2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Kötü. Sabır taşlı haliyle bile emdi. Gece uykusuna geçerken öyle bi ağlıyor ki inanamazsın. Emziriyorum mecbur. Gündüz emmeyi kestik gibi ama gece emziriyorum. Nasl kendimkendine uyumaya alışacak bilmiyorum

Foçanın suyu hep serin. Biz her yaz ordayız nerdeyse. Kvler foçaya yakın.ist dan izmire gittiğümiz soluğj foçada alıyoruz

Bikini de olsa ben ıslak kalmasını istemezdim. Ben kendim de hiç ıslak durmam. Denizdrn sonra mutlaka kurusuyla değiştiririm.
Canım sahilde oynarken hep suyun içinde olacağı için ıslak kalmaması mümkün değil. Benim de aklıma takılıyor sürekli kum ve suyla oynarsa üşütmez mi diye. Üç ay boyunca hemen her gün denizde oluyoruz. Birkaç kez hastalık atlatacağız gibi geliyor bana

Ya kaka yaparsa :) plajda kumda oynarken sürekli denize girip kovayla su taşıyorlar ya. O sırada yine ıslanacak o yüzden üstünde kalması gerekiyor

Ben de decatlonda uv korumalı mayo gordum gecenlerde Ali de çok beyaz tenli güneşe bakamıyor bile yavru acaba onlardan mı alsam dıyorun boylr fakır kollu sortlu gıbı falan
Evet ben de ondan çok gördüm ama saat üçü geçemeden denize gitmediğimiz için gerek duymadım canım. Üçten sonda da güneş kremi yeterli olur dedim

Kötü. Sabır taşlı haliyle bile emdi. Gece uykusuna geçerken öyle bi ağlıyor ki inanamazsın. Emziriyorum mecbur. Gündüz emmeyi kestik gibi ama gece emziriyorum. Nasl kendimkendine uyumaya alışacak bilmiyorum
Valla Arven de cok agladi canim sabahlara kadar.ama vermedim geceleri de .3 gun sonra anladi zaten o da ve bir daha istemedi.

la leche league'de bir yazı okudum. iş gereği mogolistanda uzun yıllar kalan bir anne yazmış. emzirme amerika ve batı toplarında çok fazla özel bir durum değil hatta belli bir süre sonra memeden kesme bebeğin sosyalleşmesi,bagimsizlasmasi için gerekir düşüncesi, etrafın hala emziriyor musun baskisi(doktorlar dahil) diye devam ediyor.mogolistan'da ise tam tersi 4 yaşına kadar emzirildigini ve kendisinin de 3 yaşına kadar oğlunu emzirdigini yazmış. orada cengizin kuvveti,güreşçi gücünün emzirmeden geldiği,her türlü hastalığa iyi geldiğine inanilirmis.hatta çocuk huysyzlandiginda, tartistiginda kadınlar memelerini acar çocuklar herşeyi unutarak memeye koşarmış. ilginç bir yazı...
ben okudukça ne feber ve benzeri uyku eğitimi modellerinin ne de memeden ayırmada çocuğu aglatarak yapılmasının taraftarı değilim. her bebek farklı her anne farklı ve herkes kendi yolunu çizmeli. ben mümkün olduğunca, gücüm, sağlığım el verdiğince gidişatı ona bırakacağım.

Ağlarken kusuyor çocuk dayanamadm valla gece emziriyorum. Ama bu seferde gece uyanmaları bitmeyecek.
Evet canım. Hatta gece uyanmayan kızım emzirmeyi keseceğim diye huzursuzlanıp gece iki kez uyanmaya başlamıştı.
Daha önce hiç ekran göstermediğimiz için ona tablet çok ilginç geldi. Youtubedan Baby shark falan dinlettik, öyle uyudu . Bizim için kurtarıcı oldu yani. Bir de pipetli sulukla kendini teselli etti :)
Şarkı dinlenirken de kızımı yan yatırdım, ben de ona arkadan sarıldım. Yani onu bırakmadığımı hep hissetsin istedim.

Ağlarken kusuyor çocuk dayanamadm valla gece emziriyorum. Ama bu seferde gece uyanmaları bitmeyecek.
Kıyamam kuzuya ya.dogru soyluyosun canım gece uyanmalari emdigi surece devam edecek.neyi en cok seviyosa geceleri onunla oyalamayı denesen.zor olcaak ama ise yarar belki :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…