- 25 Eylül 2016
- 3.335
- 4.034
- 42
Mantar olsa kasımaya calısır bence. En iyisi cildiyeci görsün canım en yakın zamanda. Cok geçmiş olsunGecmezse ptesi cilt dr na götürcez. Icim cok kötükimden nerden bulasmis anlamadim. Bu nedir bilmiyoruz. Dr da kesin bisey dememis.Eki Görüntüle 2260747 Zona degil.demis. Parka filan da pek gitmeyiz. Benzer durumla.karsilasan varmi Eki Görüntüle 2260746 Eki Görüntüle 2260747
Kuzum çok geçmiş olsun. Hiçbir fikrim yok. Üç dört gün ilaçları kullanın genelde bu kadar süre zarfında etkisini göstermeye başlamalı. Geçmezse/azalmazsa tekrar gösterin. Çoook geçmiş olsun tekrar.Gecmezse ptesi cilt dr na götürcez. Icim cok kötükimden nerden bulasmis anlamadim. Bu nedir bilmiyoruz. Dr da kesin bisey dememis.Eki Görüntüle 2260747 Zona degil.demis. Parka filan da pek gitmeyiz. Benzer durumla.karsilasan varmi Eki Görüntüle 2260746 Eki Görüntüle 2260747
Mantar olsa kasımaya calısır bence. En iyisi cildiyeci görsün canım en yakın zamanda. Cok geçmiş olsun
Kuzum çok geçmiş olsun. Hiçbir fikrim yok. Üç dört gün ilaçları kullanın genelde bu kadar süre zarfında etkisini göstermeye başlamalı. Geçmezse/azalmazsa tekrar gösterin. Çoook geçmiş olsun tekrar.
Cocuk göz cocuk cildşye yok diye biliyorum ben de. Normal bir cildiyeci de anlar bence. Dolunay pişik oldugu zamanlar cikdşyeciye de götürmüştü biz normal cildiyecilerdi hepsi. Biri hayat hastanesinde kadın doktordu hala orada mı bilmiyorum. Onun da prof hocası var umi plazada onu tavsiye etmişti kendisi bir de.Sagol canim..normalde kaşımiyor ama krem süreceğim zaman mızmızlanıyor elini oraya götürüyor. Cocuk icin cocuk cildiye dr olmuyormus sanirim esim araştırıyor ama
Ah kuşum ya kaşınmıyordur inşallah. Allah şifa versin canımGecmezse ptesi cilt dr na götürcez. Icim cok kötükimden nerden bulasmis anlamadim. Bu nedir bilmiyoruz. Dr da kesin bisey dememis.Eki Görüntüle 2260747 Zona degil.demis. Parka filan da pek gitmeyiz. Benzer durumla.karsilasan varmi Eki Görüntüle 2260746 Eki Görüntüle 2260747
Cocuk göz cocuk cildşye yok diye biliyorum ben de. Normal bir cildiyeci de anlar bence. Dolunay pişik oldugu zamanlar cikdşyeciye de götürmüştü biz normal cildiyecilerdi hepsi. Biri hayat hastanesinde kadın doktordu hala orada mı bilmiyorum. Onun da prof hocası var umi plazada onu tavsiye etmişti kendisi bir de.
Ah kuşum ya kaşınmıyordur inşallah. Allah şifa versin canım
Kiyamam canım yakızlar oğlum hiç bişey yemiyor. çok sinirliyim üzgünüm. yüzü kaşık kadar kaldı. tüm gün yediği 2 lokma yumurta yarım çay bardağı kefir yarım muz 1 2 kaşık kadar da yemek yedirebilirsek o
Emzik veya memeyi /biberonu yakın zamanda biraktiniz mi?kızlar oğlum hiç bişey yemiyor. çok sinirliyim üzgünüm. yüzü kaşık kadar kaldı. tüm gün yediği 2 lokma yumurta yarım çay bardağı kefir yarım muz 1 2 kaşık kadar da yemek yedirebilirsek o
Canım yeni girdim, çok geçmiş olsun, zona olmamasına çok sevindim.yesoka90 Zona degilmis allah'a şükür. Cilt enfeksiyonu olmus..ama neden oldugu konusunda bisey dememis. 2 krem bir şurup vermis.
Diş derdi var mı? Ne kadar zamandır böyle?kızlar oğlum hiç bişey yemiyor. çok sinirliyim üzgünüm. yüzü kaşık kadar kaldı. tüm gün yediği 2 lokma yumurta yarım çay bardağı kefir yarım muz 1 2 kaşık kadar da yemek yedirebilirsek o
azıları altlı üstlü şişmiş ama uzun süredir böyle kansızlıkta yoktu baktırmıştım anlam veremiyorum küçükken şimdikinden çok yitorduKiyamam canım yaneden yemiyor ki kuzucuk.dislerden mi acaba :/
hayır emzirmeye devam ediyorum çalıştığım için de gün içinde sadece anne sütünü biberonla içiyor. emzik kullanmadık hiçEmzik veya memeyi /biberonu yakın zamanda biraktiniz mi?
valla bi kaç aydır böyle azıları altlı üstlü şişmiş ama çorba da yemiyor. ne kahvaltı ne yemek beni bitirdi artık. her gören minicik kalmış diyo. kiloau değişmiyor boyu uzuyor daha da zayıf gözüküyır. hiç bişey yemiyor ama hiç durmuyor. emzirmekten yoruldum artık herkes kes aetık memeden diip duruoDiş derdi var mı? Ne kadar zamandır böyle?
Benim kızım biberonla uykuya geçiş aşamasında besleniyor ,gelecek ay birakacagiz gece beslenmesini..çocuk doktorumuz protestoya hazır ol,yemek yemeyi reddedebilir dedi ...ondan dedim.Arkadasimin çocuğu da bu şekilde gün boyunca birşey yemiyordu çünkü annesinin sütüne güveniyordu.Demirine bakıldı mi 15 ay kontrolünde ? Demir düzeyi ve büyüme hızı normalse çok üzme kendinihayır emzirmeye devam ediyorum çalıştığım için de gün içinde sadece anne sütünü biberonla içiyor. emzik kullanmadık hiç
4. aydan 9. aya kdr demir takviyesi kullanmıştık rutin olarak. geçenlerde de bi hastalandı kan alınmışkken demirine baktırdım normaldi. boyu uzuyor kilo hiç almıyor. 19 aylık olacak Allah ömür verirse 84cm 10 kg.Benim kızım biberonla uykuya geçiş aşamasında besleniyor ,gelecek ay birakacagiz gece beslenmesini..çocuk doktorumuz protestoya hazır ol,yemek yemeyi reddedebilir dedi ...ondan dedim.Arkadasimin çocuğu da bu şekilde gün boyunca birşey yemiyordu çünkü annesinin sütüne güveniyordu.Demirine bakıldı mi 15 ay kontrolünde ? Demir düzeyi ve büyüme hızı normalse çok üzme kendini