- 8 Mayıs 2015
- 10.506
- 16.870
İlk uykusunu ileri atarak geçin canım. Sabah uyandıktan üç saat sonra dışarı çıkın. Parkta oynasın bol bol. Eve gelince yıkayıp uyutabilirsin mesela. Uykularının arası 5-6 saat olursa tam dengeli oluyorcanım unutmayınca huysuzlanıyor, birkaç kere denedik akşam üstü uyutmadik yine gece uyandı. nasıl geçeceğiz tek uykuya bilemiyorum.kiyamiyorum uyuyunca uyandırmaya
Bir de çok uykusu gelirse çikolata veriyormuş arkadaşım. Bir saat daha enerji geliyor dedi. Sağlıksız bir şey tavsiye etmek istemem ama dğzen için bir iki kez olabilircanım unutmayınca huysuzlanıyor, birkaç kere denedik akşam üstü uyutmadik yine gece uyandı. nasıl geçeceğiz tek uykuya bilemiyorum.kiyamiyorum uyuyunca uyandırmaya
Belki de mantardır ama bana nedense uzak geldi mantar ihtimali ve travazol krem kullanmadım, bugün büyük kızın artış olmuş hindistan cevizi yağı ve çinko oksit karıştırıp sürecem. Sizde travazol etki etti mi azalma var mı?Travazol kullandin mi kullanmadinmi. Biz travazol kullaniyiruz. Dedigin gibi.poposunun ustunde de var puturcuk puturcuk sivilce gibi para seklinde. Mantar olabilir miki o
Ben hepsiburadadan alıyorum canımnerede bulabilirim?
canım 2 yaş öncesi sadece su ile fırçalama sonrası içeriği temiz,florsuz dış macunu öneriliyorKızlar bebişlerinize diş macunu kullanıyo musunuz? Ben her gün düzenli fırçalıyorum ve kızımın eline de veriyorum fırça ama macun kullanmadım. Demir ilacı kullandığım için macun da kullanmak istiyorum. 2 yaş öncesi kullanılır mı?
Belki de mantardır ama bana nedense uzak geldi mantar ihtimali ve travazol krem kullanmadım, bugün büyük kızın artış olmuş hindistan cevizi yağı ve çinko oksit karıştırıp sürecem. Sizde travazol etki etti mi azalma var mı?
Kullanmıyorum fırça alıyor hergün düzenli ikisi de :) sonrası için de misvak tozu ve balı karıştırıp macun yapıp vermeyi düşünüyorum.Kızlar bebişlerinize diş macunu kullanıyo musunuz? Ben her gün düzenli fırçalıyorum ve kızımın eline de veriyorum fırça ama macun kullanmadım. Demir ilacı kullandığım için macun da kullanmak istiyorum. 2 yaş öncesi kullanılır mı?
Cildiyeye mi gitseniz? Gerçekten görüntüsü zonaya benziyor. İnşaallah değildir.Yok canim ya azalmadıdr a yazdik dönmedi faha. Zona filan olabilirmi diye korkuyorum.
Cildiyeye mi gitseniz? Gerçekten görüntüsü zonaya benziyor. İnşaallah değildir.
Bugün aşı olduk hemen ateşlendi
15.600 gr 86 cm
Boyu biraz kısa gibi geldi bana
İğne yapılan yerlerde kızarıklık var
Geçiyormu hiç ellemesemmi yoksa alkol ile temizleyeyim mi
Birde banyo için birşey demediler akşam yıkasam sorun olurmu sizce
Annemler dr a götürdü simdi. Banada zona gibi geliyor. Neden olurki bebekte zonaysa?((
@nisandeniz dedigi gibi xanim saati ileri alarak baslayabilirsin.biraz zorlaniyorlar ama cabuk adapte oluyorlarcanım unutmayınca huysuzlanıyor, birkaç kere denedik akşam üstü uyutmadik yine gece uyandı. nasıl geçeceğiz tek uykuya bilemiyorum.kiyamiyorum uyuyunca uyandırmaya
Insallah degildir canım diyecektim ki degilmis cok sukur.cok gecmis olsun canım..Annemler dr a götürdü simdi. Banada zona gibi geliyor. Neden olurki bebekte zonaysa?((
Gecmis olsun canım..oyyy masallah kuzuya :) bizim boy 80 cm di.persentilin yuzde 50 ustunde.sizinde boyunuz iyi masallah kuzuya.kilosu cok cok iyiBugün aşı olduk hemen ateşlendi
15.600 gr 86 cm
Bana iki gün banyo yok. Sıvı bir şey de değmesin derdi canımBugün aşı olduk hemen ateşlendi
15.600 gr 86 cm
Çok geçmişolsun canım. Bezden değil sanki. İnşallah çabuk geçerYok canim ya azalmadıdr a yazdik dönmedi faha. Zona filan olabilirmi diye korkuyorum.
canım alkol ya da kolonya ile silebilirsin, bizim de ilk gün kızarıklık, şişme olmuştu. banyo yapabilir demişti hemşireBugün aşı olduk hemen ateşlendi
15.600 gr 86 cm