- 25 Eylül 2016
- 3.335
- 4.034
- 42
selam kızlar, artık eskisi gibi yazan olmuyor. Ramazanda gelince iyice koptuk..Bende bu ramazanda öğleye kadar evde olduğum için, çocuklara normal kahvaltıya başladım. Bulamaç artık yemek istemiyorlardı bende zorlamadım. Bakıcı hala sonbahara kadar verseydik diyor. Şuan çok fazla bir şey yediremiyorum. 1 yumurta (zorla), domates, salatalık dilimliyorum, kızım kaşar sevdi 1-2 dilim yiyor. oğlum peynir türlerini hiç yemiyor. 1'er kaşık pekmez veriyorum. Patates kızartması sevdiler. Ekmek yemiyorlar. Siz neler veriyorsunuz? insan tıkanıyor yemeyince. Ve çok çabuk acıkmaya başladılar, evdeyken habire emmek istiyorlar
Anladım canım çalışan anne olunca uyumuyorsa yapacak bişey yok normal yemeklerini yiyorsa hiç sorun yok bence.
ben sütaş almıştım
hiç haberim yoktu ya iyi oldu öğrendim. neyse ki kızım hiç yemedi ben yedim :))Sütasin ineklerinde yüksek oranda antibiyotik çıkmıştı. Ben sütaş almıyorum hic. Tek süt veya sek alıyorum
Aslında hep besleyici şeyler yiyor canım. Zeytin seviyorsa Omleti zeytinli yapmayı denesene.Bizimki kahvaltida sadece zeytin ve yarim bardak portakal suyu iciyor. Arada yumurta yada kaşar yiyor cani isterse. Yemek işimiz bu aralar sıkıntılı. Bulgur pilavi ve yagli limonlu patates haslamasindan başka bisey yemek istemiyorhavalar ve dişten dolayi sanirim. Kuru meyve ve taze meyveleri seviyor. Karpuz ve kiraz favorimiz su an.
canım bende de olmuştu, ilerlemeden antibiyotikli kremle geçmişti benim. bence yarın bi doktora götür.uygun bi krem veriroğlumun el parmağında dolama olmuş kızlar ne yapsam
doktoruna fotoğraf attm hemen bakalım söylerse bugün gidip alırım krem. nette sıcak soğan fln yazıyor ama onu durdurmaz. dün hafif kırmızoydı bugüm beyazlamışcanım bende de olmuştu, ilerlemeden antibiyotikli kremle geçmişti benim. bence yarın bi doktora götür.uygun bi krem verir
Cerosss nasıl sevindim senin adına maaşallah bakıcı işini çözmüşsün. Canım benimkiler ikiz olduğu İçin gelen kaçıyor. Şimdiye kadar hep yatışı vardı attık gündüzlüye döndüm. Annem yanımda bakıcı ile birlikte o da var ama annem rahat durmuyor bakıcıyla birlikte sürekli çalışma halinde. Artık çok yoruluyor. Kadını elinde değil duramıyor. Çocukların kahvaltısı yemeği üstü başı derken helak oluyor. Bende artık annem dinlendin diye çocukları kreşe vermek istiyorum. Tek bakıcı olsa evde o da olmaz kadın iki çocukla yapamaz. Zaten iyice yaramazlaştılar.birde kreş zaten çalıştığım yerin kreşi. Aynı kampüs içindeyiz. Çocukları kreşe bırakıp işime geçeceğim iki bina arası 200 metre heran gidip bakabilirim. Tek sıkıntı sabah 8:30-9:00 arası kreşte olacaklar akşam 18:00 e kadar çalışma saatlerim çok uzun çünkü. Ama kararlıyım kreşe vereceğim annem dinlensin biraz. 2-3 ay gitsinler olmazsa eğer alırım seneye Eylül’e kadar tekrar annem ve bakıcı evde bakarlar diye düşünüyorum. Bir de kreşe verenler birşeyler yazsa çok güzel olacak.Hosgeldin canım.bakıcınızla sorun mu var.bende dusunmustum bi ara ama simdiki bakicimiz cok iyi cok memnunuz :) hatta Arven aksamlari giderken arkasindan agliyor
Cok gecmis olsun canım..bende haslanmis lahana iyi geliyor diye duymustum bi arastir istersen..oğlumun el parmağında dolama olmuş kızlar ne yapsam
Cok sagol canım :) sende insallah rahat edebilceginiz bi duzen kurarsınCerosss nasıl sevindim senin adına maaşallah bakıcı işini çözmüşsün. Canım benimkiler ikiz olduğu İçin gelen kaçıyor. Şimdiye kadar hep yatışı vardı attık gündüzlüye döndüm. Annem yanımda bakıcı ile birlikte o da var ama annem rahat durmuyor bakıcıyla birlikte sürekli çalışma halinde. Artık çok yoruluyor. Kadını elinde değil duramıyor. Çocukların kahvaltısı yemeği üstü başı derken helak oluyor. Bende artık annem dinlendin diye çocukları kreşe vermek istiyorum. Tek bakıcı olsa evde o da olmaz kadın iki çocukla yapamaz. Zaten iyice yaramazlaştılar.birde kreş zaten çalıştığım yerin kreşi. Aynı kampüs içindeyiz. Çocukları kreşe bırakıp işime geçeceğim iki bina arası 200 metre heran gidip bakabilirim. Tek sıkıntı sabah 8:30-9:00 arası kreşte olacaklar akşam 18:00 e kadar çalışma saatlerim çok uzun çünkü. Ama kararlıyım kreşe vereceğim annem dinlensin biraz. 2-3 ay gitsinler olmazsa eğer alırım seneye Eylül’e kadar tekrar annem ve bakıcı evde bakarlar diye düşünüyorum. Bir de kreşe verenler birşeyler yazsa çok güzel olacak.
canim insallah çabucak geçer. benim tirnagimda sanki kalp atıyordu. kremle 2 günde geçti.ilerleyince zor oluyor ondan dedim eğer dolamaysa hemen götürdoktoruna fotoğraf attm hemen bakalım söylerse bugün gidip alırım krem. nette sıcak soğan fln yazıyor ama onu durdurmaz. dün hafif kırmızoydı bugüm beyazlamış
Canım benim kızı 15. aydan beri kreşe veriyorum. Kreş çalıştığım kurumun girişinde, onu bırakıp yukarı çıkıyorum ben de. İyiki kreşe vermişim diyorum çook memnunum. İnşallah böyle devam eder. Bi de erken yaşta daha kolay alışıyolar kreşe. Zaman geçtikçe daha çok zorlanacaklar alışmak için.Cerosss nasıl sevindim senin adına maaşallah bakıcı işini çözmüşsün. Canım benimkiler ikiz olduğu İçin gelen kaçıyor. Şimdiye kadar hep yatışı vardı attık gündüzlüye döndüm. Annem yanımda bakıcı ile birlikte o da var ama annem rahat durmuyor bakıcıyla birlikte sürekli çalışma halinde. Artık çok yoruluyor. Kadını elinde değil duramıyor. Çocukların kahvaltısı yemeği üstü başı derken helak oluyor. Bende artık annem dinlendin diye çocukları kreşe vermek istiyorum. Tek bakıcı olsa evde o da olmaz kadın iki çocukla yapamaz. Zaten iyice yaramazlaştılar.birde kreş zaten çalıştığım yerin kreşi. Aynı kampüs içindeyiz. Çocukları kreşe bırakıp işime geçeceğim iki bina arası 200 metre heran gidip bakabilirim. Tek sıkıntı sabah 8:30-9:00 arası kreşte olacaklar akşam 18:00 e kadar çalışma saatlerim çok uzun çünkü. Ama kararlıyım kreşe vereceğim annem dinlensin biraz. 2-3 ay gitsinler olmazsa eğer alırım seneye Eylül’e kadar tekrar annem ve bakıcı evde bakarlar diye düşünüyorum. Bir de kreşe verenler birşeyler yazsa çok güzel olacak.
bacoderm pomad sürün yazmış doktor bide ant şurup yazmış şurubu vermeyi düşünmüyorum kremi alır sürerimcanim insallah çabucak geçer. benim tirnagimda sanki kalp atıyordu. kremle 2 günde geçti.ilerleyince zor oluyor ondan dedim eğer dolamaysa hemen götür
canım benim oğlan da sürekli memede gece gündüz, yemede çok bi sıkıntı yok istemediği birşey olmadığı sürece ama bazen ben de bunalıyorum, uykusuzluk bitiriyor.cogu emzirmeyi bırak uykusu düzelir diyor ama sonra için rahat etmiyor.daha ne kadar emecek ki? çok şükür 20aylik olduk,emmedigi günleri hatırlayıp az daha dayan diyorum kendime. bir gün gelecek bir daha koşarak gelip meme meme diye çekiştirmeyecek, emerek uyumayacak... emzik gibi,biberon gibi emmek de bitecek, beslediğimiz günler de... büyüyorlar çok şükür sağlıkla her şey bi gün bitecek vakti gelince...memeden kesenler kesmek isteyenler ses verin. oğlum 19 aylık ve hala 10 kg 2 aydır kilo artışı durdu. herkes memeyi bıraktır diyor çünkü yemek yemeyi reddediyor. sürekli meme meme die peşimde. doktorumuza sordum. meme için yemediğini düşünüyorsan bıraktırabilirsin biz 2 yaşına kdr emzirilmesi taraftarıyız. memeyi bıraktırsanda yememeye devam edebilir anne sütünden de olmuş olur dedi. anneme diyorum sağmayı bırakayım önce hala günde 1 kez sağıyorum.120- 150cc süt çıkıyor. onuda gündüz uyurken 1 swferde içiyor. annem bırak emsin istediği kadar diip duruo. kafamda deli sorular sizler ne dersinz
Canım ben de geceleri uyumuyor uykusunu alamiyor diye biraktirdim biliyosun.meme icin uyumuyor diye dusundum ve oyleymis gercekten.birakinca memeyi deliksiz sabaha kadar uyumaya basladi.bu yeme icme icinde gecerli bence cunku memeye guveniyo.yeterince buyuduler artik.tabi en iyisini sen bilir sen hissedersin yine dememeden kesenler kesmek isteyenler ses verin. oğlum 19 aylık ve hala 10 kg 2 aydır kilo artışı durdu. herkes memeyi bıraktır diyor çünkü yemek yemeyi reddediyor. sürekli meme meme die peşimde. doktorumuza sordum. meme için yemediğini düşünüyorsan bıraktırabilirsin biz 2 yaşına kdr emzirilmesi taraftarıyız. memeyi bıraktırsanda yememeye devam edebilir anne sütünden de olmuş olur dedi. anneme diyorum sağmayı bırakayım önce hala günde 1 kez sağıyorum.120- 150cc süt çıkıyor. onuda gündüz uyurken 1 swferde içiyor. annem bırak emsin istediği kadar diip duruo. kafamda deli sorular sizler ne dersinz
Aslında hep besleyici şeyler yiyor canım. Zeytin seviyorsa Omleti zeytinli yapmayı denesene.
Ben kuru meyve pek vermiyorum. Çünkü mutlaka kurutulurken bakteri ürüyordur, vitaminleri ölüyordur
Bol taze meyvenin çıktığı mevsimdeyiz canım. Tazesi varken kurusuna gerek yok bence.Öylemiiiii
Boyu da uzamıyor mu?memeden kesenler kesmek isteyenler ses verin. oğlum 19 aylık ve hala 10 kg 2 aydır kilo artışı durdu. herkes memeyi bıraktır diyor çünkü yemek yemeyi reddediyor. sürekli meme meme die peşimde. doktorumuza sordum. meme için yemediğini düşünüyorsan bıraktırabilirsin biz 2 yaşına kdr emzirilmesi taraftarıyız. memeyi bıraktırsanda yememeye devam edebilir anne sütünden de olmuş olur dedi. anneme diyorum sağmayı bırakayım önce hala günde 1 kez sağıyorum.120- 150cc süt çıkıyor. onuda gündüz uyurken 1 swferde içiyor. annem bırak emsin istediği kadar diip duruo. kafamda deli sorular sizler ne dersinz