2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Ay hiç sanmıyorum dediğimi :) tek meme ile takılıyorum:) ben de hemen senin ardından bırakma girişimine başlamıştım sanırım. 16.5-17 aylıktı niyetlendim ama süreç 1.5 ayımızı aldı.
Benim oğlum da o aylarda bıraktı ama o kendiliğinden bıraktı çağırıp dururdum oğlum gel haydi diye ı ıh derdi oturur ağlardım bir de. Ben de mastit ameliyatı oldum oğlum 2.5 aylıktı tek meme gittik hep

Sizin ayrılış daha güzel olmuş:) Anneler memeden kesince aradaki bağın azalacak olmasından endişe edip üzülüyormuş sanırım. Ben o kadar yorulmuşum demek ki doğrusu çok sevindim

Sizin ayrılış daha güzel olmuş:) Anneler memeden kesince aradaki bağın azalacak olmasından endişe edip üzülüyormuş sanırım. Ben o kadar yorulmuşum demek ki doğrusu çok sevindim
Bizim onun kararı olunca sanırım çok üzüldüm bildiğin bir gün aniden kucağımdan emmeden indi ve bir daha emmek için gelmedi :) bir de ben zorlu süreçlerden geçtiğime sanırım bu ayrılık üzmüştü beni yani zamanla alıştım :)

Selam kızlar . Tatil için antalyaya geldik oglum denize girmiyor ((( yolda gelirken foça ve ılıksu da da kaldık. Ilk foça da denedik soguk mu geldi anlamadik yok girmek istemiyor. Bir kere kucağımda sokayım dedim ağlıyor. Geçen sene bayılırdı denize bu sene niye böyle oldu anlamadım. Benzer durum yaşayan var mı?

Bizimki deniz havuz ne bulsa atlıyor ama su soğuksa istemez diye ben sokmuyorum. Çünkü ben de su göbeğe gelince ilerleyemiyorum:) Göbek alışmadan da dalamıyorum:) Kıyıda kum falan oynuyor dizlerine kadar giriyor.

Biz focada sokmakla hata ettik sanırım orasi baya soğuktu. Antalyada deniz baya sıcak ama girmiyor simdide dedigin gibi kova kürekle oynuyor. Ama beni de sokmuyor denize dogru düzgün gel gel gel diye mızmızlanıyor. Inşallah alışır bakalım

Evet canım banyoda yıkıyorum.genel olarak seviyo ama iş başı yikamaya gelince biraz mirin kirin ediyo tabi :)
Anladim canım Allah kavustursun tekrar..

Canım geç cevap veriyorum kusura bakma.tatile gittik geldik giremedim bu yuzden.sabkr tasini bi kere surdum emdi tiksindi bi daha da emmeye yanasmadi.baya tiksindi tadindan.ilk 3 4 gun cok zorlandi ozellikle geceleri.snra hic istemedi kendi kendine uyuyor simdi sizde son durumlar ne canim ?

1 yaşına kadar refleks olarak yüzüyorlar canım. Bence soğuk geldiğinden sevmemiştir. Ben youtube'u açıp denizde yüzen çocukları ve sahilde kumla oynayan çocukları izlettim. sen de dene istersen. İzletirken de "bak çok güzel yüzüyorlar” falan dedim

Altta mayo bez olacağı için etekli bikini aldım kızlar. Bir de mayoyla ıslak kalınca karnı beli üşür diye mayo kullanışlı gelmedi bana
ben yüzdürürken mayo bez kullanmicam. denize işesin nolacak:) denizden çıkınca da mayoyu çıkarıp ince bişeyler giydirmeyi düşünüyorum. 1 tane mayo yeterli olur mu acaba aklıma o takıldı. yedeğe gerek var mı?

Altta mayo bez olacağı için etekli bikini aldım kızlar. Bir de mayoyla ıslak kalınca karnı beli üşür diye mayo kullanışlı gelmedi bana
Ben de decatlonda uv korumalı mayo gordum gecenlerde Ali de çok beyaz tenli güneşe bakamıyor bile yavru acaba onlardan mı alsam dıyorun boylr fakır kollu sortlu gıbı falan

İşemesi değil de öbürü felaket olur kız :) ay şimdi bir hayal ettim içim hoş oldu :)))

Ben güneşten korumak için mayo bikini yerine uv korumalı iki parça almıştım, yüzüyü mayosu gibi oluyor giyinince. Tek ürün yeterli gelmişti. Bir tane de yedek etekli mayo vardı ama kullanmadım onu.

sena'nın kaka saati belli o yüzden sorun yok:))
uv korumalıları gördüm de sanki rahat etmez gibi geldi bana.

oyuncakla falan mı ikna etsen. inşallah girer denize siz de rahat rahat yüzersiniz. iyi eğlenceler :)

Ahahaha bende oyle yaptim valla canım.dedigin gibi kaka saati belli.hic sıkıntı olmadi yeldir yeldir girdi cikti oynadi kuzum

Bugün sideye geldik deniz baya sıcaktı girdi sonunda:))) dediginiz gibi soguk olduğu için girmiyormuş demekki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…