Sagol canımOglan dogunca ona da mavısını alırız dedim ama bakalım. Aslında sarısı olsa bir tane de yeterdiHayırlı olsun canım bende A101den sarı rengini almıştım 2 sandalyeli olarak kızlar çok seviyor dediğin gibi aktivite masası oldu :) bende tavsiye ediyorum.
Bizimki de yemiyor canım donemsel sanırım. Bir de diş durumu var tabi bizde o da etken oldu. İyice iştahtan düştüoğlumu bugün 1.5 yaş kontrolüne gçtürdük doktor menenjiti yaptırın dedi. 1 doz 400 tl miş 3 doz yapılacakmış yaptırmadık. kıvanç 84cm 10 kg. kilosu hiç değişmiyor boyu uzadıkça daha da zayıflamış olarak gözüküyor. neyse sağlıklı ya aklı fikri yerinde ya o yeter ilerde de zayıflayacağım die uğraşır durur bizim gibi zayıflıktan ölünmüyor ne de olsa. ama vitaminsiz fln kalıcak die korkuyorum. bugün bütün gün yediği
sabah 2 lokma yumurta sarısı
öğlen yarım kase mercimek çorbası 2 yudum kefir
akşam hiç bir şey
yarım muz
Kızlar Dolunaya bimden bu masa sandalyeyi aldım. Uzerınde boyama yapıyoruz oyun hamuru oynuyoruz.Cok sevdi.Masa sandalye dusunen varsa kacırmayın. Cok uygundu fiyatı. Aslında ikeadakşlerde gözüm vardı. Ama bunu bulmusken cok uygun gelince kacırmadım
En uygun fiyatı orada gördüm canım evet avmlerde fiyat coşuk oluyor, sallayan sallayana.
Benim gittiğim subede de masa vardı sandalye yoktu.Baska subeyi aradılar oradan gıdıp aldım. Sen de en yakındakine bak canım yoksa baska subelerı aramalarını rica edersşn o sekilde bulabılırsin belkiHarika bende broşürde gördüm ama bime gidemedim henüz bitmiştir kesin
Benim gittiğim subede de masa vardı sandalye yoktu.Baska subeyi aradılar oradan gıdıp aldım. Sen de en yakındakine bak canım yoksa baska subelerı aramalarını rica edersşn o sekilde bulabılırsin belki
Rica ederim canım. Ben genelde bulamazsam hep baska subelerı de sorduruyorumÖyle aradıklarını bilmiyordum sagol
Şikayetçi olmadığı sürece sorun yok bence canım ona da bir mavi sandalye çekersin karşısına tamam :)Sagol canımOglan dogunca ona da mavısını alırız dedim ama bakalım. Aslında sarısı olsa bir tane de yeterdi
Zebramo, dolap gardrops gibi bir site canım uygulaması da var. Kimi sıfır kimi ikinci el satış yapıyor. Google amcaya zebramo yazarsan çıkacaktır.Dediğin siteyi bulamadim ben
Canım benim kızım da çok iştahsızdı. Ferrum kan ilacını düzenli kullanmaya başlayalı çok şükür iştahı açıldı. O kadar güzel yemeye başladı ki ben bile şaşırıyorum. Allahım a şükürler olsun. İnşallah senin bebişin de en kısa sürede iştahı açılır.oğlumu bugün 1.5 yaş kontrolüne gçtürdük doktor menenjiti yaptırın dedi. 1 doz 400 tl miş 3 doz yapılacakmış yaptırmadık. kıvanç 84cm 10 kg. kilosu hiç değişmiyor boyu uzadıkça daha da zayıflamış olarak gözüküyor. neyse sağlıklı ya aklı fikri yerinde ya o yeter ilerde de zayıflayacağım die uğraşır durur bizim gibi zayıflıktan ölünmüyor ne de olsa. ama vitaminsiz fln kalıcak die korkuyorum. bugün bütün gün yediği
sabah 2 lokma yumurta sarısı
öğlen yarım kase mercimek çorbası 2 yudum kefir
akşam hiç bir şey
yarım muz
güle güle kullanın canım :) ben de çok düşündüm alayım mı almiyim mi almadım keşke alsaymışım birdahaki gelişinde de alabilirim belli A101 e falan gelirBu da bizden anlık❤
Tesekkur ederim canımgüle güle kullanın canım :) ben de çok düşündüm alayım mı almiyim mi almadım keşke alsaymışım birdahaki gelişinde de alabilirim belli A101 e falan gelir
bnmki hem nezle hem 2 azı patlattı 2 tane şiş azı var bi bitseydi şu dişlerBizimki de yemiyor canım donemsel sanırım. Bir de diş durumu var tabi bizde o da etken oldu. İyice iştahtan düştü
bnmkinin demiri 45 çıktı ama hgb bakılmamıştı. doktor hemen takviye başlamaya gerek yok demişti o zamanCanım benim kızım da çok iştahsızdı. Ferrum kan ilacını düzenli kullanmaya başlayalı çok şükür iştahı açıldı. O kadar güzel yemeye başladı ki ben bile şaşırıyorum. Allahım a şükürler olsun. İnşallah senin bebişin de en kısa sürede iştahı açılır.
bn yerim bu sarı paparatyayııı maşallah güle güle kullanın canım. yalnız masa çok alçak kalmış kuzunun çok eğilmesi lazım.ergonomik gözükmedi bana bi ayar çekin siz onaBu da bizden anlık❤