+1 ben varsam o meme ağzından ayrılmayacak:) bizimki annemde de sağdığım sütü içerken uyuyor. beslenmeyle uykuyu ayıramadık bi türlü. ztn ben varsam memesiz asla. gece uyandığnda meme vermeden sakinleştireyim diyorum ama ne mümkün
Bende soffio kullanıyorum uzun süredir memnunum. Gösterdiğin tarzda iz benim kızların popo üstü kısımda olur geçer tekrarlar. Büyük kızım bezi bıraktı hala var gece uyurken ekseriyetle sırt üstü daha çk duruyorlar onunda tetiklediğini düşünüyorum. Travazol krem kullanmadım.Gecede soffia ile mi uyutuyorun? Kacirma yapiyormu? Prima arada kacoriyor bizde...küçük mu geliyor anlamadim? Kac numara kullanıyorsun?
bende soffia kullanıyorum 4 aylarından beri. Çok şükür sorun yaşamadık, şuan 5 numaradayız iz çok yapmıyor ama oluyor biraz. Sizin kilosu kaç acaba? ben de 6 numaraya mı geçsem?Aynen canım gece de Soffia takıyorum. 5 numara kullanıyordum ama iki gündür 6 numara aldım o biraz daha geniş bacakları daha az iz oldu gibi. Ama şimdiye kadar hiç sızıntı, pişik vs sorunu yaşamadım.
Aynen canım gece de Soffia takıyorum. 5 numara kullanıyordum ama iki gündür 6 numara aldım o biraz daha geniş bacakları daha az iz oldu gibi. Ama şimdiye kadar hiç sızıntı, pişik vs sorunu yaşamadım.
Bende soffio kullanıyorum uzun süredir memnunum. Gösterdiğin tarzda iz benim kızların popo üstü kısımda olur geçer tekrarlar. Büyük kızım bezi bıraktı hala var gece uyurken ekseriyetle sırt üstü daha çk duruyorlar onunda tetiklediğini düşünüyorum. Travazol krem kullanmadım.
Bizim de öyle çok iz yapmıyo ama yine de 6 numarayı deneyim dedim ve ondan da memnun kaldım. Minies in de 6 numarasını aldım ama o büyük geldi baya onu sonra kullanıcam. 11 kg canım bizim kız.bende soffia kullanıyorum 4 aylarından beri. Çok şükür sorun yaşamadık, şuan 5 numaradayız iz çok yapmıyor ama oluyor biraz. Sizin kilosu kaç acaba? ben de 6 numaraya mı geçsem?
Bizimkilerde yaklaşık o civarda..Biraz daha devam edeyim o zaman ben 5 numarayaBizim de öyle çok iz yapmıyo ama yine de 6 numarayı deneyim dedim ve ondan da memnun kaldım. Minies in de 6 numarasını aldım ama o büyük geldi baya onu sonra kullanıcam. 11 kg canım bizim kız.
Sanmıyorum canım sorun olduğunu, emzirmeye devam ediyorsun değil mi? Emzirme devam ederken düzensiz olması normal diye biliyorum. Kafana çok takılıyosa Bi kadın doğum uzmanına gidebilirsin genel Bi muayene eder için rahatlar.kızlar 2 aydır adetim duzensizlesti. geçen ay 10gun geç oldum bu ay 2gun geçti daha tık yok.onceden hiç günün geçmezdi.hamilelik ihtimali zaten yok ama acaba bir sorun mu var?
evet canım emziriyorum hâlâ ama ilk defa 2 aydır böyle geç oluyorumSanmıyorum canım sorun olduğunu, emzirmeye devam ediyorsun değil mi? Emzirme devam ederken düzensiz olması normal diye biliyorum. Kafana çok takılıyosa Bi kadın doğum uzmanına gidebilirsin genel Bi muayene eder için rahatlar.
nerede bulabilirim?Lets marka oyun hamuru
Let marka sulu boya/parmak boyası/mum boyası tavsiye ederim
Canım boya kalemi carioca iyi bence. Keceliler cok rahat cıkıyor her yerden.Kuru boya faber almış eşim kırtasıyeden ama kızım elinde kalemlerle kosturdugu için bir yerine batar diye pek deneyemedik.Oyun hamuru set halinde ebebekten almıstık babyplustu sanırım markası. Bir de su buyuk cılgın suratlar suprız yumurta var ya onlardan gelmişti bime 10 liraydı normalde ebebekte 20 lira. 3 tane aldık biz. Ucunden de oyun hamuru cıktı üçer renk onları da kullanıyoruz. İçinden sertifika gibi bir şey de cıktı saglıga zararsız olduguna dair
sağolunoyun hamuru lets boya kalemi carioca düşündüm ben
SoffioIyi fikir canim cok sagoldogdugundan beri prima kullanıyorum hic değiştirmedim. Daha yeni 2 kutu daha aldik. Dedigin gibi yapayim canim. Bu arada baska marka bez olarak memnun oldugunuz markalari yazarmisiniz kizlar?
Anladım canım çok teşekkür ederimCanım sımdı masaya tekrar baktı eşim ayaklarından ayarlanıyor yukseklıgı.Dondurup takıyorsun ya az dondurunce daha yuksek oluyor. @nisandeniz
Sabah kaçta kalktığına göre değişiyor öğlen uykusuna yatma saati. Genellikle akşamları 9 9:30 da uyuyor sabah 7 -8 gibi kalkıyor öğlen de minimum 1.5 max 3 saat uyuyor. Sabah 7 de kalkmışsa öğlen 3 saat uyuyor ama arada emmeye kalkıyo aynı gece gibi. Bu emzirme olayını ne yapıcaz bilmiyorum bebekken emmiyodu sağıyodum Çok şükür şimdi emiyor ama artık büyüdü deliksiz uyuması lazım. Emmediği zamanlara sayıyorum ben de doya doya emziriyorum aslında. Bıraktır diyo herkes bu yaz. Eşim izin vermiyor 2 yaşına kadar emecekmiş bir erkekte nasıl bu takıntı olur anlamıyorum çattık:)) senşn mevzu için de bence günde 12-13 saat uyku ideal. Bu saatleri aşmıyorsa uyandırma bence. Oğlum gündüz iyi uyuyunca gece de iyi uyuyor. Uyku uykunun mayasıdır derler. Ama tabi deneyebilirsin uyandırmayı şikayetlerin varsa her çocuk için farklı olabilir canım..Kızlar uyku duzenınız nasıl. Kızım gunduzleri uykuya dırenıyor ama uyuyunca da uyanmaya dırenıyor cogu zaman gece uykusu cok gec saate kalıyor. 2 bucuk saat dolunca uyandırın dıyorlar ama uyandırmaya calısır sam cok mızmızlanıyor.Bazen 1 saatte uyanıyor kendi.Acaba fazla uyudugu gun ihtiyacı var uykuya ondan mı uyanmak istemiyor yıne de uyandırayım mı bılemedım
Aksamustu 4 4bucuk cok gec bi saat canım.gunduz uykulari fazla gece de bu yuzden uyanip duruyordur.teke dusurebilirsen uykuyu gece de rahat uyursunuz diye dusunuyorum.tek uykuya geçemeyen bir biz kaldık sanırım. bizim bazen 6bucuk bazen 7 buçuk en geç 8 uyanıyor. geceler süper geçiyor bahsetmeme gerek yok aslında, gecede 4-5kere uyanıyor emiyor,kimi zaman çok ağlıyor. uyandıktan 3-3bucuk saat sonra uyuyor.10 -11 araları. akşam üstü 4-4bucuk gibi uyuyor.uykular 1-2saat arasında. gece ise 10bucuk-11 gibi uyuyor.
canım unutmayınca huysuzlanıyor, birkaç kere denedik akşam üstü uyutmadik yine gece uyandı. nasıl geçeceğiz tek uykuya bilemiyorum.kiyamiyorum uyuyunca uyandırmayaAksamustu 4 4bucuk cok gec bi saat canım.gunduz uykulari fazla gece de bu yuzden uyanip duruyordur.teke dusurebilirsen uykuyu gece de rahat uyursunuz diye dusunuyorum.