2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
becerebilem tiksindirmeden bıraktırsın diyorum bende. öyle sen artık büyüdün emmeen gerekmiyordan fln anlamıyor. öğün azaltmayı da denedim olmuyor. işten geldiğim için özlüyor daha annemden aldığımda başlıo meme meme die sabah kdr emiyor. kaç aydır 1g bile kilo almadı hep 10 kg. iki lokma yedirebilirsek göbek atıyoruz.

yiyen çocuğun bırakması daha kolay. bnm ki meme delisi severke yediği doğru düzgün bişey yok eline vereyimde yesin oyalansın dediğim. bizde parkta bahçedeyiz. bu süreçte yanında olmak için bayram tatilini seçtim ztn. en azından sarılarak öperek yanında olduğımı onu sevdiğimi hissetsin die. bnm kuzenlerim de var. meme yok sen büyüdün dedim bidaha istemedi diyolar mesela. düşkün olan bebeğin bırakması daha zor bence

Iyi bayramlar kizlarrr.Düzce ye geldik.sabah namazıyla gün başladı kahvaltı faslı falan filan derken haydeee anneeee giydir beni giydir beniiii.kızları hediye paketi yaptım en son kendimi.Ahanda bu saat oldu hala paket halindeyiz birazdan yeterrrr diye bağırıp pijamalarima kosasim varrr:)))

emeewk mi uyuyordu. gündüz emmeyi bitirdik gibi. aramıyor pek. aklına gelince de yüzünü buruşturuo eee olmuş dimi diyorum kafa sallıo. ama uykuya memede alıştığı için uyuyamıyor çok çokk ağlıyor. bugün dayanamayıp emzirdim napıcam bilemiyorım

Emerek uyumayı bırakmıştı. O dönem gün içinde çok çok yorduk önce salonda hep birlikte yuvarlandık. Sonra ışık kapattık. Kendi kendine uyudu. Yanında beni istiyor uyumadan önce. Memeyi azalttıkça uykuya kendi kendine geçmesini de göstermek gerekiyor sanırım. Biraz zamana yaymayı dene. Yalan olmasın ben en son Mart’ta yazdım sanırım buraya. O dönemde başladım Mayıs başında anca bıraktı.

Benimki de zayıf biliyorsun. Ben de yemediği için bari meme emsin diye tek meme ile helak oldum. Memeyi bırakınca yemesi daha iyi oldu. Hele uyku.... Nazar değmesin de hiç uyanmıyor artık geceleri.
Makarna ve pilavı kendi yemeyi çok seviyor. Önüne sürekli yemek ver. Belki 1-1.5 saat ara ile... Meyve olur yoğurt olur makarna olur. Ağzı sürekli dolu olsun yemiyorlar zaten de bırak oynasın oyalansın.

Benimde korkulu ruyam o. Benimkide emerek uyuyor memeyi bırakırken napcam bilmiyorim sadece uyurken emdirsen ne olur acaba. Tecrübeli anneler sizce?

Benimde korkulu ruyam o. Benimkide emerek uyuyor memeyi bırakırken napcam bilmiyorim sadece uyurken emdirsen ne olur acaba. Tecrübeli anneler sizce?
gece uykıya geçerken ve gece uyanmalarında bir süre daha emzirmeye karar verdim. çünkü hiç bi şwkilde susturamuyoeuz bu gece uykusuna geçerken ağlamaktan nerdeyse kusuyordu. çocuğa işkence etmeye gerek yok gündüzü bıraktı demek ki geceye hazır diil. başka türlü uyumayı bilmio

Bencede iyi düşünmüşsün

Hayırlı olsun canım. Ben emzirmeyi bıraktığımda sen "üç yaşına kadar emziririm" demiştin diye hatırlıyorum. Hayırdır niye bıraktın? Yanlış hatırlıyor da olabilirim.

Ben ilaç kullanıyorum pıhtılaşma için ama ilaç dengemi bozdu. Hem düşük yaptım, hem emzirmeyi bıraktım, hem de sağlığım bozulmuş gibi hissediyorum. Bu günler de geçer inşallah

Geçmiş bayramınız mübarek olsun kızlar.
Kızım grip oldu, bana da bulaştı. Yazın da hiç çekilmiyor grip. Hiç hastayım demiyor, götürdüğüm her yerde oynuyor. Artık yolda yürümüyor, hep koşuyor.
Bugün yazlığın bahçesine sığ bir çukur kazdık, içine deniz kenarından getirdiğimiz büyük bir kova kumu döktük. Tırmıkla kürekle çok güzel oynadı :)

Geçmiş olsun canim.

Ay hiç sanmıyorum dediğimi :) tek meme ile takılıyorum:) ben de hemen senin ardından bırakma girişimine başlamıştım sanırım. 16.5-17 aylıktı niyetlendim ama süreç 1.5 ayımızı aldı.

Geçmiş olsun canım. Benim oğlum da kumla oynamayı çok seviyor inşallah bu yaz tatile gidebilirsek çok eğlenir diye düşünüyorum geçen yaz gitmemiştik küçük diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…