- 25 Eylül 2016
- 3.335
- 4.034
- 42
memeden kesenler kesmek isteyenler ses verin. oğlum 19 aylık ve hala 10 kg 2 aydır kilo artışı durdu. herkes memeyi bıraktır diyor çünkü yemek yemeyi reddediyor. sürekli meme meme die peşimde. doktorumuza sordum. meme için yemediğini düşünüyorsan bıraktırabilirsin biz 2 yaşına kdr emzirilmesi taraftarıyız. memeyi bıraktırsanda yememeye devam edebilir anne sütünden de olmuş olur dedi. anneme diyorum sağmayı bırakayım önce hala günde 1 kez sağıyorum.120- 150cc süt çıkıyor. onuda gündüz uyurken 1 swferde içiyor. annem bırak emsin istediği kadar diip duruo. kafamda deli sorular sizler ne dersinz
Ben kesmek istiyorum eşim 2 yaşına kadar emcek diyo. Annem bıraktır bolluk zamanı yazın herşeyi yesin diyo. Ben de aralardayım senin gibi. Meme verince sakinleşiyor vermezsem çok sinirli. Çok yemek seçiyo muz hariç meyve yemiyor sebze çorbalarını güzel yiyo alllaha şükür. Ama zayıf 10 kiloydu en sonmemeden kesenler kesmek isteyenler ses verin. oğlum 19 aylık ve hala 10 kg 2 aydır kilo artışı durdu. herkes memeyi bıraktır diyor çünkü yemek yemeyi reddediyor. sürekli meme meme die peşimde. doktorumuza sordum. meme için yemediğini düşünüyorsan bıraktırabilirsin biz 2 yaşına kdr emzirilmesi taraftarıyız. memeyi bıraktırsanda yememeye devam edebilir anne sütünden de olmuş olur dedi. anneme diyorum sağmayı bırakayım önce hala günde 1 kez sağıyorum.120- 150cc süt çıkıyor. onuda gündüz uyurken 1 swferde içiyor. annem bırak emsin istediği kadar diip duruo. kafamda deli sorular sizler ne dersinz
nerden başlamalı nasıl ayırmalı hafiften alışsn die sen artık büyüdün anneciğim memeyi emme diyorum umrunda diil memeeee die ağzını ayıra ayıra aplık verene kdrCanım ben de geceleri uyumuyor uykusunu alamiyor diye biraktirdim biliyosun.meme icin uyumuyor diye dusundum ve oyleymis gercekten.birakinca memeyi deliksiz sabaha kadar uyumaya basladi.bu yeme icme icinde gecerli bence cunku memeye guveniyo.yeterince buyuduler artik.tabi en iyisini sen bilir sen hissedersin yine de
boyu uzuyor kilo almıyorBoyu da uzamıyor mu?
neymiş o bizim doktor iştah açıcı bi şurup olmadığını söyledi balık yapı vitamin şurubu fln iştah açmaz dedi. 1 şişe ocean balık yaplı multivitamin bitirdik hiç iştah fln açmadıBende emmesi taraftariyim canım. Dun oğlum ateşlendi annemler dr a götürdüler bogaz enfeksiyonu cıktı. Neyse arada annem iştahsızlığıni söylemiş onun icin de istah açıcı surup vermis. Sizde dr a sorun isterseniz
bnm ki sevdiği şeyleri bile çok az yiyor. meyve sadece muz. bi pilava taktı bu ara bilav bilav diye gezip duruyorBen kesmek istiyorum eşim 2 yaşına kadar emcek diyo. Annem bıraktır bolluk zamanı yazın herşeyi yesin diyo. Ben de aralardayım senin gibi. Meme verince sakinleşiyor vermezsem çok sinirli. Çok yemek seçiyo muz hariç meyve yemiyor sebze çorbalarını güzel yiyo alllaha şükür. Ama zayıf 10 kiloydu en son
ben bittim artık çok yoruldum emzirmekten sağmaktan. yemeklerini yese canım feda isterse 3 yaşa kdr emsin. ama yemeğe oturucaz memeeeéeee diye ağlıyor. hiç bir şekilde oyalanmıyor. emince de yemiyor.hele gece uykuları hala 3 kere fln uyanıo memeye 6da uyanıyorum akşam 7.30 da eve giriyorum evin işi bitmiyor. özel sektörde ve üretim sorumlusuyum. günde yaklaşık 12 bin adım atıyorum kafa yorgunluğumda cabası.Bende emmesi taraftariyim canım. Dun oğlum ateşlendi annemler dr a götürdüler bogaz enfeksiyonu cıktı. Neyse arada annem iştahsızlığıni söylemiş onun icin de istah açıcı surup vermis. Sizde dr a sorun isterseniz
Boyu uzuyorsa kilo almamasını sıkıntı etmiyorlar. Elbette anne için çok zor bunu kabullenmek ama parkta aşırı iri bebeklere bakıp kendini teskin edebilirsin. Kilo çok daha büyük düşman çocuğa.boyu uzuyor kilo almıyor
çok yoruldum ikimizi de yıpratıyor meme. gündüz hiç bir iş yaptırmıyor sürekli paçamda meme meme diye. birlikte oyun oynarken bile meme diye üstüme atlıo sürekli. gece ztn deliksiz uykumuz yok meme meme diye uyanıyor. uzun saarli ve yorucu bir işim var. bıraktırmayı kafama koydum ztn 20 aylık oldu. ama nasıl bıraktıracağımı bilemiyorum. öyle anneciğim sen büyüdün emme artıkten fln anlamaz çok ısrarcıBoyu uzuyorsa kilo almamasını sıkıntı etmiyorlar. Elbette anne için çok zor bunu kabullenmek ama parkta aşırı iri bebeklere bakıp kendini teskin edebilirsin. Kilo çok daha büyük düşman çocuğa.
Bir de anlattığın kadarıyla kıvanç iştahsız bir çocuk anne sütünü kesmenin de çok etkisi olmayacak gibi bahsettiğine göre. Yalnızca çocuk yemek yesin diye kesmek bana da makul gelmiyor.
Ama mesela bunun sende başkaca etkileri oluyorsa artık iş ile idame ettirememek vs gibi onu kendin tartıp karar verebilirsin.
artık 2 yaş sendromu etkileri başlamış okuduğum kadarıyla 18ayda başlayıp 2 yasa pik yapıyor ve 3,5 yaşakadar azalarak devam ediyor.inatlasma,ağlama krizleri,anneye daha da düşkünlük,ben bilirim,ben istedim olacak tavırları... bizimki de sürekli bana yapışık, 2 çekip bırakıyor 5 dakika sonra geliyor.bir de çalışan anneyi daha da ozluyorlar.çok yoruldum ikimizi de yıpratıyor meme. gündüz hiç bir iş yaptırmıyor sürekli paçamda meme meme diye. birlikte oyun oynarken bile meme diye üstüme atlıo sürekli. gece ztn deliksiz uykumuz yok meme meme diye uyanıyor. uzun saarli ve yorucu bir işim var. bıraktırmayı kafama koydum ztn 20 aylık oldu. ama nasıl bıraktıracağımı bilemiyorum. öyle anneciğim sen büyüdün emme artıkten fln anlamaz çok ısrarcı
Gülce Meryem de aynı anlattığın gibi, bende doktora yeterliliğe hazırlanıyorum ve gerçekten tahammül etmesi zor oluyor seni anlıyorum.çok yoruldum ikimizi de yıpratıyor meme. gündüz hiç bir iş yaptırmıyor sürekli paçamda meme meme diye. birlikte oyun oynarken bile meme diye üstüme atlıo sürekli. gece ztn deliksiz uykumuz yok meme meme diye uyanıyor. uzun saarli ve yorucu bir işim var. bıraktırmayı kafama koydum ztn 20 aylık oldu. ama nasıl bıraktıracağımı bilemiyorum. öyle anneciğim sen büyüdün emme artıkten fln anlamaz çok ısrarcı
Bizim sendrom etkileri 3-4 aydır başladı(1 Kasım doğumlu erken başladı) ve son iki üç gündür pik yapmış durumda inşaallah 2 yaşa varmadan biter :)artık 2 yaş sendromu etkileri başlamış okuduğum kadarıyla 18ayda başlayıp 2 yasa pik yapıyor ve 3,5 yaşakadar azalarak devam ediyor.inatlasma,ağlama krizleri,anneye daha da düşkünlük,ben bilirim,ben istedim olacak tavırları... bizimki de sürekli bana yapışık, 2 çekip bırakıyor 5 dakika sonra geliyor.bir de çalışan anneyi daha da ozluyorlar.
sendrom diye bişey yoktur diyor bazı uzmanlar..?Bizim sendrom etkileri 3-4 aydır başladı(1 Kasım doğumlu erken başladı) ve son iki üç gündür pik yapmış durumda inşaallah 2 yaşa varmadan biter :)
bizim de 1 aydır evde terör estiriyor. bazen dayanamıyorum bağırıyorum sonra vicdan azabı çekiyorumBizim sendrom etkileri 3-4 aydır başladı(1 Kasım doğumlu erken başladı) ve son iki üç gündür pik yapmış durumda inşaallah 2 yaşa varmadan biter :)
nerden başlamalı nasıl ayırmalı hafiften alışsn die sen artık büyüdün anneciğim memeyi emme diyorum umrunda diil memeeee die ağzını ayıra ayıra aplık verene kdr
neymiş o bizim doktor iştah açıcı bi şurup olmadığını söyledi balık yapı vitamin şurubu fln iştah açmaz dedi. 1 şişe ocean balık yaplı multivitamin bitirdik hiç iştah fln açmadı
ben bittim artık çok yoruldum emzirmekten sağmaktan. yemeklerini yese canım feda isterse 3 yaşa kdr emsin. ama yemeğe oturucaz memeeeéeee diye ağlıyor. hiç bir şekilde oyalanmıyor. emince de yemiyor.hele gece uykuları hala 3 kere fln uyanıo memeye 6da uyanıyorum akşam 7.30 da eve giriyorum evin işi bitmiyor. özel sektörde ve üretim sorumlusuyum. günde yaklaşık 12 bin adım atıyorum kafa yorgunluğumda cabası.
Bugün için mi geçerliydi canımKizlar BIM de 6 no prima kulot bez 15 adeti 15 tl ye düşmüş. Tanesi 1 tl ye geliyor. Biz 8 paket bulduk aldik . Ilgilenenlere duyrulur :)
Acaba neye dayanarak söylüyorlar?sendrom diye bişey yoktur diyor bazı uzmanlar..?