- 8 Mayıs 2015
- 10.506
- 16.870
Bence de 20 tl pahalı imiş ama insan istediği gibi bir şey bulunca alıyor sonuçta dünya kadar almıyoruz. Ben beyazlardaki lekeleri önce ebebekin sabun tozuyla çitiliyorum . Çoğu zaman çıkıyor. Çıkmazsa sedefe lekeye küçücük çamaşır suyu damlatıyorumKızlar icine giydirdiginiz citcitli bodylerin kalınlığı nasil? Ben ebebekten almıştım onlar baya kalındı kışın giydirdim. Gecen yaz bahar bebe citcitli body almistim simdi onlari giydiriyorim ama bir kac tane daha almam lazim. Bahar bebelerin tanesi 20 tl di gecen sene pahali degil mi sizce?birde beyaz bodylerdeki yemek lekelerini nasıl çıkarıyorsunuz?
Cok gecmis olsun canım.herseyin hayırlısıiyi
iyiyim canım sağol. artık hamile değilim. sonlanmak durumunda kaldı.
Cok gecmis olsun canım.Arven de dusmustu bi kere boyle tam dedigin yer yara olup sismisti.ama kendiliginden gecti hic mudahale etmemistim.Merhaba kızlar. Kızım dün akşam düştü, üst duduğını masanın kenarına vurdu. Dişi dudağını kasti sandık, kanama durunca uyuttum. Sabah baktım tam orta dişlerinin ortasındaki diş eti şişmiş ve yaraöğlen uykusundan kalkınca dişçiye götüreceğim.
Dil gelişimi konuşulmuş. Malum ben Türkçe öğretmeniyim ama hiç takmıyorum konuşma olayını. Çünkü biliyorsunuz gelişimde bireysel farklılıklar var. Her çocuk başkadır.
Dil gelişimde 18-24 ay telegrafik dönem diye adlandırılır. Yani çocuk genellikle iki kelimelik cümleler kurmaya başlar. Mesela “Anne gel.”der ama henüz tümleçleri, nesneleri kullanamaz. Yani daha iki yaşına kadar vakti var. İnşallah vakti gelince minnoşların hepsi bülbül gibi şakısın :)
ben de mecbur kalıyorum yoksa bıraksın çok istiyorum. siz ne ara başladınız ki. bilmiyorum canım ya bırakmaları lazımBenimki de iciyor gündüz. Anneme ağlıyormuş nenne mama diye dayanamayip veriyoruz. Ama ne zaman kesmek lazim acaba
Sağ ol canım. Çok şükür kızımın da geçti artık :)Cok gecmis olsun canım.herseyin hayırlısı
Cok gecmis olsun canım.Arven de dusmustu bi kere boyle tam dedigin yer yara olup sismisti.ama kendiliginden gecti hic mudahale etmemistim.
Bence de 20 tl pahalı imiş ama insan istediği gibi bir şey bulunca alıyor sonuçta dünya kadar almıyoruz. Ben beyazlardaki lekeleri önce ebebekin sabun tozuyla çitiliyorum . Çoğu zaman çıkıyor. Çıkmazsa sedefe lekeye küçücük çamaşır suyu damlatıyorum
Kızlar carioca boya kalemi konuşulmuştu kullanan var mı hangisinden almam lazım çeşitleri var. Yıkanınca çıkıyodu izler dimi
ben de mecbur kalıyorum yoksa bıraksın çok istiyorum. siz ne ara başladınız ki. bilmiyorum canım ya bırakmaları lazım
Teşekkür ederim canım ben de alayım :)Bizde var 6li ayıcık kapakli olanindan.yikaninca çıkıyor
Canım gündüzleri ne zaman içiyor devam sütü? Benim hiç vaktim kalmıyor yemeklerini bile tam yediremiyorum.Söyle ki sabah biraz geç uyanıyoruz kahvaltı yapıyoruz öğlen meyve yiyip yatıyor uyanınca hemen yemiyor abisini okuldan alıyoruz biraz parkta oynayıp gelince ikisinede çorba iciriyorum akşam birlikte bizim yemeklerden doyacak kadar değil ama yiyor yinede uyumadan yoğurt yiyor yada kefir iciyor yada bazen de ballı süt içip yatıyorlar gece beslenmesi hiç olmadı yaşından sonra gece bir kez uyanıp su icip yatıyor yani siz devam sütlerini hangi arada kaç kez veriyorsunuz merak ettim.Ben işe başladıktan sonra annem gündüzleri vermeye başladı.
Hosgeldin canım.bakıcınızla sorun mu var.bende dusunmustum bi ara ama simdiki bakicimiz cok iyi cok memnunuz :) hatta Arven aksamlari giderken arkasindan agliyorkızlar selam, uzun zamandır giremiyordum ama çok da yazan olmamış, umarım herkes iyidir. Ben eylülde çocukları kreşe vermeye karar verdim. bakıcı ile olmuyor. ama çok küçük oldukları için içim de acıyor açıkçası. Birkaç arkadaşın çocuğu kreşe gidiyordu diye hatırlıyorum. var mı bana verecek tavsiyeniz?
Ben geçen yaz bebek 9 aylıkken bile atlet giydirmedim :) gece de üstünü hiç örtmedim. Üstelik Sinoptayız. Hava maksimum 28 derece oluyor.
Sağol canım deneyim bende. Yazın suk değiştirmek gerekiyor diye bol alayim diyorum
Canım gündüzleri ne zaman içiyor devam sütü? Benim hiç vaktim kalmıyor yemeklerini bile tam yediremiyorum.Söyle ki sabah biraz geç uyanıyoruz kahvaltı yapıyoruz öğlen meyve yiyip yatıyor uyanınca hemen yemiyor abisini okuldan alıyoruz biraz parkta oynayıp gelince ikisinede çorba iciriyorum akşam birlikte bizim yemeklerden doyacak kadar değil ama yiyor yinede uyumadan yoğurt yiyor yada kefir iciyor yada bazen de ballı süt içip yatıyorlar gece beslenmesi hiç olmadı yaşından sonra gece bir kez uyanıp su icip yatıyor yani siz devam sütlerini hangi arada kaç kez veriyorsunuz merak ettim.
Ben geçen yaz bebek 9 aylıkken bile atlet giydirmedim :) gece de üstünü hiç örtmedim. Üstelik Sinoptayız. Hava maksimum 28 derece oluyor.
Bebeklerin kalbi bizden daha hızlı attığı için çok üşümezler. Sadece çabuk üşürler. Yani soğuk bir yerde bizim vücudumuz kütle olarak büyük olduğu için yavaş üşür ama bebeğin vücudu çabuk üşür :)
kahvaltı, meyve , çorba ve yoğurt.. bunlarla doyuyorlar ne mutlu. benim kız doymaz bunlarla ve yemek seçiyor tadına bile bakmıyor bazen. kahvaltıda herşeyi denedim. zeytini çok seviyor sadece. bi ara tereyağlı sade omlet seviyordu şimdi o da out. öğlene kadar 2 kez mama içiyor 180 ml. öğleden sonra yoğurt. yemek beğenirse yer. beğenmezse bazen 2. yemeği yapıyorum. yapamazsam yine mama. muz yiyor arada. akşam uyumadan yine mama. gece vermiyorum neyseki.Canım gündüzleri ne zaman içiyor devam sütü? Benim hiç vaktim kalmıyor yemeklerini bile tam yediremiyorum.Söyle ki sabah biraz geç uyanıyoruz kahvaltı yapıyoruz öğlen meyve yiyip yatıyor uyanınca hemen yemiyor abisini okuldan alıyoruz biraz parkta oynayıp gelince ikisinede çorba iciriyorum akşam birlikte bizim yemeklerden doyacak kadar değil ama yiyor yinede uyumadan yoğurt yiyor yada kefir iciyor yada bazen de ballı süt içip yatıyorlar gece beslenmesi hiç olmadı yaşından sonra gece bir kez uyanıp su icip yatıyor yani siz devam sütlerini hangi arada kaç kez veriyorsunuz merak ettim.
terlemesinden iyidir bence. bizim bura oralardan daha sıcak tabiki ama ben yarım kollu tek kat zıbın ve şort giydiriyorum. üstünü de örtmüyorum.Ben de temmuz ağustos ta giydirmedimde bu aralar giydiriyorum daha. Üşüyecek diye korkuyorum:)
ooo çok sevindim süper :)Hosgeldin canım.bakıcınızla sorun mu var.bende dusunmustum bi ara ama simdiki bakicimiz cok iyi cok memnunuz :) hatta Arven aksamlari giderken arkasindan agliyor
Sagol canım benim.sonunda bu konudan yana yuzum guldu icim rahatooo çok sevindim süper :)