2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Hayırlı olsun canım bende A101den sarı rengini almıştım 2 sandalyeli olarak kızlar çok seviyor dediğin gibi aktivite masası oldu :) bende tavsiye ediyorum.
Sagol canımOglan dogunca ona da mavısını alırız dedim ama bakalım. Aslında sarısı olsa bir tane de yeterdi

Bizimki de yemiyor canım donemsel sanırım. Bir de diş durumu var tabi bizde o da etken oldu. İyice iştahtan düştü

Harika bende broşürde gördüm ama bime gidemedim henüz bitmiştir kesin

Harika bende broşürde gördüm ama bime gidemedim henüz bitmiştir kesin
Benim gittiğim subede de masa vardı sandalye yoktu.Baska subeyi aradılar oradan gıdıp aldım. Sen de en yakındakine bak canım yoksa baska subelerı aramalarını rica edersşn o sekilde bulabılırsin belki

Canım benim kızım da çok iştahsızdı. Ferrum kan ilacını düzenli kullanmaya başlayalı çok şükür iştahı açıldı. O kadar güzel yemeye başladı ki ben bile şaşırıyorum. Allahım a şükürler olsun. İnşallah senin bebişin de en kısa sürede iştahı açılır.

Masa çok tatlıymış. Ben de yarın bakayım BİM’e :)

Kızlar eşim perşembe akşamı İstanbul’a gitti. Kızımla baş başayız. Her şey çok güzel gidiyor şükürler olsun. Annem çağırıyor ama gitmedim. Kızımla ikimiz olalım istedim.

Bu akşam ve gece huysuzdu, uyuyamadı, uyuyunca da inliyordu. Uyandı ağladı. Diş ağrısı olduğunu düşünüp ağrı kesici verdim. Bazen vicdan azabı çekiyorum. İlacı daha önce mi verseydim diye.
Bir de bugün asansörden indim, kapıyı bıraktım, kızım arkadan geliyordu. Kapı kafasına çarptı ve çocuk yere düştü. Çok ağladı ama kafasında hiçbir şey görünmüyor. Nasıl vicdan azabı yaşıyorum anlatamam. Üzüntüden uyuyamadım

Canım güle güle kullanın. Naptınız masayı denedınız mı. Bana da alcak geldi masa ama eşim ona bir formul buluruz dedi.Sımdılık ıyı ama daha sonra masanın ayaklarını yukseltecek eşim nasıl yapacak bilmiyorum @nisandeniz

bnmkinin demiri 45 çıktı ama hgb bakılmamıştı. doktor hemen takviye başlamaya gerek yok demişti o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…