2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
canım unutmayınca huysuzlanıyor, birkaç kere denedik akşam üstü uyutmadik yine gece uyandı. nasıl geçeceğiz tek uykuya bilemiyorum.kiyamiyorum uyuyunca uyandırmaya
İlk uykusunu ileri atarak geçin canım. Sabah uyandıktan üç saat sonra dışarı çıkın. Parkta oynasın bol bol. Eve gelince yıkayıp uyutabilirsin mesela. Uykularının arası 5-6 saat olursa tam dengeli oluyor

canım unutmayınca huysuzlanıyor, birkaç kere denedik akşam üstü uyutmadik yine gece uyandı. nasıl geçeceğiz tek uykuya bilemiyorum.kiyamiyorum uyuyunca uyandırmaya
Bir de çok uykusu gelirse çikolata veriyormuş arkadaşım. Bir saat daha enerji geliyor dedi. Sağlıksız bir şey tavsiye etmek istemem ama dğzen için bir iki kez olabilir

Travazol kullandin mi kullanmadinmi. Biz travazol kullaniyiruz. Dedigin gibi.poposunun ustunde de var puturcuk puturcuk sivilce gibi para seklinde. Mantar olabilir miki o
Belki de mantardır ama bana nedense uzak geldi mantar ihtimali ve travazol krem kullanmadım, bugün büyük kızın artış olmuş hindistan cevizi yağı ve çinko oksit karıştırıp sürecem. Sizde travazol etki etti mi azalma var mı?

Kızlar ben yaz için LCW’den beyaz spor ayakkabı aldım. Nike sunray protect 2 sandalet aldım. Yazın daha çok sandalet giyeceği için spor ayakkabıyı kaliteli almadım.

Bu arada tam ikinci bebiş için hazırım diyordum ki eşim şehir dışında kongreye gitti :) şimdi 33 yaşımdayken bir bebeğim daha olsun istiyorum. Otuz üçe cennet yaşı derler ya. Allah nasip eder inşallah

Kızlar bebişlerinize diş macunu kullanıyo musunuz? Ben her gün düzenli fırçalıyorum ve kızımın eline de veriyorum fırça ama macun kullanmadım. Demir ilacı kullandığım için macun da kullanmak istiyorum. 2 yaş öncesi kullanılır mı?

canım 2 yaş öncesi sadece su ile fırçalama sonrası içeriği temiz,florsuz dış macunu öneriliyor

bizim uyku düzenimiz şöyle : Sabah 8-8:30 arası ve 07-08 arası uyanıyorlar. Emziriyorum uyandıklarında, bakıcı geliyor, 9-10 arası kahvaltılarını veriyor. Öğlen 1-1.5 arası çorbalarını verip en geç 2 de uyutuyor. Ben gelene kadar uyanmış oluyorlar ve uyandıklarında meyvelerini veriyor. Sonra ben gelince emzirme faslı başlıyor. Akşam yemeği ve yine emme. En geç 11 de uykuya geçmiş oluyorlar. Gece de 2 ile 6 kez arasında uyanıp emiyorlar En moral bozucu kısımda burası işte...

Yok canim ya azalmadı dr a yazdik dönmedi faha. Zona filan olabilirmi diye korkuyorum.

Eklentiler

• 20190416_193516.jpg
    72,4 KB · Görüntüleme: 48
  • 20190416_193458.jpg
    90,8 KB · Görüntüleme: 52
Kullanmıyorum fırça alıyor hergün düzenli ikisi de :) sonrası için de misvak tozu ve balı karıştırıp macun yapıp vermeyi düşünüyorum.

Bugün aşı olduk hemen ateşlendi
15.600 gr 86 cm
Boyu biraz kısa gibi geldi bana
İğne yapılan yerlerde kızarıklık var
Geçiyormu hiç ellemesemmi yoksa alkol ile temizleyeyim mi
Birde banyo için birşey demediler akşam yıkasam sorun olurmu sizce

Banyoda sıkıntı yok demisti dr bize. Alkollu pamuk günde 4-5 defa yarimsar saat bekletin demisti. Bizde o sayede gecti. @nisandeniz ve esra_s ye söylemiştim onlara faydasi oldumu bilmiyorum

@nisandeniz dedigi gibi xanim saati ileri alarak baslayabilirsin.biraz zorlaniyorlar ama cabuk adapte oluyorlar
Annemler dr a götürdü simdi. Banada zona gibi geliyor. Neden olurki bebekte zonaysa? ((
Insallah degildir canım diyecektim ki degilmis cok sukur.cok gecmis olsun canım..
Gecmis olsun canım..oyyy masallah kuzuya :) bizim boy 80 cm di.persentilin yuzde 50 ustunde.sizinde boyunuz iyi masallah kuzuya.kilosu cok cok iyi biraz tombis bir bebek sanirim.bende asidan snra alkollu pamukla o bolgedeki asinin dagilmasini sagliyorum.yoksa sisip daha kotu oluyor.banyo konusunda da bi sorun yok

Bana iki gün banyo yok. Sıvı bir şey de değmesin derdi canım

Son düzenleyen: Moderatör:
canım alkol ya da kolonya ile silebilirsin, bizim de ilk gün kızarıklık, şişme olmuştu. banyo yapabilir demişti hemşire

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…