2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
su için bizim için biraz erken evimiz pek güneş görmüyor. dışarda pek kumlu alan yok. annemlerin bahçesinde toprakla oynuyor bazen. oyun hamuru kendim yapmıştm un tuz zerdeçalla renklendirip pek beğenmemişti ama artık oynar sanırım bende alaym. mum boyalarımız var bayılıyor boyama yapmaya. watermagic defterler naaıl acaba hoilarına gider mi

kızlar bugünde sabır taşı alıp sürdüm. işten öğlen geldim ve oğlum hiç meme sormadı. 2 günde biraz alıştı sanırım. tee akşam olunca aklına geldi meme bak dedi. baktı uf dedi. sonra bide tadına bak istersen meme acı olmuş artık dedim. bi dudağını değdirip çekti. tadı çok buruk ve kokulu

canım sen bilirsin ama memeden tiksindirmeyin diyor tüm uzmanlar. bıraktırmak zor elbette bunca zaman doyduğu,huzur bulduğu, acılarını dindiren en güvenli yerdi.birkac günde alışması mümkün değil elbette

Su tabancası çok iyi fikrimiş canım. Diğerlerini ben de yaptırıyorum ama hep yeni şeyler ilgisini çekiyor artık

Canım klozetin kapağını kapatınca üstüne koyuyoruz. Ama klozet kapağının kare şeklinde geniş ve üstü dümdüz. Bazıları bombeli oluyor. Onlarda durmaz tabi

Ben konuşarak bıraktırdım. Eline bol bol meyve verdim. Hep dışarıda vakit geçirdik aklına gelmesin diye. En kurtarıcı pipetli suluk oldu. Onunla teselli buluyordu sanki. Gece uyanırsa da tablet açtım. Çok şükür bir hafta yeterli oldu. Sonra tableti kaldırdık

Ohhh benim kendi kullanımımda bahçe olsa orayı parka çeviririm aynen canım değerlendir mis gibi bahçeyi.
Benim gözetimimde olduğu için yutmuyor canım oynayıp kaldırıyoruz. Hem mum boyası hem oyun hamuru Lets marka internetten aldım.

Bizde o incinen grupta olacağız. Çocuğun yapısı ve düşkünlüğü ile ilgili bir durum bence..

Yeğenimin vardı bizim kızlar sevmedi, çocuktan çocuğa değişiyor kimi çocuk bayılıyor.
Bizim balkonlar yanıyor tam havuz sefasına uygun, güneş görmeyen evde zor olur.

Allah yardımcın olsun canim

Kuzum geçmişi okumadım bayadır yoktum.
Ben 1 ay kadar önce memeden kesebildim.
Uzun sürdü bırakması.
Önce anlattım 10 gün kadar süt azaldı artık büyüdün bardaktan süt içmelisin diye. İstedikçe verdim yine memeyi.
Sonra sabır taşı sürdüm o buruk haliyle yine emdi 5 gün kadar niye tadı böyle diye sorgulamadı bile. Sabır taşını aldığım aktar emmeye devam eder ver sen yine dedi. Ben de devam ettim. Artık eeğhh olmuş bu demeye başladı ama emiyordu az da olsa. Bir gün saçım dökülmüş bir tel mememde kalmış sanırım banyodan sonra onu gördü eğk olmuş dedi sil dedi. Baktım etkili silemem dedim. Daha da emmedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…