su için bizim için biraz erken evimiz pek güneş görmüyor. dışarda pek kumlu alan yok. annemlerin bahçesinde toprakla oynuyor bazen. oyun hamuru kendim yapmıştm un tuz zerdeçalla renklendirip pek beğenmemişti ama artık oynar sanırım bende alaym. mum boyalarımız var bayılıyor boyama yapmaya. watermagic defterler naaıl acaba hoilarına gider miKızlar biz her Allahım günü parktayız hatta öyle ki çoğu gün öğleden önce ve sonra olmak üzere iki kere çıkıyoruz. Bizdeki sorun da parka fazla doymuş olmaları, değişiklik arıyorlar :)
Sıcak olan öğle saatlerinde evde değişiklik olsun diye park yatağın içine 500 adet top aldım ve top havuzu yaptım, çok hoşlarına gitti severek oynuyorlar içinde.
Ayrıca balkona minik bir havuz aldım içinde oyuncak hayvanlarını yıkayıp, oyuncak yüzdürüp kendileri de eğleniyorlar. Yine minik su tabancası aldım bu tabanca ile ördek yıkamaca oynamaya bayıldılar.
Bunun haricinde bizim burada parklar kum değil ve aşırı biçimde köpek gezdirip işeten var bu sebeple rahatça oynamaları için gitti gidiyorsan kum satın aldım. Balkonda ve evimize yakın olan Selimiye cami bahçesinde o kumla oynatıyorum, kısıtlı oluyor ama mutlu oluyorlar :) ayrıca evde iken bal mumundan pastel boya gibi mum boyası almıştım onunla mum boyası ve oyun hamuru ile oynuyoruz. Büyük kızım ile el boyaması da yapıyoruz ama ufaklığı henüz ona dahil etmedim. Bunların haricinde mesela bir yüzeye koli bandı ters yapıştırıyorum minik top atarak bantta kalması oyunu oynuyoruz. Aklıma geleni yazdım sizlere de fikir olur belki. Başka gelirse yine yazarım :)
ay canım çok güldüm çok tatlı komik geldi bana hatta anneme okudum:)) o an öyle olmuyor tabi
Kızlar parça etli bezelye tavsiye ederim benim kuzular güzel yediler
canım sen bilirsin ama memeden tiksindirmeyin diyor tüm uzmanlar. bıraktırmak zor elbette bunca zaman doyduğu,huzur bulduğu, acılarını dindiren en güvenli yerdi.birkac günde alışması mümkün değil elbettekızlar bugünde sabır taşı alıp sürdüm. işten öğlen geldim ve oğlum hiç meme sormadı. 2 günde biraz alıştı sanırım. tee akşam olunca aklına geldi meme bak dedi. baktı uf dedi. sonra bide tadına bak istersen meme acı olmuş artık dedim. bi dudağını değdirip çekti. tadı çok buruk ve kokulu
Su tabancası çok iyi fikrimiş canım. Diğerlerini ben de yaptırıyorum ama hep yeni şeyler ilgisini çekiyor artıkKızlar biz her Allahım günü parktayız hatta öyle ki çoğu gün öğleden önce ve sonra olmak üzere iki kere çıkıyoruz. Bizdeki sorun da parka fazla doymuş olmaları, değişiklik arıyorlar :)
Sıcak olan öğle saatlerinde evde değişiklik olsun diye park yatağın içine 500 adet top aldım ve top havuzu yaptım, çok hoşlarına gitti severek oynuyorlar içinde.
Ayrıca balkona minik bir havuz aldım içinde oyuncak hayvanlarını yıkayıp, oyuncak yüzdürüp kendileri de eğleniyorlar. Yine minik su tabancası aldım bu tabanca ile ördek yıkamaca oynamaya bayıldılar.
Bunun haricinde bizim burada parklar kum değil ve aşırı biçimde köpek gezdirip işeten var bu sebeple rahatça oynamaları için gitti gidiyorsan kum satın aldım. Balkonda ve evimize yakın olan Selimiye cami bahçesinde o kumla oynatıyorum, kısıtlı oluyor ama mutlu oluyorlar :) ayrıca evde iken bal mumundan pastel boya gibi mum boyası almıştım onunla mum boyası ve oyun hamuru ile oynuyoruz. Büyük kızım ile el boyaması da yapıyoruz ama ufaklığı henüz ona dahil etmedim. Bunların haricinde mesela bir yüzeye koli bandı ters yapıştırıyorum minik top atarak bantta kalması oyunu oynuyoruz. Aklıma geleni yazdım sizlere de fikir olur belki. Başka gelirse yine yazarım :)
Canım klozetin kapağını kapatınca üstüne koyuyoruz. Ama klozet kapağının kare şeklinde geniş ve üstü dümdüz. Bazıları bombeli oluyor. Onlarda durmaz tabiyok zaten parka gitmesek bile yıkıyorum. başından aşağı kum boşalttığı gün saç diplerine hep kum yapışmıştı. yıkadığımda küvetin dibinde bir avuç kum vardı. bide şortla oynuyor ya, çıplak bacağına kum değecek düşüncesi vardı nasıl olur falan. bugün şortuyla kumda oynattım pek de bişey olmadı gayet güzeldi :)
klozetin üstünde nasıl duruyor ki küvet?
Ben konuşarak bıraktırdım. Eline bol bol meyve verdim. Hep dışarıda vakit geçirdik aklına gelmesin diye. En kurtarıcı pipetli suluk oldu. Onunla teselli buluyordu sanki. Gece uyanırsa da tablet açtım. Çok şükür bir hafta yeterli oldu. Sonra tableti kaldırdıksabah anneme bıraktım bugün yarım gün çalışcağım. anneee annee meme die nasl paça yapışıyor. bnmde içim kan ağlıyor ama 2 gündür daha ii yiyor yemeklerini. ama o anneciğim artık büyüdün meme emmene gerek yok diip bırakanlar nasıl oluyor anlamadm. 2 gündür konuşmadığım şey kalmadı bana mısın demiyor. kalbi ruhu incinmesin istiyorum ama çok zorlanıyoruz
Aynen canım onu dedim, tez zamanda oto koltuğu al bacım.sahile niye gitmiyorsun mu demek istedin:) sahile araba lazım canım uzak kalıyor biraz.
Ohhh benim kendi kullanımımda bahçe olsa orayı parka çeviririm aynen canım değerlendir mis gibi bahçeyi.bizim park yatağı öylece duruyor, ben de yarın senin gibi top havuzu yapayım:) bizim bahçe var ben de suyla oynatıyorum. salıncak da var. belki kaydırak alırım ayrıca. havuz da alayım.
keşke biz de sitede oturuyor olsaydık parktan çıkmazdım ne güzel.
bide oyun hamurunun üzerinde +3 yaş yazıyor. yutma tehlikesi olmaz mı ben çekindim almaya. mum boyası nerden aldın?
Bizim de çevrede çok park var büyük büyük aynen dediğim gibi rahat oluyor :)bizim sitenin parkı polimer tabanlılardan düşse de bişey olmuyor hem de kirlenmiyor o gğzel :)
Bizde o incinen grupta olacağız. Çocuğun yapısı ve düşkünlüğü ile ilgili bir durum bence..sabah anneme bıraktım bugün yarım gün çalışcağım. anneee annee meme die nasl paça yapışıyor. bnmde içim kan ağlıyor ama 2 gündür daha ii yiyor yemeklerini. ama o anneciğim artık büyüdün meme emmene gerek yok diip bırakanlar nasıl oluyor anlamadm. 2 gündür konuşmadığım şey kalmadı bana mısın demiyor. kalbi ruhu incinmesin istiyorum ama çok zorlanıyoruz
Yeğenimin vardı bizim kızlar sevmedi, çocuktan çocuğa değişiyor kimi çocuk bayılıyor.su için bizim için biraz erken evimiz pek güneş görmüyor. dışarda pek kumlu alan yok. annemlerin bahçesinde toprakla oynuyor bazen. oyun hamuru kendim yapmıştm un tuz zerdeçalla renklendirip pek beğenmemişti ama artık oynar sanırım bende alaym. mum boyalarımız var bayılıyor boyama yapmaya. watermagic defterler naaıl acaba hoilarına gider mi
Diş mi gelecek acaba?Benimki bir ara cok seviyordu simdi bezelyede yemiyorhic bisey yemiyor bu ara sadece meyve
sabah anneme bıraktım bugün yarım gün çalışcağım. anneee annee meme die nasl paça yapışıyor. bnmde içim kan ağlıyor ama 2 gündür daha ii yiyor yemeklerini. ama o anneciğim artık büyüdün meme emmene gerek yok diip bırakanlar nasıl oluyor anlamadm. 2 gündür konuşmadığım şey kalmadı bana mısın demiyor. kalbi ruhu incinmesin istiyorum ama çok zorlanıyoruz
Diş mi gelecek acaba?
hayırlı bayramlar herkese darısı her seneye nasip olsun sevdiklerimizle ♥
Kuzum geçmişi okumadım bayadır yoktum.kızlar bugünde sabır taşı alıp sürdüm. işten öğlen geldim ve oğlum hiç meme sormadı. 2 günde biraz alıştı sanırım. tee akşam olunca aklına geldi meme bak dedi. baktı uf dedi. sonra bide tadına bak istersen meme acı olmuş artık dedim. bi dudağını değdirip çekti. tadı çok buruk ve kokulu