- 25 Eylül 2016
- 3.335
- 4.034
- 42
oyuncakla falan mı ikna etsen. inşallah girer denize siz de rahat rahat yüzersiniz. iyi eğlenceler :)
Kötü. Sabır taşlı haliyle bile emdi. Gece uykusuna geçerken öyle bi ağlıyor ki inanamazsın. Emziriyorum mecbur. Gündüz emmeyi kestik gibi ama gece emziriyorum. Nasl kendimkendine uyumaya alışacak bilmiyorumCanım geç cevap veriyorum kusura bakma.tatile gittik geldik giremedim bu yuzden.sabkr tasini bi kere surdum emdi tiksindi bi daha da emmeye yanasmadi.baya tiksindi tadindan.ilk 3 4 gun cok zorlandi ozellikle geceleri.snra hic istemedi kendi kendine uyuyor simdisizde son durumlar ne canim ?
Foçanın suyu hep serin. Biz her yaz ordayız nerdeyse. Kvler foçaya yakın.ist dan izmire gittiğümiz soluğj foçada alıyoruzBiz focada sokmakla hata ettik sanırım orasi baya soğuktu. Antalyada deniz baya sıcak ama girmiyor simdidededigin gibi kova kürekle oynuyor. Ama beni de sokmuyor denize dogru düzgün gel gel gel diye mızmızlanıyor. Inşallah alışır bakalım
Bikini de olsa ben ıslak kalmasını istemezdim. Ben kendim de hiç ıslak durmam. Denizdrn sonra mutlaka kurusuyla değiştiririm.Altta mayo bez olacağı için etekli bikini aldım kızlar. Bir de mayoyla ıslak kalınca karnı beli üşür diye mayo kullanışlı gelmedi bana
Bnm ki geçen yıl foçada çenesi titreyerek çıkmayacağım die ağlıoduBugün sideye geldik deniz baya sıcaktı girdi sonunda:))) dediginiz gibi soguk olduğu için girmiyormuş demekki
Canım sahilde oynarken hep suyun içinde olacağı için ıslak kalmaması mümkün değil. Benim de aklıma takılıyor sürekli kum ve suyla oynarsa üşütmez mi diye. Üç ay boyunca hemen her gün denizde oluyoruz. Birkaç kez hastalık atlatacağız gibi geliyor banaBikini de olsa ben ıslak kalmasını istemezdim. Ben kendim de hiç ıslak durmam. Denizdrn sonra mutlaka kurusuyla değiştiririm.
selamm hoşgeldin:)) hep aklımdaydın. burayı bıraktın sanıyordumSelam milletUzun zamandır giremedim , ama unutmadım da çok özledim hepinizi... Tatil başladı artık buralardayım.. domestic okurken mahvoldum gelmiş geçmiş olsun , Allah bir daha yaşatmasın
Yok kuzum bıraktığımdan değil de çok perişan oldum , böyle yorgun depresif mutsuz bir halim vardı , anca kendimi topladım da ortamlara geri döndüm :)selamm hoşgeldin:)) hep aklımdaydın. burayı bıraktın sanıyordum
Ya kaka yaparsa :) plajda kumda oynarken sürekli denize girip kovayla su taşıyorlar ya. O sırada yine ıslanacak o yüzden üstünde kalması gerekiyorben yüzdürürken mayo bez kullanmicam. denize işesin nolacak:) denizden çıkınca da mayoyu çıkarıp ince bişeyler giydirmeyi düşünüyorum. 1 tane mayo yeterli olur mu acaba aklıma o takıldı. yedeğe gerek var mı?
Evet ben de ondan çok gördüm ama saat üçü geçemeden denize gitmediğimiz için gerek duymadım canım. Üçten sonda da güneş kremi yeterli olur dedimBen de decatlonda uv korumalı mayo gordum gecenlerde Ali de çok beyaz tenli güneşe bakamıyor bile yavru acaba onlardan mı alsam dıyorun boylr fakır kollu sortlu gıbı falan
Valla Arven de cok agladi canim sabahlara kadar.ama vermedim geceleri de .3 gun sonra anladi zaten o da ve bir daha istemedi.Kötü. Sabır taşlı haliyle bile emdi. Gece uykusuna geçerken öyle bi ağlıyor ki inanamazsın. Emziriyorum mecbur. Gündüz emmeyi kestik gibi ama gece emziriyorum. Nasl kendimkendine uyumaya alışacak bilmiyorum
iyi bari sevindim:) ne zaman geliyorsunuz bu tarafaYok kuzum bıraktığımdan değil de çok perişan oldum , böyle yorgun depresif mutsuz bir halim vardı , anca kendimi topladım da ortamlara geri döndüm :)
Ağlarken kusuyor çocuk dayanamadm valla gece emziriyorum. Ama bu seferde gece uyanmaları bitmeyecek.Valla Arven de cok agladi canim sabahlara kadar.ama vermedim geceleri de .3 gun sonra anladi zaten o da ve bir daha istemedi.
Evet canım. Hatta gece uyanmayan kızım emzirmeyi keseceğim diye huzursuzlanıp gece iki kez uyanmaya başlamıştı.Ağlarken kusuyor çocuk dayanamadm valla gece emziriyorum. Ama bu seferde gece uyanmaları bitmeyecek.
Kıyamam kuzuya ya.dogru soyluyosun canım gece uyanmalari emdigi surece devam edecek.neyi en cok seviyosa geceleri onunla oyalamayı denesen.zor olcaak ama ise yarar belki :/Ağlarken kusuyor çocuk dayanamadm valla gece emziriyorum. Ama bu seferde gece uyanmaları bitmeyecek.
ben de okudum bunu. ya var ya iyice içine ettiler. önce antibiyotikten korkutuyorlar şimdi de vermezseniz öldürürsünüz diyorlar. yok rastgele antibiyotik yazan dr. lar hariç falan. nerde var öyle doktor, yüzde bir. sıktılar valla.Mutlaka okumalısınız kızlar!
Hoşgeldin Bacım. Ara ara o depresif hal hepimizde var :)bazen içimden bir canavar çıkıyor benimde.Yok kuzum bıraktığımdan değil de çok perişan oldum , böyle yorgun depresif mutsuz bir halim vardı , anca kendimi topladım da ortamlara geri döndüm :)