş sendromunda olan şeyler diye duymuştum her çocuk farklı geçiyor bu yollardan benimki de bu günlerde çok iştahsız yine çok çeşit yapmaya uğraşıp yoruluyorum haşlama eti severdi yemiyor yoğurt muz badem makarna ve pilavla yaşamak istiyor havalar da birden ısındı onunda etkisi var tabiki..Benim ailem Akcay da her yaz oralarda denize giriyorlar ama ben deniz kum plaj tatili sevmiyorum pek, bağ bahçe toprakla oynayabilecekleri her öğünlerini dışarda masa kurup yedireceğim biyerler araştırıyorum ama daha bişey bulamadım.Yazlar güzel ama park bahçe gez dur yoksa evde hiç zaman geçmiyor.
Geçici Bi dönem olarak düşün canım kendimi daha fazla üzme. Makarnayı pilavı bulguru sebzeli olarak yapıyorum ben. Az da kıyma koyuyorum. Öyle deneyebilirsin.Dediğin gibi 2 yas sendromu olabilir. Isirma yaninda tırmalama sac yolma arada vurmada varüzülüyorum deyince yapmıyor sonra yine yapiyor. Yemek bizdede cok sıkıntı. Makarna bulgur haslama patates kizartma patates dışında bisey yetiremiyorum (((
Benim kız da senin kızın gibiydi her çocuğa yaklaşır oynamak isterdi. Bu şekilde başımıza bizim de Bi kaç olay geldi. Kızım şimdi kimseye yaklaşmıyokızım bugün parkta oynarken aynı yaşlarda bi erkek çocuğu kızıma çaat diye bi vurdu.. gözünün kenarına bide. kızım onu sevmek için yaklaşmıştı. önce anlam veremedi, sonra ağlamaya başladı. çok üzüldüm ya. canının yanmasına mı, yoksa yaşadığı şoka mı..
yaklaşmasın canım valla daha iyi. ben teşvik ederdim yaklaşın diye, şimdi kızımı ben uzak tutacam bu ne ya. zaten 10da 9u kaçıyor, 1 tanesi de şiddet gösterdi. yazık ya ne hissetti düşünemiyorum.Benim kız da senin kızın gibiydi her çocuğa yaklaşır oynamak isterdi. Bu şekilde başımıza bizim de Bi kaç olay geldi. Kızım şimdi kimseye yaklaşmıyogeçmiş olsun canım. Bazı çocuklar neden öyle yabani ve zarar verme yanlısı anlamıyorum.
Geçici Bi dönem olarak düşün canım kendimi daha fazla üzme. Makarnayı pilavı bulguru sebzeli olarak yapıyorum ben. Az da kıyma koyuyorum. Öyle deneyebilirsin.
Benim kız da senin kızın gibiydi her çocuğa yaklaşır oynamak isterdi. Bu şekilde başımıza bizim de Bi kaç olay geldi. Kızım şimdi kimseye yaklaşmıyogeçmiş olsun canım. Bazı çocuklar neden öyle yabani ve zarar verme yanlısı anlamıyorum.
Aynen çilek k yanaştırma çocukların sağı solu belli olmuyo malesef. Peki ailesi nasıl tepki verdi vurunca.yaklaşmasın canım valla daha iyi. ben teşvik ederdim yaklaşın diye, şimdi kızımı ben uzak tutacam bu ne ya. zaten 10da 9u kaçıyor, 1 tanesi de şiddet gösterdi. yazık ya ne hissetti düşünemiyorum.
Bizim çocukların huyları birbirine çok benziyo, keşke yakınlarda olsak da çocuklarımızı birlikte oynatsak :)Evet ya bende sinir öyle cocuklara. Bize de daha normali denk gelmedi hep yabaniler ve zararcilar. Benjm oglumda tam.tersi sakin ve cok insancıl. Dun ikea oyun alanina gittik kizlar elinden oyuncağı alıyor bizimki ses çıkmıyor git diyo ittiriyor. Zor.tutuyor.insan kendini. Bizimki kimsenin elinden bisey almaz istemeden. Verrrr der :))) dünde ayni konuyu konuştuk bizde eşimle denk.geldi. allah iyilerle karşılaştırsin çocuklarımızı inşallah
Canım işte ne varsa evde sebze minik minik doğrayıp zeytinyağında tencerenin kapağı kapalı biraz pişiriyorum, pişince makarnayı ya da bulguru koyup su ekliyorum, bulgur ya da makarna pişip suyunu çekince kapatıyorum. Klasik usul yani. Çok minik doğra belki o zaman yer.Bende makarna ltfenden makarna aldim sebzeli %35 sebzeymis. Instagramda herkes paylasip duruyordu cocugum bayıldı diye bizimkide bayıldı vala. En azindan sebze var icinde.dedim. sen nasil yapiyorsun sebzeli? Benimki icinde domates biber vs görsün ayırır hemen kenara
babası vardı sadece. "oğlum bak ağladı ama" dedi. ben o anda sena'yı kucaklamıştım, sonra çıktık parktan eve geldik, arkama da bakmadım çocuğa da kızamam ki ne deyim. ağlamaklı da olmuştum :)Aynen çilek k yanaştırma çocukların sağı solu belli olmuyo malesef. Peki ailesi nasıl tepki verdi vurunca.