2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221

Bende emmesi taraftariyim canım. Dun oğlum ateşlendi annemler dr a götürdüler bogaz enfeksiyonu cıktı. Neyse arada annem iştahsızlığıni söylemiş onun icin de istah açıcı surup vermis. Sizde dr a sorun isterseniz

Ben kesmek istiyorum eşim 2 yaşına kadar emcek diyo. Annem bıraktır bolluk zamanı yazın herşeyi yesin diyo. Ben de aralardayım senin gibi. Meme verince sakinleşiyor vermezsem çok sinirli. Çok yemek seçiyo muz hariç meyve yemiyor sebze çorbalarını güzel yiyo alllaha şükür. Ama zayıf 10 kiloydu en son

nerden başlamalı nasıl ayırmalı hafiften alışsn die sen artık büyüdün anneciğim memeyi emme diyorum umrunda diil memeeee die ağzını ayıra ayıra aplık verene kdr

neymiş o bizim doktor iştah açıcı bi şurup olmadığını söyledi balık yapı vitamin şurubu fln iştah açmaz dedi. 1 şişe ocean balık yaplı multivitamin bitirdik hiç iştah fln açmadı

bnm ki sevdiği şeyleri bile çok az yiyor. meyve sadece muz. bi pilava taktı bu ara bilav bilav diye gezip duruyor

ben bittim artık çok yoruldum emzirmekten sağmaktan. yemeklerini yese canım feda isterse 3 yaşa kdr emsin. ama yemeğe oturucaz memeeeéeee diye ağlıyor. hiç bir şekilde oyalanmıyor. emince de yemiyor.hele gece uykuları hala 3 kere fln uyanıo memeye 6da uyanıyorum akşam 7.30 da eve giriyorum evin işi bitmiyor. özel sektörde ve üretim sorumlusuyum. günde yaklaşık 12 bin adım atıyorum kafa yorgunluğumda cabası.

boyu uzuyor kilo almıyor
Boyu uzuyorsa kilo almamasını sıkıntı etmiyorlar. Elbette anne için çok zor bunu kabullenmek ama parkta aşırı iri bebeklere bakıp kendini teskin edebilirsin. Kilo çok daha büyük düşman çocuğa.

Bir de anlattığın kadarıyla kıvanç iştahsız bir çocuk anne sütünü kesmenin de çok etkisi olmayacak gibi bahsettiğine göre. Yalnızca çocuk yemek yesin diye kesmek bana da makul gelmiyor.
Ama mesela bunun sende başkaca etkileri oluyorsa artık iş ile idame ettirememek vs gibi onu kendin tartıp karar verebilirsin.

çok yoruldum ikimizi de yıpratıyor meme. gündüz hiç bir iş yaptırmıyor sürekli paçamda meme meme diye. birlikte oyun oynarken bile meme diye üstüme atlıo sürekli. gece ztn deliksiz uykumuz yok meme meme diye uyanıyor. uzun saarli ve yorucu bir işim var. bıraktırmayı kafama koydum ztn 20 aylık oldu. ama nasıl bıraktıracağımı bilemiyorum. öyle anneciğim sen büyüdün emme artıkten fln anlamaz çok ısrarcı

artık 2 yaş sendromu etkileri başlamış okuduğum kadarıyla 18ayda başlayıp 2 yasa pik yapıyor ve 3,5 yaşakadar azalarak devam ediyor.inatlasma,ağlama krizleri,anneye daha da düşkünlük,ben bilirim,ben istedim olacak tavırları... bizimki de sürekli bana yapışık, 2 çekip bırakıyor 5 dakika sonra geliyor.bir de çalışan anneyi daha da ozluyorlar.

Gülce Meryem de aynı anlattığın gibi, bende doktora yeterliliğe hazırlanıyorum ve gerçekten tahammül etmesi zor oluyor seni anlıyorum.

Pek muhtemel bu denli memeye düşkün ve memeden başka birşeyle teskin olmayan çocuk için bıraktırmak çok zor olur. Allah yardımcın olsun inşaallah kolay geçer süreç.

Bizim sendrom etkileri 3-4 aydır başladı(1 Kasım doğumlu erken başladı) ve son iki üç gündür pik yapmış durumda inşaallah 2 yaşa varmadan biter :)

Bizim sendrom etkileri 3-4 aydır başladı(1 Kasım doğumlu erken başladı) ve son iki üç gündür pik yapmış durumda inşaallah 2 yaşa varmadan biter :)
bizim de 1 aydır evde terör estiriyor. bazen dayanamıyorum bağırıyorum sonra vicdan azabı çekiyorum

neymiş o bizim doktor iştah açıcı bi şurup olmadığını söyledi balık yapı vitamin şurubu fln iştah açmaz dedi. 1 şişe ocean balık yaplı multivitamin bitirdik hiç iştah fln açmadı

Vitagal şurup vermiş. Bizde bitirdik dedigin gibi balık yağı ve vitamini. Ama oyle iştah acmadi. Bunu görücez bakalim

Dogru çok haklısın. Ben sagmayi 1 yasinda bıraktım o bile rahatlatti beni biraz. Ama dedigin gibi is hic bitmiyor gece uyanmaları bitmiyor . Vitamin destegi alsan? Esim almış bsna arada içiyorum aklima gelen günlerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…