2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Iyi fikir canim cok sagol dogdugundan beri prima kullanıyorum hic değiştirmedim. Daha yeni 2 kutu daha aldik. Dedigin gibi yapayim canim. Bu arada baska marka bez olarak memnun oldugunuz markalari yazarmisiniz kizlar?
Ben de deniyorum canım ama hiçbiri primanın yerini tutmuyor

Canım eşim de masanın altına ekleme yaptırırız dedi. Sen yaptırırsam atarmısın fikir olsun

Kızlar uyku duzenınız nasıl. Kızım gunduzleri uykuya dırenıyor ama uyuyunca da uyanmaya dırenıyor cogu zaman gece uykusu cok gec saate kalıyor. 2 bucuk saat dolunca uyandırın dıyorlar ama uyandırmaya calısır sam cok mızmızlanıyor.Bazen 1 saatte uyanıyor kendi.Acaba fazla uyudugu gun ihtiyacı var uykuya ondan mı uyanmak istemiyor yıne de uyandırayım mı bılemedım

Canım biz sabah 9 gibi kalkiyoruz.oglen 1 1.5 saatlik uykusu var.saat 13.30 da uyuyor.aksam da saat 22.00 yada bucuga sarkabiliyor gece uykusuna gecmia oluyor.memeyi biraktigindan beri uyku duzeni boyle masallah :)

bnm ki sabah 6.30da uyanıyor. anneme götürüyorum. 11 12 gibi 1 kez uyuyor. 2 3 saat kadar. sonra bi kere daha uyursa yandık uyumazsa güzel akşam 9 9.30da uyuyor

Iyi fikir canim cok sagol dogdugundan beri prima kullanıyorum hic değiştirmedim. Daha yeni 2 kutu daha aldik. Dedigin gibi yapayim canim. Bu arada baska marka bez olarak memnun oldugunuz markalari yazarmisiniz kizlar?
Ben migros bezi minies ve Soffia dan memnunum. Genellikle Soffia kullanıyorum

Sabah dokuz gibi uyanıyo. Kreşte öğlen 1 buçuk saat ortalama uyuyomuş. Akşam da 9 buçukta gece uykusuna geçiyo. Kreşe başlayalı uykuları düzene girdi.

Kreşte başta ayakta sallanarak 20 dk anca uyuyordu. Kreşe iyice alışınca şimdi yatağa götürüyomuş öğretmeni elini tutuyormuş uyuyomuş öyle, tabi ben şok :) ben varken memesiz katiyen uyumuyo :/
:) bizimki annemde de sağdığım sütü içerken uyuyor. beslenmeyle uykuyu ayıramadık bi türlü. ztn ben varsam memesiz asla. gece uyandığnda meme vermeden sakinleştireyim diyorum ama ne mümkün

Gecede soffia ile mi uyutuyorun? Kacirma yapiyormu? Prima arada kacoriyor bizde...küçük mu geliyor anlamadim? Kac numara kullanıyorsun?
Aynen canım gece de Soffia takıyorum. 5 numara kullanıyordum ama iki gündür 6 numara aldım o biraz daha geniş bacakları daha az iz oldu gibi. Ama şimdiye kadar hiç sızıntı, pişik vs sorunu yaşamadım.

Kızlar benim minnoş gece çiş yapmıyor ama sabah uyanır uyanmaz bez 1 kilo oluyor :)

dört gecedir eşim yoktu. Onsuz uyumadı. Gündüz ve gece hep arabada oto koltuğunda uyuttum, sonra eve çıkardım. Babasını çok özlemiş. Babası gitmeden de ortamıza yatırıp pışpışla uyutuyorduk. Bu gece de öyle uyudu. 15 dakika falan sürüyor uyuması. Bizi öpüyor, oyunlar yapıyor, sonra uyuyor Allah’a şükür

bnm ki sabah 6.30da uyanıyor. anneme götürüyorum. 11 12 gibi 1 kez uyuyor. 2 3 saat kadar. sonra bi kere daha uyursa yandık uyumazsa güzel akşam 9 9.30da uyuyor
Dolunay 9 9 bucuk ta uyanıyor ama 3 ten once cok nadir uyuyor oglen.Aslında uykulu oluyor gozler gıdıyor ama aklı oyunda kalıyor ondan uyumuyor sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…